Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslim si, že to neocení jen on to jeho vybavení ![]()
CokeLady píše:
myslím, že v pubertě to ocení… až bych mu ukázala tuto diskusi, asi by mě bacil
marcelka88 píše:Ten je pěkně vybavenej
A jak je už slavnej, ještě se ani nenarodil a spousty ženských už komentují jeho pindíka
![]()
A to je záběr zespod jo? Nemůže tam být ručička nebo pupečník? Se mi nějak nezdá.. vždyť ho má většího než nohu ![]()
Ja teda nevim, me na 3D pani doktorka dvakrat ukazala neco podobnyho, jednoho mame na fotce a u druhyho jasala taky, jakyho vidi peknyho kluka, ja nevidela nic a mrkni na metrik
Mel to byt Tobiasek..
Mně právě taky přijde, že by podle toho ho měl většího než stehno ![]()
taky se mi to nezdá
.buhví co viděla
,kolikrát už tu např. bylo,že jim celou dobu tvrdili,že budou mít holku a měli kluka.....
Bayuska píše:
Tak já nevím, to na fotce, na co míří šipka, snad pindík není. To by ho podle toho, kde mu končí bříško a nožičky, měl delšího než stehenní kost
.
Jestli se teda nějak nemohl pohnout, než to UTZ sejmul. Ale nejsem žádný odborník, jen mi to přijde, že zrovna to pindík není, čímž nechci zpochybňovat určené pohlaví. To vůbec…
Jen spíš se ten obrázek nějak „hnul“, nevím
záleží i na úhlu , pod kterým UZ paprsky tkáň zobrazují, takže to spíš vypadá, že je to trochu zešikma a stehenní kosti nejsou zobrazené v celém rozsahu, jen „šikmo říznuté“, takže pokud to dr. pečlivě „projela“ ultrazvukem a opravdu pinďa nepokračuje dál v pupeční šňůru, tak to je chlap jak má být
, navíc z jedné fotky se špatně soudí, páč mimino se většinou hýbe a je někdy těžké „zamrazit“ obraz ve správnou chvíli
![]()
veveruskaa píše:Bayuska píše:záleží i na úhlu , pod kterým UZ paprsky tkáň zobrazují, takže to spíš vypadá, že je to trochu zešikma a stehenní kosti nejsou zobrazené v celém rozsahu, jen „šikmo říznuté“, takže pokud to dr. pečlivě „projela“ ultrazvukem a opravdu pinďa nepokračuje dál v pupeční šňůru, tak to je chlap jak má být
Tak já nevím, to na fotce, na co míří šipka, snad pindík není. To by ho podle toho, kde mu končí bříško a nožičky, měl delšího než stehenní kost
.
Jestli se teda nějak nemohl pohnout, než to UTZ sejmul. Ale nejsem žádný odborník, jen mi to přijde, že zrovna to pindík není, čímž nechci zpochybňovat určené pohlaví. To vůbec…
Jen spíš se ten obrázek nějak „hnul“, nevím, navíc z jedné fotky se špatně soudí, páč mimino se většinou hýbe a je někdy těžké „zamrazit“ obraz ve správnou chvíli
![]()
Jasně, na téhle konkrétní fotce to třeba vypadá trošku neuvěřitelně, ale u toho UTZ jsem samozřejmě s nimi neseděla, takže já nechci nic zpochybňovat, to ne.
Jen je to prostě takové překvapivé ![]()
Blahopřeju, vím, že jsi moc chtěla chlapečka. Doufám, že bude tatínek hrdý jako náš známý, kdy za ním sestřičky chodili a říkali, „Jéé to je ten tatínek od toho chlapečka s velkým pindíkem“.:))Známej se naparoval pýchou jak páv.
Taky bych neřekla že je to pindík,spíš druhá nožička nebo něco jinýho ale pindík rozhodně mi to nepřijde ![]()
Lonette píše:
Blahopřeju, vím, že jsi moc chtěla chlapečka. Doufám, že bude tatínek hrdý jako náš známý, kdy za ním sestřičky chodili a říkali, „Jéé to je ten tatínek od toho chlapečka s velkým pindíkem“.:))Známej se naparoval pýchou jak páv.
Pajule22 píše:
Tak tady je UZ z 21tt a pinda toho naseho raubire
Týý jo
![]()
katyca píše:Zozole píše:
Až se narodí, oživ tuhle diskuzi a dej sem fotkuco chceš províst kontrolu velikosti
Samozřejmě se srandy
Ale bylo by to zajímavé, ne?
pěkný
Nám řekli na UTZ že bude mít asi velký nosánek.No jsem se zděsila,že ho bude mít po mě
Ale ve finále má krásnej malej nosánek a pindíka velkýho jedna radost
Takže se asi doktorka spletla. ![]()