Prasklý kondom při menstruaci

Anonymní
29.10.22 15:53

prasklý kondom při menstruaci

Dobrý den, včera nám s přítelem praskl kondom. Měla jsem menstruaci druhý den. Cyklus trvá 29-33 dní a krvácení 4 dny, 5. den jen chvilku. Mám si pro jistotu vzít postinor, nebo to nechat být? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1107
29.10.22 16:20

Je v pořádku, že vás menstruace nepřivedla do rozpaků a schůzku si naplno užili jako obvykle. Při menstruaci je nebezpečí otěhotnění velmi malé a v prvních dnech prakticky nemožné a řada zkušených párů toho pravidelně využívá. Pokud by sis vzala Postinor, mohlo by Ti to způsobit narušení menstruačního cyklu, což by bylo spojeno s nepředvídatelným krvácením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.10.22 16:59

@Lemrucha Takže myslíte, že riziko otěhotnění je malé? Mám se obávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
29.10.22 17:21
@tnknvk píše:
Lemrucha Takže myslíte, že riziko otěhotnění je malé? Mám se obávat?

Riziko je nulové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.10.22 09:02
@Fiducia píše:
Riziko je nulové.

Nulove opravdu neni… spermie vydrzi i 5 dnu, talze sex treba 5. den menstruace, kdy muze dojit k predcasne ovulaci…10. den cyklu a podobne

Ale pri pravidelnych cyklech a druhy den MS je riziko velice mala a otehotneni hodne nepravdepodobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
30.10.22 10:32

Otěhotnění druhý den menstruace se nemusíš bát. Naproti tomu při ovulaci, která obvykle nastává 14 dnů před menstruací, je nebezpečí otěhotnění velké a nepomáhá ani Postinor. V takovém případě je nutné zavedení nitroděložního tělíska. Pokud máš strach, že se kondom znovu roztrhne, může se partner v tuto dobu naučit používat přerušovanou soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.10.22 10:46

No znám rodinu, kde byl nějaký problém a žena otěhotněla pouze při menstruaci. Nevim co přesně měli za problém, ale jinak to nešlo. Ale pokud máte pocit oba dva, že vás by se takový probém asi netýkal, tak budete patřit mezi většinu, která při menstruaci neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
30.10.22 16:55

@Aglája75 šance je nula celá něco. Zkrátka nebála bych se tolik abych brala Postinor, nebo kvůli tomu měsíc stresovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.22 18:50

@Fiducia doktorka mi dneska řekla, že ta šance je úplně stejná jako jindy, tak já nevím. Akorát z toho stresuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
2.11.22 19:48
@tnknvk píše:
@Fiducia doktorka mi dneska řekla, že ta šance je úplně stejná jako jindy, tak já nevím. Akorát z toho stresuju.

Nevěřím tomu, že je podle lékaře stejná šance jako v době ovulace :zed:
Na nouzovou antikoncepci je stejně pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.23 19:07

Při otočení kolečka v lednici přestala hučet

Zdravím, otočila jsem v lednici kolečkem na vyšší číslo, ale úplně přestala hučet. Je něco špatně, nebo je to normální?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa