Prolutex – výpadek a nedostupnost

3
9.7.25 11:14

Prolutex - výpadek a nedostupnost

Mám píchat denně Prolutex, ale když jsem dostala recept na další balení, zjistila jsem, že je výpadek. Obvolala jsem několik lékáren a nikde ho nemají. Řešíte někdo podobný problém? Jako alternativu mi píchají ob tři dny Agolutin. Ale je to opruz, neb nechtějí, abych ho píchala sama, že to je do svalu. A musím tedy pořád chodit do CARu na aplikaci, což je teď v létě další otrava. Nevíte o nějaké lékárně, kde ho ještě mají? Nebo nezbyl někomu? Podle SUKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv) už obnovili výrobu, ale může prý trvat klidně až do konce měsíce, než se zas objeví v lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
9.7.25 11:23

Nepíšeš odkud jsi, ale Dr.Max a Benu mají online dostupnost léků. Jen jsem zkusila Maxe a hned první Na Poříčí se dá rezervovat, takže je skladem.
Zkus se podívat na tyto stránky, třeba najdeš lékárnu poblíž. Případně by to mohla mít nějaká lékárna u / v CARu, kde určitě tohoto léku prodají víc a mívají i lepší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.7.25 11:36

Z Prahy. A přesně v té Na Pořičí jsem byla předevčírem v pondělí i osobně. A tam říkali, že neví, že ho maj samozřejmě objednaný (není divu, když je vedle Gennet). Aleže může přijít třeba až koncem měsíce. Že mezi obnovením výroby a naskladnění v lékárně bývá několik týdnů….Tak ho možná naskladnili mezi mojí návštěvou a odhodláním si tady založit účet:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.7.25 13:22

Nevim, kde bydlis, ale zkusila bych lekarny v prihranici.
Bud Nemecko nebo Rakousko.
Divala jsem se na to zname asi pred mesicem a mimo Cechy je prolutex dostupny, jen myslim v Rakousku se prodava pod jinym jmenem (to najdes v pribalovem letaku, ktery se da stahnkut online)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.7.25 08:50

Tak mam. Mimochodem Na Pořičí Dr Max proti Bílé Labuti je snad jeden z nejnižších doplatků, co jsem platila - 989Kč na balení (i tak je to teda pěkně drahý lék).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí