Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka333333 píše:
Tak paní Ivaně u soudu povolili itervenci - tak snad se jich bude držet štěstí a děti sedostanou co nejdřív domů.
tak precejenom..
„Niekoľko stoviek ľudí sa zišlo pred britskou ambasádou na Panskej ulici, aby podporili Ivanu Boórovú a jej deti Martinka a Samka. Kým ona momentálne sedí na súde, ľudia prišli pred ambasádu s papierovými lietadielkami.“
@Hanka333333 píše:
Intervenci jsem chtěla napsat, vypadlo mi písmenko
co to znamena??
Radeji jsem to stahla z wikipedie, asi bych to ani nedokazala tak dobre vysvetlit. ![]()
Intervence (z lat. intervenire, zasahovat, vstupovat do něčeho) představuje vnější zásah do nějakého procesu za účelem jej ovlivnit, změnit. Nejčastěji se tento pojem objevuje v ekonomice, společenských a mezinárodních vztazích.
@mmonica jednoduše- soud obnovil proces a ona se k tomu bude smět vyjádřit. Takže se konečně může pořádně bránit!!
Podle mě teď do toho snad bude mít i co mluvit slovensko, aspoň to tak chápu, možná se mýlím, ale hlavní je aby to dopadlo ve prospěch dětí.
@Žirafátko píše:
@mmonica jednoduše- soud obnovil proces a ona se k tomu bude smět vyjádřit. Takže se konečně může pořádně bránit!!
tak to je skvely, nechapu p-roc to tak nebylo od zacatku
Nejvetsi chyba je podle me ta, ze Slovenska socialka nereagovala na dve vyzvy anglicke socialky. Proste se na p. Ivanu s prominutim vy.rali a to me na tom nejvic stve.Ty ignoranty z te Slovenske socialky by mel nekdo potrestat!
Doufam, ze pani Ivana sve deti ziska a tady v UK budou padat hlavy!!! A Slovenska republika at jde do prdele, protoze tak se vykaslat na sve obcany je opravdu humus!!!
Ja jen doufam, ze to nebude ve stylu „vlk se nazral a koza zustala cela“ a soud/y se nepotahnou dalsich x let
Tak jsem obeslala Lidovky, idnes a Novinky a uvidime, co se bude dit. Uz na to nemam cas, ale pokud nekdo chcete prevzit stafetu, poslu nam na SZ zneni mailu.
Na ten usmev se tak hezky kouka
http://udalosti.noviny.sk/…i-spaet.html
dnes po 20 hod druhy dil specialu na Jojce. snad to pujde online i v zahranici ![]()
Intervenci jsem chtěla napsat, vypadlo mi písmenko