Proktoanální absces

26.4.22 17:28

Proktoanalni absces

Zdravím vás děvčata, máte prosím některá zkušenosti s proktoanalním abscesem? Během 4 měsíců mi to už 6× řezali, stále dokola, už si nevím rady, na chirurgii kde docházím se střídá asi 5 doktorů, každý jen řeže, nic vám neřeknou. Ani na internetu se nic nedozvíte, léčba je jen chirurgická. Prosím o radu, jestli si tím někdo prošel. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
26.4.22 17:38

Zkus se objednat přímo na proktologii. Tam by ti mohli něco poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.4.22 18:56

Mela jsem, nastesti jen jednorazovy, ale zjistil se pozde a byl to teda pekny hnus, malem jsem zkolabovala. Ani pri opakovani ti nedali antibiotika? Pokud vim, jako doplnkova lecba se nekdy pouzivaji. Ale jinak je to boj, vim, ze nekterym se vraceji (na ruznych mistach tela) a ze to je beh na dlouhou trat :( No moc nepomuzu, ale teda mas moji soustrast, je to hodne neprijemne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.22 19:06

Antibiotika jsem užívala jen poprvé, když mi to řezali v anestezii na Štědrý den. Pak už 5× ambulantně, s tím že antibi jsou zbytečné, že se k tomu nedostanou. Jediné řešení prý říznout a proplachovat. Byla jsem teď v pátek i na proktologii, kde mi pan doktor napsal antibi na 25 dnů a 2 masti, kortikoidy a nějaký vaginální krém, že to mám mazat na tu ránu. Bohužel už to mám znovu zatvrdlé a nateklé a zase to bolí jak čert. Zítra jdu znovu na chiru, asi řezat do nekonečna. :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 19:15
@Drahušdraha píše:
Zdravím vás děvčata, máte prosím některá zkušenosti s proktoanalním abscesem? Během 4 měsíců mi to už 6× řezali, stále dokola, už si nevím rady, na chirurgii kde docházím se střídá asi 5 doktorů, každý jen řeže, nic vám neřeknou. Ani na internetu se nic nedozvíte, léčba je jen chirurgická. Prosím o radu, jestli si tím někdo prošel. Děkuji

Mela jsem, 2× incize s drenem. Nakonec periproktalni pistel. Operace dopadla vyborne. Je to 10 let a jsem bez obtizi. Res to na proktologii

• Citovat
  • Upravit
2223
26.4.22 19:48

Sice na to jede pořád hloupá reklama, ale užívala bych wobenzym. Na podporu hojení a zbavování těla „odpadů“. Když se to tak táhne, určitě bych to tím podpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.22 20:14

@Okta wobenzym jsem využívala celý, 800 tablet a nic 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat