UTZ - pindík? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
20.1.12 13:14

Myslim si, že to neocení jen on to jeho vybavení :mrgreen:

:mrgreen:
CokeLady píše:
myslím, že v pubertě to ocení… až bych mu ukázala tuto diskusi, asi by mě bacil :D
marcelka88 píše: :mrgreen: Ten je pěkně vybavenej :mrgreen: A jak je už slavnej, ještě se ani nenarodil a spousty ženských už komentují jeho pindíka :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.12 13:17

A to je záběr zespod jo? Nemůže tam být ručička nebo pupečník? Se mi nějak nezdá.. vždyť ho má většího než nohu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
20.1.12 13:18

Ja teda nevim, me na 3D pani doktorka dvakrat ukazala neco podobnyho, jednoho mame na fotce a u druhyho jasala taky, jakyho vidi peknyho kluka, ja nevidela nic a mrkni na metrik :)) Mel to byt Tobiasek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.1.12 13:20

Mně právě taky přijde, že by podle toho ho měl většího než stehno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.12 13:20

Na 2D UTZ. jsme to měli úplně stejně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.1.12 13:21

taky se mi to nezdá :think: .buhví co viděla :mrgreen: ,kolikrát už tu např. bylo,že jim celou dobu tvrdili,že budou mít holku a měli kluka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.1.12 13:22
Bayuska píše:
Tak já nevím, to na fotce, na co míří šipka, snad pindík není :think:. To by ho podle toho, kde mu končí bříško a nožičky, měl delšího než stehenní kost 8o.
Jestli se teda nějak nemohl pohnout, než to UTZ sejmul. Ale nejsem žádný odborník, jen mi to přijde, že zrovna to pindík není, čímž nechci zpochybňovat určené pohlaví. To vůbec…
Jen spíš se ten obrázek nějak „hnul“, nevím :lol:

záleží i na úhlu , pod kterým UZ paprsky tkáň zobrazují, takže to spíš vypadá, že je to trochu zešikma a stehenní kosti nejsou zobrazené v celém rozsahu, jen „šikmo říznuté“, takže pokud to dr. pečlivě „projela“ ultrazvukem a opravdu pinďa nepokračuje dál v pupeční šňůru, tak to je chlap jak má být :palec: , navíc z jedné fotky se špatně soudí, páč mimino se většinou hýbe a je někdy těžké „zamrazit“ obraz ve správnou chvíli ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.1.12 13:24
veveruskaa píše:
Bayuska píše:
Tak já nevím, to na fotce, na co míří šipka, snad pindík není :think:. To by ho podle toho, kde mu končí bříško a nožičky, měl delšího než stehenní kost 8o.
Jestli se teda nějak nemohl pohnout, než to UTZ sejmul. Ale nejsem žádný odborník, jen mi to přijde, že zrovna to pindík není, čímž nechci zpochybňovat určené pohlaví. To vůbec…
Jen spíš se ten obrázek nějak „hnul“, nevím :lol:
záleží i na úhlu , pod kterým UZ paprsky tkáň zobrazují, takže to spíš vypadá, že je to trochu zešikma a stehenní kosti nejsou zobrazené v celém rozsahu, jen „šikmo říznuté“, takže pokud to dr. pečlivě „projela“ ultrazvukem a opravdu pinďa nepokračuje dál v pupeční šňůru, tak to je chlap jak má být :palec: , navíc z jedné fotky se špatně soudí, páč mimino se většinou hýbe a je někdy těžké „zamrazit“ obraz ve správnou chvíli ;) :mrgreen:

Jasně, na téhle konkrétní fotce to třeba vypadá trošku neuvěřitelně, ale u toho UTZ jsem samozřejmě s nimi neseděla, takže já nechci nic zpochybňovat, to ne.
Jen je to prostě takové překvapivé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.12 13:24

Blahopřeju, vím, že jsi moc chtěla chlapečka. Doufám, že bude tatínek hrdý jako náš známý, kdy za ním sestřičky chodili a říkali, „Jéé to je ten tatínek od toho chlapečka s velkým pindíkem“.:))Známej se naparoval pýchou jak páv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
20.1.12 13:28

Taky bych neřekla že je to pindík,spíš druhá nožička nebo něco jinýho ale pindík rozhodně mi to nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.1.12 13:29
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
Lonette píše:
Blahopřeju, vím, že jsi moc chtěla chlapečka. Doufám, že bude tatínek hrdý jako náš známý, kdy za ním sestřičky chodili a říkali, „Jéé to je ten tatínek od toho chlapečka s velkým pindíkem“.:))Známej se naparoval pýchou jak páv.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
20.1.12 13:33

Tak tady je UZ z 21tt a pinda toho naseho raubire :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
20.1.12 13:36
Pajule22 píše:
Tak tady je UZ z 21tt a pinda toho naseho raubire :D

Týý jo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.1.12 13:40
katyca píše:
Zozole píše: :mrgreen:
Až se narodí, oživ tuhle diskuzi a dej sem fotku :pankac:
:mrgreen: co chceš províst kontrolu velikosti

Samozřejmě se srandy :mrgreen: Ale bylo by to zajímavé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
20.1.12 13:44

pěkný :palec: :mrgreen: Nám řekli na UTZ že bude mít asi velký nosánek.No jsem se zděsila,že ho bude mít po mě :mrgreen: Ale ve finále má krásnej malej nosánek a pindíka velkýho jedna radost :mrgreen: Takže se asi doktorka spletla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí