Kdy vám miminko prozradilo pohlaví

152
20.1.12 07:22

Kdy vám miminko prozradilo pohlaví

Včera jsem byla v těhu poradně a šíleně jsem se těšila, že mi doktor konečně řekne, co to bude (jsem 15+5). Mimčo prohlídnul a nic neřekl. Tak já na něj: „co to teda bude, je to vidět“ a on že ne. :,(
„Modlíme“ se za holku, raubíře-kluka už doma máme. Zajímalo by mě, jestli třeba kluci nejdou vidět dřív? Pořád si říkám, že když to ještě doktor nevidí, tak je to holka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
20.1.12 07:28

U nás se nechtěl ukázat hoooodně dlouho - asi až ve 20 týdnu nám řekli, že čekáme chlapečka. Držím palce, aby to byla holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.12 07:33

chlapec jde vidět dřív než holčička, ale jen pokud se nestydí a rozhátne nohy..
Nám teda řekl dr. na NT scr. že to je na 95% kluk..takže čekáme na příští týden jestli nám to povrdí nebo ne..( to bude 20tt - jelikož mezi tím jsem neměla žádné utz, takže to ani zjistit dřív nešlo )

• Citovat
  • Upravit
28414
20.1.12 07:36

První syn se ukázal ve 20tt. U dvojčat kluk se ukázal ve 14tt a holčička až ve 20tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.1.12 07:36

U prvního jsem měla jiného gyndaře než teď a ta ženská-gynekoložka byla dosti neochotná, takže při běžných prohlídkách neříkala ani slovo a já se ani neptala, protože jsem nevěděla, kdy už to jde rozeznat. Řekli nám to až na velkém uzv ve 20. týdnu, že budeme mít 100% chlapečka.

Teď mě některé maminky říkal, že jim to potvrdili už v 16. nebo dokonce ve 14. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.1.12 07:38

Známá jde na konci ledna rodit císařem a ještě pořád neví, co to bude. Mimi se prostě stydí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Apin
20.1.12 07:39

Mě kluka prorokovali už ve 12 týdnu na NT screeningu !!! A klukem už zůstal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
20.1.12 07:41

Nám řekli, že čekáme kluka zhruba ve 13. týdnu a máme ho! ;) Držím palce, snad vám výjde holčička. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.1.12 07:58

Já byla ve 12 týdnu na ultrazvuku, tam doktor viděl pindíka, a ten už se jen zvětšoval :palec: Tehdy jsem si poprvé koupila něco pro miminko, a to modrou deku v IKEA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.12 08:01
Bébka píše:
Já byla ve 12 týdnu na ultrazvuku, tam doktor viděl pindíka, a ten už se jen zvětšoval :palec: Tehdy jsem si poprvé koupila něco pro miminko, a to modrou deku v IKEA :)

já teda taky byla ve 12tt..řikal že vidí kluka..ale pindu jsme neviděli ani já ani přítel..a dr nám to speciálně neukázal..tak nevím jestli se mohl splést nebo ne..

• Citovat
  • Upravit
17984
20.1.12 08:11
smurfka píše:
Bébka píše:
Já byla ve 12 týdnu na ultrazvuku, tam doktor viděl pindíka, a ten už se jen zvětšoval :palec: Tehdy jsem si poprvé koupila něco pro miminko, a to modrou deku v IKEA :)
já teda taky byla ve 12tt..řikal že vidí kluka..ale pindu jsme neviděli ani já ani přítel..a dr nám to speciálně neukázal..tak nevím jestli se mohl splést nebo ne..

Tyhle týdny jsou hodně brzy, ale mně doktor říkal, že ti kluci jsou opravdu vidět, když se dobře ukážou. Jestli je tam vidět pindík, tak většinou zůstane, z „holčičky“ se ještě může stát „kluk“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já teda neviděla nic moc, ani jsem skoro nevěděla, kde má hlavu natož přirození :mrgreen: Ale doktor vypadal jistě a já byla ráda, že kluk, toho jsem si přála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
20.1.12 08:12

Tak u první mi dcerku potvrdili až někdy po 20tt, ted když čekám chlapečka mi na screeningu řekl, že na 70%kluk, ale že má nožičky hodně u sebe, tak ať se předčasně neradujeme a na další kontrole už nám ho cipísek ukázal, ted jsem byla týden v nemocnici a medičky se na mě učili ovládat UTZ a synáček s hrdostí roztahoval nožičky a ukazovval jakej je kanec :mrgreen: neboj dočkáš se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.1.12 08:14
Bébka píše:
smurfka píše:
Bébka píše:
já teda taky byla ve 12tt..řikal že vidí kluka..ale pindu jsme neviděli ani já ani přítel..a dr nám to speciálně neukázal..tak nevím jestli se mohl splést nebo ne..

Tyhle týdny jsou hodně brzy, ale mně doktor říkal, že ti kluci jsou opravdu vidět, když se dobře ukážou. Jestli je tam vidět pindík, tak většinou zůstane, z „holčičky“ se ještě může stát „kluk“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já teda neviděla nic moc, ani jsem skoro nevěděla, kde má hlavu natož přirození :mrgreen: Ale doktor vypadal jistě a já byla ráda, že kluk, toho jsem si přála :palec:

aha..tak u nas je to naopak.. řekl že to vypadá na kluka..pak po vyšetření jsem se ptali jak moc si je jistej ( řekl že 95% - dr. se celkem kapacita v kraji, takže si myslím, že se fakt nesplest ), ale byli jsme celkem v šoku bo jsme chtěli holčičku, tak jsem se už ani nezeptali kde vidí toho pindíka.. :mrgreen: uvídíme ted v ponděli..snad roztáhne nohy a už nám konečně potvrdí co a jak..

• Citovat
  • Upravit
mag
12867
20.1.12 08:15

Ve 26 tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.1.12 08:16
smurfka píše:
Bébka píše:
smurfka píše:
Bébka píše:

Já teda neviděla nic moc, ani jsem skoro nevěděla, kde má hlavu natož přirození :mrgreen: Ale doktor vypadal jistě a já byla ráda, že kluk, toho jsem si přála :palec:
aha..tak u nas je to naopak.. řekl že to vypadá na kluka..pak po vyšetření jsem se ptali jak moc si je jistej ( řekl že 95% - dr. se celkem kapacita v kraji, takže si myslím, že se fakt nesplest ), ale byli jsme celkem v šoku bo jsme chtěli holčičku, tak jsem se už ani nezeptali kde vidí toho pindíka.. :mrgreen: uvídíme ted v ponděli..snad roztáhne nohy a už nám konečně potvrdí co a jak..

Já myslím, že i s pindíkem bude legrace :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí