Prolaps - čípek

Anonymní
30.10.22 19:46

Prolaps - čípek

Ahoj, jsem 5m po druhém porodu. Před měsícem jsem byla na gyndě, protože jsem tam měla „bouličku“. Dr mi řekla, že je to přední stěna a dala mi čas do ledna, potom to budeme řešit. Každopádně dnes jsem stála a najednou sem cítila jak mám mokro až na stehnech. Prostě takový výtok, který bych prirovnala prasknutí vody při porodu.. Na wc jsem si všimla že mi dost vylézt i cipek.
Pánevní dno cvičím poctivě od porodu, žádné zlepšení.
Máte někdo zkušenost?
Díky, anonym snad pochopitelný..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
30.10.22 20:33

Bych tipla prolaps dělohy a to mokro unik moči, je to provazane a s inkontinenci spojene. Zitra bych si zavolala k doktorovi. curat jsi od te doby byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 20:35

@Villanelle určitě to moč nebyla. S inkontinencí naštěstí problém nemám.. ano, byla. Kvůli prolapsu chodit čůrat snad častěji než v těhotenství 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
8
22.8.24 09:01

Chci se zeptat, jak to u vás dopadlo. Nejsem sice po porodu, ale nacházím se v přechodu, chodím na pravidelné kontroly 2× do roka, naposledy ted v květnu. Min týden jsem zjistila, že pokud si dřepnu až na paty tak se mi čípek dostane do poševního otvoru. Je možné, že to tak mám věkovitě, protože mi nikdy nešel v této poloze zavádět tampón a kdysi jsem to vyhodnotila, že jsem asi moc stažena. Teď jsem si zaváděla tablety na kvasinky, co jsem si koupila v lékárně a zjistila jsem, že je tam zasunu jen v polodřepu a úplně nejlepší v leže. To jsem schopna dát půl prstu do pochvy a někdy i dál. Ale jakmile zatlačím jako na stolici nebo udělám hluboký dřep, mám čípek v poševním vchodu a jakoby vykukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí