Prohlídka v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
21.1.12 21:14
jo to byl :mrgreen: ale hodně to asi urychlil epidurál, původně jsem ho nechtěla, ale sami mi ho nabídli a zrovna jsem měla dost bolestivou kontrakci, tak jsem srabácky souhlasila :mrgreen: a skoro hned jsem se ze 4 cm otevřela na 8 cm, takže za mě epidurál=báječná věc :palec:
Liciáš píše:
Fíííha, to byl fofr. Já dostala tabletu ve 20:30 a malá se narodila druhý den ráno v 8:40 :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.12 10:12
gabriela82 píše:
jo to byl :mrgreen: ale hodně to asi urychlil epidurál, původně jsem ho nechtěla, ale sami mi ho nabídli a zrovna jsem měla dost bolestivou kontrakci, tak jsem srabácky souhlasila :mrgreen: a skoro hned jsem se ze 4 cm otevřela na 8 cm, takže za mě epidurál=báječná věc :palec:
Liciáš píše:
Fíííha, to byl fofr. Já dostala tabletu ve 20:30 a malá se narodila druhý den ráno v 8:40 :)

Vidíš a za mě epidurál = nikdy :lol: Rodila jsem 38hodin, z toho 14hodin vyvolávaně a s epi, podotýkám, že jsem se neotevřela ani o milimetr! Nakonec akutní sekce za 5minut 12.. málem bylo po nás.. a následky toho mám dodnes - rehabilitace :nevim: takže si vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.12 11:09
to je zvláštní, jak to na každého působí jinak :nevim: já spíš měla strach, že mě špatně napíchnou nebo že neucítím nohy, ale v tu chvíli už mi to bylo tak nějak jedno…a nakonec to dopadlo víc než dobře…to je ale fakt šílenost, že tě nechali rodit 38 hod 8o to už je snad až dost, ne? Můžu se zeptat, kde jsi rodila?
Monny píše:
gabriela82 píše:
Liciáš píše:
Vidíš a za mě epidurál = nikdy :lol: Rodila jsem 38hodin, z toho 14hodin vyvolávaně a s epi, podotýkám, že jsem se neotevřela ani o milimetr! Nakonec akutní sekce za 5minut 12.. málem bylo po nás.. a následky toho mám dodnes - rehabilitace :nevim: takže si vyber :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.12 11:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.12 11:40
teda chodila jsem na e-mimino nakukovat tak nějak od léta, ale tvůj deníček jsem ještě nečetla… měla jsem slzy v očích, takhle ti to všechno zkazit (chtěla jsem napsat o dost peprnější slovo..) a nechat tě takhle dlouho trpět a ještě ke všemu samotnou… když si vzpomenu na sebe, byla jsem na boxu, takže tam bylo vše slyšet, jasně, že jsem tam byla chvílema sama, ale když jsem tak nějak víc hekla nebo se víc zkroutila, tak hned přiběhla porodní asistentka, jednou dokonce i jiná, než co mě měla na starosti, a to jen proto, že mě zaslechla kňourat… to je hroznej přístup, to se divím, že si to dneska ještě někde dovolej! Já vím, že by to už vůbec nic nezměnilo, ale já bych určitě napsala nějakou stížnost…ale malej je krásnej a taky kusanec 8o :mrgreen:
Monny píše:
Pardubice… https://www.emimino.cz/…lo-byt-7910/ :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.12 12:08

Jako ten přístup dělal hodně, kdyby se ke mě jinak chovali určitě by to třeba i dopadlo jinak :nevim: Hele, je to 8 měsíců (bez týdne), svým způsobem jsem na to zapomněla.. ale jizvu mám do konce života že jo.. a pěkně křivou :mrgreen:
Nejsem první ani poslední s takovýmhle zážitkem z této porodnice.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 17:46

Děkuji,tak mám Hemiltona za sebou,a asi neůspěšně.teda cítím se akorát unavenně,ale že bych měla rodit to ne.Každopádně pokud neporodím do čtvrtka,tak ve čtvrtek ráno hned na vyvolávání.tak to by mi už snad toho Hemiltona neměli dělat podruhé nebo můžou mi ho udělat ještě ve čtvrtek?Doufám že ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 18:42

Holky nevíte náhodou jestli když jako prvorodička jdu ve čtvrtek na vyvoláváný porod,jestli tam podstoupím tomu zátěžovému testu,nebo rovnou dostanu čípek na vyvolání? :oops: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.12 18:58
veronika2901 píše:
Holky nevíte náhodou jestli když jako prvorodička jdu ve čtvrtek na vyvoláváný porod,jestli tam podstoupím tomu zátěžovému testu,nebo rovnou dostanu čípek na vyvolání? :oops: děkuju

zátěžák je právě ta tabletka, ale pokud nebude kam strčit tak kapačkou :mrgreen:
vyvolává se pak oxytocinem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.12 18:59

Jinak já měla Hamiltona asi 5×, ale pak to není odlupování blan,ale ruční otevírání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.1.12 19:53
ale ne… mě dělali nejdřív ten zátěžák (odpoledne), dali mi kapačku a připojili mě na monitor, byla jsem tam přes hodinu, vykapalo to celý a na monitoru se stejně skoro nic neukázalo…mamině vedle mě tam nakapalo pár kapek a hned tam měla vidět kontrakce…to dělají, aby viděli, jak na to tělo (děloha) reaguje… tabletu na vyvolání jsem dostala až druhý den ráno a pak už to šlo rychle, ale to už jsem tu psala :mrgreen: tak hodně štěstí :pankac:
veronika2901 píše:
Holky nevíte náhodou jestli když jako prvorodička jdu ve čtvrtek na vyvoláváný porod,jestli tam podstoupím tomu zátěžovému testu,nebo rovnou dostanu čípek na vyvolání? :oops: děkuju
Monny píše:
veronika2901 píše:
zátěžák je právě ta tabletka, ale pokud nebude kam strčit tak kapačkou :mrgreen:
vyvolává se pak oxytocinem..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára1234
24.1.12 02:22

Zátěžák není tableta.To je vždycky oxitocyn,většinou v kapačce,ev se můžepíchnout do svalu,ale to se myslím už nedělá,protože to nejde regulovat.V některých porodnicích se zátěžový test nedělá vůbec.

• Citovat
  • Upravit
119
24.1.12 11:26

Já jsem taky měla před vyvoláváním zátěžák. Kapačka s oxytocinem + monitor, aby viděli, jak děloha a mimčo reagují. Tabletku jsem dostala až večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
24.1.12 11:28
Liciáš píše:
Já jsem taky měla před vyvoláváním zátěžák. Kapačka s oxytocinem + monitor, aby viděli, jak děloha a mimčo reagují. Tabletku jsem dostala až večer

Taky jsem to měla úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 13:04

Ahoj,

dneska jsem byla v Podolí na vysetreni.
Pekelne me to bolelo, kdyz do me doktor sahnul (nevim, co tam delal, ale bylo to priserny) a boli to jeste 2 hodiny po tom.
Pry se nic moc nepripravuje… Jen ja jsem z toho uplne hotova, vysla jsem ven a ukaplo mi par slz – jednak fakt z te bolesti a jednak ze strachu, ze takhle bude bolet cely porod…
Je to normalni? :,( Nejsem nijak hystericka ani citliva, snasim vsechno relativne dobre. Např. prodelanou konizaci beru jako brnkacku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky