Prokletý dům i rodina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Spíš bych řekla, že si vaši postavili dům a pořádné geopatogenní zóně. Pod domem může být prasklina v podloží a podél ní může přímo do domu stoupat radon. Začala bych jeho změřením. Babička ještě žije?
- Citovat
- Upravit
Jistě znáš někoho, komu se začal hroutit život, aniž by se někam stěhoval do nového a proklel ho příbuzný
Sešlo se plno špatného, rodinu máš nemocnou, není divu, že když se vracíš, tak tě jejich špatná nálada chytne taky a máš pocit, že to dělá místo. Pokud opravdu věříte na prokletí, použijte triky jako sůl, čarodějné oleje atd, uleví se vám psychicky. Ale smůla si prostě na někoho sedne, na někoho ne. Neviděla bych v tom kletbu.
- Citovat
- Upravit
Kletbu si v sobě nosí každý sám. Pokud bábi tátu proklela a on to ví, nese si kletbu v sobě a přenáší jí na zbytek rodiny i na dům. Rodiče ty i brácha se toho musíte zbavit, musíte bábi odpustit, ale opravdu odpustit a dům vyčistit od negativních energií, kterých tam máte nastzřádáno požehnaně. Není se čemu divit, máte toho naloženo ažaž. Barák vyvětrat (teď na jaře ideální), otevřít okna, zapálit svíčky, vonný olejíčky, nebo tyčinky a totéž s hlavou vyvětrat vyvonět, naplnit hezkýma myšlenkama. Kdybys chtěla něco konkrétního řekni si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu kdo o tom něco ví. Moje mamka mi kdysi řekla ze naše babka přála tatkovi (jejímu synovi): Ze stejnak nikdy nebudem šťastní v novém
domě, který naši postavili. Nevím
Jestli ho i neproklela. My se přestěhovali, predtim jsme bydleli v jednom domě s ni a nasi s ni zažili hodně zlého, hádky, naschvaly, pomluvy u rodiny, rozhadana rodina. V novém
dome časem všichni onemocneli, bracha se naboural
Na motorce, rok V nemocnici a je invalida, nemůže najít lásku, je nešťastný. Mamca problemy pořad se zády, cim dal horší, chradne. Taťka neustale bolesti hlavy, nemohl spat, nakonec parkinson. Opět chradne. A Ja jak tam bydlela
Byla jsem strašně neststna, měla jsem
vstah, strašně se trápila a furt brecelA. Pak Jsem odjela do zahraničí a našla si Manžela odstěhovala se a je mi
Dobre, mam Deti jsem Šťastná. Ale Když prijdem K nasim na návštěvu jsem vždy podrážděna, bez důvodne. Taky me sklicuje, jak jsou všichni nemocni. V poslední Době nad tím hodně přemýšlím, jestli dům opravdu není proklety, přijde mi to dům
Smutku. Prosím o radu.