Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni,
včera jsme s manželem zkoukli film Prokletý ostrov. A musím říct, že zase po dlouhé době mě film nadchl, překvapil a donutil přemýšlet. Jo a taky jsem se u něj docela bála. Co myslíte, že byla pravda, která verze? A jak myslíte, že to dopadlo.
Od včera o tom přemýšlím a pomale jsem ani nemohla usnout ![]()
Já když an to koukala tak mě to moc nenadchlo spíš jsem se nudila
Přišlo mi to jako blbost a to jsem se docela těšila…jestli tedy myslíš ten Dicapriem ![]()
Jojo, ten. Mě se to právě líbilo, ale manžel z toho moc nadšený nebyl. Tak nevím.
Já se v prostředí psychiatrických léčeben pohybovala, tak mě to docela fascinovalo.
Mě se tenhle film taky moc líbil. Fakt jo a přítel je z toho taky pěkně nadšenej, jeden z jeho oblíbených filmů. Viděla si třeba i Dokonalý trik nebo Iluzionistu? Jsou v podobném duchu a nebo Klub rváčů, který by ale spíš nadchnul tvého manžela. Ale mě se taky docela líbil. Mojeho přítele je to nejoblíbenější film. ![]()
Nika21 píše:
Mě se tenhle film taky moc líbil. Fakt jo a přítel je z toho taky pěkně nadšenej, jeden z jeho oblíbených filmů. Viděla si třeba i Dokonalý trik nebo Iluzionistu? Jsou v podobném duchu a nebo Klub rváčů, který by ale spíš nadchnul tvého manžela. Ale mě se taky docela líbil. Mojeho přítele je to nejoblíbenější film.
Už to stahuji, neviděla jsem to.
Pak je ještě dobrý v podobném duchu Memento a starší film 12 opic, ten je hodně dobrej, ale to si asi viděla. Já ten Dokonalý trik musela vidět 2×, abych všechno pochopila. Musíš dávat pozor, takže se na něj někoukat jako na oddychový film. ![]()
Nika21 píše:
Mě se tenhle film taky moc líbil. Fakt jo a přítel je z toho taky pěkně nadšenej, jeden z jeho oblíbených filmů. Viděla si třeba i Dokonalý trik nebo Iluzionistu? Jsou v podobném duchu a nebo Klub rváčů, který by ale spíš nadchnul tvého manžela. Ale mě se taky docela líbil. Mojeho přítele je to nejoblíbenější film.
Viděla jsem to minulý týden. Kdyby mi řekli, že je to o mrtvých dětech, tak bych se nedívala, ale film je to skvělý, ten obrat je super! Pravdivá verze je podle mě ta, že se opravdu zbláznil.
Viděla jsem to minulý týden. Kdyby mi řekli, že je to o mrtvých dětech, tak bych se nedívala, ale film je to skvělý, ten obrat je super! Pravdivá verze je podle mě ta, že se opravdu zbláznil.
No mě se ještě líbil Mechanik, ale už jsem tu napsala tolik filmů, abych vás nezahltila. Mě se taky takový filmy líběj. Ilusionista je ale oproti těm ostatním taková romantická oddychovka. Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem byla hodně nadšená, ale na podruhé už tolik ne. Nevím proč.
Ale všechny tyhle filmy jsou úžasný. Pak je ještě dobrý novější film Počátek, ale to není úplně takové jako ostatní filmy, co jsem tu psala, ale taky se o konci můžou lidi dohadovat. Ale abych tu nepsala o tom, jak film končí, kdyby to někdo neviděl. ![]()
nika21 i Mechanik je fajn film, ale docela fest nás zarazilo jak to neměli vychytané a párkrát měli v záběru mikrofon ![]()
ahojky, já film viděla dvakrát, ( poprvé jsem únavou usla a neviděla ho celý),hodně mě nadchl, úžasně promyšlené, skvělý Dicaprio, nemělo to chybu. Podle mě schválně hrál že mu léčba nepomohla, aby ukončili jeho život a on nemusel žít s pocitem, že zabil své děti a ženu.
Januliiik: No, nevím, já už se těm chybám ve filmech jen směju. Třeba ve Hvězdných válkách je přes 250 chyb. Nejvtipnější je fakt tahle: http://www.youtube.com/watch?… (Ten v pravo se bouchne do hlavy) Já se směju vždycky, když to vidím. Nebo třeba tam zabijou chlapa a pak můžeš vidět, jak se sám od sebe zvedá.
V Harry Potterovi je kolikrát vidět kamera…
Nevím, v každým filmu je dost chyb.
hezký film,jen poprvé, když jsem ho viděla, trochu jsem se v ději ztrácela… Připadá mi takový nedomyšlený, že by si nepamatoval, že ho odvezli z ostrova, aby „mohl přiject řešit případ“. Museli ho asi hodně něčím nadopovat ![]()
Ještě je dobrý film Za zdmi majáku, nedávno dávali v televizi a musím říct,že po dlouhé době jsem se pak bálajít sama na záchod ![]()