Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to nevím, příjde mi to jako něco jiného? na pindíka opravdu moc veliké…ale dr to musí poznat, ne
![]()
my jsme měli takového a i když jsem si přála druhé dítko holčičku, máme kluka
![]()
jj, syn měl podobně velkého
Hele, až se narodí, tak se budeš divit ještě víc, genitálie novorozenců(kluků a holek) jsou „nateklé“ ![]()
Jo, a gratuluji k vysněnému chlapečkovi, at je hlavně zdravý ![]()
zoubky píše:
jj, syn měl podobně velkéhoHele, až se narodí, tak se budeš divit ještě víc, genitálie novorozenců(kluků a holek) jsou „nateklé“
jj a hlavně ty kuličky
![]()
Pěkně vyvinutý
Máme doma něco podobného, komentovala to i doktorka v porodnici a když ho viděli známí, tak se dost divili ![]()
j.s. píše:zoubky píše:jj a hlavně ty kuličky
jj, syn měl podobně velkéhoHele, až se narodí, tak se budeš divit ještě víc, genitálie novorozenců(kluků a holek) jsou „nateklé“
![]()
![]()
![]()
Přesně, já byla trošku vyděšená, že je nemocný ![]()
Zozole píše:
Až se narodí, oživ tuhle diskuzi a dej sem fotku
Tak já nevím, to na fotce, na co míří šipka, snad pindík není
. To by ho podle toho, kde mu končí bříško a nožičky, měl delšího než stehenní kost
.
Jestli se teda nějak nemohl pohnout, než to UTZ sejmul. Ale nejsem žádný odborník, jen mi to přijde, že zrovna to pindík není, čímž nechci zpochybňovat určené pohlaví. To vůbec…
Jen spíš se ten obrázek nějak „hnul“, nevím ![]()
Ten je pěkně vybavenej
A jak je už slavnej, ještě se ani nenarodil a spousty ženských už komentují jeho pindíka
![]()
Mě to na té fotce přijde spíš jako chodidlo té skrčené nožičky, ale doktorka snad ví co vidí, že? Třeba holt bude opravdu takhle obdařen ![]()