Bez dětí neodídem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.9.12 12:57

Co si myslite o tomhle?
http://www.bemyparent.org.uk/…rofiles.html

Ja z toho mam husi kuzi. Sourozence bez problemu deli do ruznych rodin, deti jsou popisovane jak v poradu Chcete mne, verejne nabizene na internetu… No ja nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.9.12 13:07
@asha píše:
Co si myslite o tomhle?
http://www.bemyparent.org.uk/…rofiles.htmlJa z toho mam husi kuzi. Sourozence bez problemu deli do ruznych rodin, deti jsou popisovane jak v poradu Chcete mne, verejne nabizene na internetu… No ja nevim :think:

proboha co to je za system? 8o me to prijde naprosto absurdni.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
19.9.12 13:15

@asha na tuhle stranku jsem koukala uz pri prvnim odvysilani teto kauzy, bylo to myslim presne 16.8.No anglicanum to takhle prijde normalni, nevim…u nas se takhle vystavuji na net opustene zvirata, tady v UK deti :evil:.
Jinak video pani Ivany je krasne, konecne to jde uz k lepsimu.Jen me hodne stve, kde jsou vsichni ostatni, kteri normalne vystupovali v tv, lide, kterym anglicka socialka sebrala deti. Najednou se po nich slehla zem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.9.12 13:37

@asha uz jsem na to take koukala. myslim, ze to neni v poradku, deti se tu vystavuji jako housky na kramu. vubec nechapu, jak je tohle mozne, zvlast tady v UK, jejich posedlost ochranou soukromi a health and safety je az chorobna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
19.9.12 22:14

Jen musím reagovat na ty, co píší ve smyslu, že když jim děti sebrali, tak tam něco být musí. Podle mě nemusí, děje se to obačs i u nás.
Vzpomínám si na jeden film podle skutečné události, který se odehrál v USA, sice trochu extrémní případ, ale je vidět, že možné je naprosto vše. Už si přesně nepamatuju, jak to začalo, ale odebrali rodičům dva syny pro podezření ze sexuálního zneužívání. Děti se nakonec ke všemu přiznaly, ale jen proto, že si ve své dětské naivitě mysleli, že když to odkývou, tak je konečně pustí domů k rodičům. Rodiče odsoudili zhruba na 20 let. Teprve když kluci dospěli, tak pochopili, že něco bylo špatně, případ byl znovu otevřen a zjištěny pochybnosti při vyšetřování, výsleších dětí a rodiče byli propuštěni na svobodu.
Byl to možná důsledek takové celospolečnské hysterie okolo sex. zneužívání dětí. Možná je i tenhle případ důsledkem přílišné horlivosti sociálky a jakmile se jednou mašinerie rozjede, je těžké to zastavit, protože by se přišlo na to, že pár lidí udělalo zásadní chybu.

• Citovat
  • Upravit
13119
19.9.12 23:17

Dnes od 20hod poslouchám na JOJ plus - mají Špeciálné noviny týkající se této kauzy - mluví tam babička, matka ´+ spoustu dalších lidí a je to naprostá šílenost. Tato situace se netýká pouze této rodiny, v té samé situaci je několik dalších rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.9.12 00:10
@ynax píše:
Dnes od 20hod poslouchám na JOJ plus - mají Špeciálné noviny týkající se této kauzy - mluví tam babička, matka ´+ spoustu dalších lidí a je to naprostá šílenost. Tato situace se netýká pouze této rodiny, v té samé situaci je několik dalších rodin.

muzes hodit odkaz, ja to nemuzu na joj najit

• Citovat
  • Upravit
mmonica
20.9.12 00:17

Hm, nam to nebezi, tak se podivam zitra z archivu

• Citovat
  • Upravit
russelloty
20.9.12 04:23

Neverite? Tak ja jsem to zazila na vlastni kuzi v roce 2006 a trvalo to prez rok. Navic moji nejstarsi dceri je 16 tak uz muze sama vypravet jestli bylo doma neco v poradku, nebo ne. Za dva roky chce jit studovat medicinu do jejiho rodiste - do Berlina. A taky chce zalovat Britanii u Evropskeho soudu trpi totiz depresemi. Nase rodina mela stesti a deti nakonec museli vratit diky vypovedi psychologa, ale takove stesti ma tady malokdo. Moje manzelstvi se sice zachovalo, ale muj manzel se zhroutil a neni schopen pracovat, strani se lidi ani spolu uz temer nekomunikujeme. Kdyz jsme se seznamili, zpival v kapele psal pisnicky a hral divadlo a byl obklopeny prately, znala ho pulka Berlina. Ono se tomu sice verit nechce, ale muzu se Vas zeptat v kolika zemich jste uz zila, ze to tak posuzujete?

• Citovat
  • Upravit
russelloty
20.9.12 07:27

Bobsh, predchozi prispevek je urceny Vam. Omylem jsem ho zverejnila bez Vasi prezdivky. :cert: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
zey
24
20.9.12 09:05

Já případu věřím, už od začátku. Vím, že se můžu mýlit, ale copak by měla jejich babička tak nastudované práva a věci o kterých mluvila, kdyby o děti neměla rodina zájem a proč by s tím chodila na verějnost. Navíc to co odvysílali na jojce plus (diskuze - mimořádné noviny) jasně hovoří ve prospěch paní Ivany. A nejhorši snad ze všech byla ta paní po pravé straně (blondýnka), ta neměla ani srdce, jen se furt poupravovala a starala se jen o sebe a mlela jen to co se naučila nazpaměť. Nechápu, jak můžou klidně spát ty co zavinili to jak se tenhle pravdivý příběh paní Ivany dostal až do extrému, přitom stačilo, aby konali když bylo potřeba a na všechno se nevykašlali. Je to fakt neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kvietok
29.9.12 23:37

Nejde len o Slovenské rodiny,ale aj o České a o mnohé iné!!!

Pozrite si tento záznam ako v Anglicku odoberá SS deti rodičom!!!A pozrite si na faceboku stránku Ivana Boorová-Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť.http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti/28-09-2012/sokujuci-zaznam-takto-si-briti-beru-deti.html :!

• Citovat
  • Upravit
mmonica
29.9.12 23:58

Dneska jste se tedy Slovaci a Cesi moc nevytahli, na demonstraci v Londyne, jsme potkali pouze dva lidi ze Slovenska, pritom vas jsou v UK mraky :(
byla to demonstrace prave prti nucenym adopcim a je to opravdu skoda

• Citovat
  • Upravit
Mariana1981
30.9.12 12:05

možno by niektoré z Vás zaujímalo

Dobrý deň.
Prečítala som ti tu zopár komentárov… aj keď niektoré nevyznievali pozitívne pre rodinu Boórových. :-(
Ale ak niekto má záujem, pozrite si viac:
http://www.facebook.com/…hceSvojeDeti
alebo:
http://udalosti.noviny.sk/…ie-deti.html
hádzaním viny na rodičov sa nič nevyrieši… a myslím, že takéto dohady sú úplne zbytočné.
ja pevne verím, že všetko dopadne čo najlepšie pre všetky tie detičky. nie len Samka a Martinka. držím päste. Ivana je naozaj silná žena a jej mamina je naozaj babička s veľkým B.
pekný deň všetkým

• Citovat
  • Upravit
Mariana1981
30.9.12 12:55

pozrite si

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat