Bez dětí neodídem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
17.9.12 17:24
@asha píše:
No ja si o tom systemu ted neco precetla a je to fakt docela desivy. Doporucuju! Nedosli na nic. Manzel byl zprosten obvineni, nic se neprokazalo, jeste, kdyz bylo vysetrovani v behu, doporucili ty matce, aby se rozvedla, ze ji pak deti vrati. Manzelstvi se ji stejne rozpadalo, rozvedla se…a nic se nestalo.
Docela dost by mne zajimalo, jak s timhle pristupem obhajite fakt, ze dite (deti) odebrane na zaklade podezreni z pohlavniho zneuzivani nebylo vraceno matce po rozvodu. A ani pote, co bylo podezreni vyvracene. :nevim: Neco tu fakt smrdi a tou rodinou to nebude. :nevim:Na techto pripadech se zivi cela rada lidi, nehlede na to, ze adopce je velky byznys, k adopci neni treba souhlasu rodicu a podobne. Sami urednici v GB se vyjadrili, ze system je spatny.

:think: No pokud je to tak jak pises (promin, nemela jsem cas si to procist) tak je to opravdu husty odvar a jak jsem uz rikala horor kazdeho rodice. Myslim ze jestli je pravda na jejich (myslim rodinu) strane tak se to nakonec nejak opravdu vyresi, pokud rodina a medialni humbuk kolem nepovoli dokud se pripad znovu neotevre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:26
@sophinka píše:
@asha pořád ale nikdo neřekl -ve dvou diskuzích, jak bychom my tady mohly pomoci :think:

To asi nebude jednoduchy. Na Slovensku koluje petice, budou demonstrace, jedna se o slovensky obcany. Jak pomoct tady, to netusim. Ja ted jen sbiram info, ale je mi z toho vazne uz zle. :? Jen doufam, ze za tohle fakt budou padat hlavy, ze se zacnou vysetrovat vsechny podobny pripady, neni jich malo.

Příspěvek upraven 17.09.12 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:30
@LenousIT píše: :think: No pokud je to tak jak pises (promin, nemela jsem cas si to procist) tak je to opravdu husty odvar a jak jsem uz rikala horor kazdeho rodice. Myslim ze jestli je pravda na jejich (myslim rodinu) strane tak se to nakonec nejak opravdu vyresi, pokud rodina a medialni humbuk kolem nepovoli dokud se pripad znovu neotevre..

Ja se bojim, ze pokud se do toho nepusti politici, nevyresi se nic. SS tam ma daleko vyssi pravomoce, nez socialka tady, tam si prakticky muze delat, co se ji zachce. Je to zhruba od r. 07, kdy jim byly zvyseny pravomoce po udajne nekolika umrtich deti, na ktery se SS vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 17:35
@asha píše:
Ja se bojim, ze pokud se do toho nepusti politici, nevyresi se nic. SS tam ma daleko vyssi pravomoce, nez socialka tady, tam si prakticky muze delat, co se ji zachce. Je to zhruba od r. 07, kdy jim byly zvyseny pravomoce po udajne nekolika umrtich deti, na ktery se SS vykaslala.
:think: :think: :think: to je jak rikas opravdu setsakra tezky orisek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 17:36

Ale cim vetsi humbuk udelaji media tim vice bude tlak na slovenskou vladu aby pozadala anglicany o znovuprosetreni, aspon myslim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:39
@LenousIT píše: :think: :think: :think: to je jak rikas opravdu setsakra tezky orisek

Ta matka ma navic licenci na hlidani skupiny deti. Ta licence je stale platna. Ja se bojim, ze vetsina lidi prave premysli tak, ze v rodine urcite neco spatne bude, jinak by socialka deti nebrala. Jenze uz kolikrat se stalo, ze to tak nebylo, ted jsem si vzpomnela na pripad udajnyho tyrani ditete, to melo porad zlomeniny, modriny…odebrali teda vsechny deti, umistili v rodinach a po case se zjistilo, ze dite melo vrozenou zvysenou lomivost kosti. Matka za nic nemohla, nicmene deti ji nevratili. A tak to proste chodi. :nevim:

Ted jsem nekde cetla, ze SS ma kvoty na umistovani deti do nahradnich rodin a ty musi plnit. Nehlede na to, ze se v tom toci penize i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 17:43

Jsem z toho zmatená…přeci není možný, aby kvůli,,adopci,, odebrali naprosto nezanedbané děti, kterým nic nechybír 8o…přeci musí být x zpráv od doktorů, záznamů, fotek, psychologové…vždyť by to bylo zbytečné. Myslím že by se našlo dost žen, co by daly děti k adopci za peníze a nemusí z toho někdo dělat televizní senzaci. Muselo by v tom jet přece strašně moc lidí. Pochopila jsem dobře že byli cikáni i oni? Ne jen ty lidi z videa? Tam je sháňka po takových dětech?

Ale pokud to tak je, tak nás někdo opatruj, je to hnus :zed:,pokud je na tom ale něco pravda, je dobře že děti odebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 17:47

@asha je to šílený..kdo ví jak je co propojený. Stejně si myslím, že se pravdu vůbec nemusíme dovědět…

A jak si psala ten případ, že to dítě mělo často zlomeniny a tak…na to se přece přijít musí ne? Dítě muselo být podrobeno lékařským prohlídkám. Když na to přišli později? Proč né tehdy, co když nechodila dost k doktorovi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:49
@wildcherry píše:
Jsem z toho zmatená…přeci není možný, aby kvůli,,adopci,, odebrali naprosto nezanedbané děti, kterým nic nechybír 8o…přeci musí být x zpráv od doktorů, záznamů, fotek, psychologové…vždyť by to bylo zbytečné. Myslím že by se našlo dost žen, co by daly děti k adopci za peníze a nemusí z toho někdo dělat televizní senzaci. Muselo by v tom jet přece strašně moc lidí. Pochopila jsem dobře že byli cikáni i oni? Ne jen ty lidi z videa? Tam je sháňka po takových dětech?Ale pokud to tak je, tak nás někdo opatruj, je to hnus :zed:,pokud je na tom ale něco pravda, je dobře že děti odebrali.

Nene, tohle jsou blondacci, tusim, ze s modryma ocima. Spekuluje se, ze je to na objednavku :? Po takovych detech je shanka. Myslim, ze tolik deti, co jsou tam nabizeny k adopci asi zas tak moc neni. A jinak nebud naivni, vsechno se da dneska zaridit. :zed: Vsak si projdi videa a vsechno, tohle neni prvni pripad a tahne se to uz dva roky! Ted ale hrozi, ze je matka uz nikdy neuvidi, tak je kolem toho coro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:51
@wildcherry píše:
@asha je to šílený..kdo ví jak je co propojený. Stejně si myslím, že se pravdu vůbec nemusíme dovědět…A jak si psala ten případ, že to dítě mělo často zlomeniny a tak…na to se přece přijít musí ne? Dítě muselo být podrobeno lékařským prohlídkám. Když na to přišli později? Proč né tehdy, co když nechodila dost k doktorovi. :nevim:

No prave, ze k doktorovi chodilo a ten je napraskal a deti jim odebrali. Prece neni normalni, aby melo dite porad zlomeniny, ze??? Mluvime o Britanii, tam se hnedtak neco netestuje a buhvi, co to bylo za lekare. Testy udelali az pote, co dite melo zlomeniny i v nahradni peci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:56

Jinak ja proste nepochopim jednu vec: jde o slovensky obcany, takze meli byt vydani na Slovensko. Tam je meli umistit do ustavu, kdyz uz. Jenze britska socialka se vyjadrila, ze na Slovensku by deti nemely takovou peci a ze je nevyda 8o
Kde to jsme? Jak muzou dat k adopci takovy dite? To se tam ale deje bezne, cizinci se jen tezko muzou branit, zvlast, kdyz se na ne jejich rodna zeme vykasle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
17.9.12 18:07

@asha zrovna u tehle pani britska socialka kontaktovala slovenskou socialku a ta nijak nereagovala, tak si deti nechali. A tahne se to dele, nez dva roky, akorat anglicky soud vyhrozuje rodicum, ze pokud budou mluvit, deti uz nikdy neuvidi.
Anglicani jsou hodne hrdi, chybu neuznaji a tvrde si jdou za svym.
Pani by se mela podle meho obratit v UK na Channel 4 na pani Jackie Long, ta se zabyva timhle tematem, at to odvysila vsechno ona, vsak anglicani by si pro korunu nechali vrtat koleno a jeste kdyby se dozvedeli, ze z jejich dani se plati pestounska pece na deti jine narodnosti, okamzite by sli do boje a demonstrace zde jsou opravdu o zivot. Tahle cela kauza se musi dostat do televize, novin, radia v UK a ne na Slovensku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 18:13

@Jaruna Hm, ja cetla, ze to slovensky urady dost podelaly :? Ted jsem cetla, ze vyhrozujou, ze pokud to pujde do TV, ze uz deti neuvidi. Slovensko je nezajima, ale asi se docela boji toho, co by to udelalo v Britanii. To je asi proc se to tam zatim nerozmazlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 18:19

Nechapu to vyhrozovani..to fakt vypada jakoby vedeli ze neco neni ok z jejich strany tak nechteji unik informaci… :think: jako fakt tezko rict, ale pripada mi dost divne vyhrozovat tim ze pokud budou mluvit nikdy uz deti neomluvi. No co to je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 18:20

Pardon chtela sem rict nikdy uz deti neuvidi, preklep :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie