Promiskuitní tchyně

Anonymní
27.3.23 12:56

Promiskuitní tchyně

Dobrý den,
s tchyní jsme před rokem ukončili kontakt. Manžel rázně několikrát odmítl její návštěvu, telefonáty a vlastně jakýkoli pokus o to, nás kontaktovat. Vedl k tomu velmi dlouhý seznam důvodů od jejího manipulatovního chování, až po nepochopitelné zacházení s naším několikaměsíčním synem.
Ráda bych ale pochopila její osobnost, a proto zakládám diskuzi.
Tchyně se narodila do rodiny, kde její máma byla hlídačka v kovošrotu a táta dělník. Její otec trávil 99% času v hospodě, ale jiank to prý byl milius, který téměř furt mlčel. Její matka ji neustále kritizovala, shazovala. Stále vedla extrémně dlouhé monilogy plné pomlouvání. V 16 si tchyně našla muže, otěhotněla a měla s ním mého manžela. Už od puberty je ale extémně promiskuitní. Zná ji celé město, protože s každým spí za něco. Jeden ji bere na rande, deuhý dává dárky, jiný přezouvá auto atd. S manželem se rozvedla, s dalším taky. Prezentuje se jako nezávislá žena s vysokým sebevědomím. Je velmi hlučná, rázná a extravagantní. Jako mladá byla taková obyčejná bezká holka. Teď má umělá prsa, piercingy v bradavkách, permanentní make up, extravagantní oblečení, umělé zuby. Vše ji prý vnutil bývalý manžel a ona nic z toho nechtěla. I nyní se na nás stále obrací ženy, jestli ji neznáme, že jim přebrala manžela. Asi chápete, proč sní nechcem udržovat kontakt.
A teď mi prosím povězte. Myslíte, že má nízké sebevědomí nebo trauma ze své matky z dětství nebo proč se chová jako poběhlice? Nedokážu to pochopit. Mohla mít fajn muže, rodinu, domov. Pořád si stěžovala, že to nemá, přitom dělala vše pro to, aby o to přišla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15162
27.3.23 13:03

Ano, myslím, že máš nízké sebevědomí, když musíš řešit to jak tchyně vypadá, nebo s kým spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
27.3.23 13:07

Ja si hlavně myslím, ze tohle je její věc. Je dospěla, deti dospěly, co je komu po tom? :nevim: se s ni nestykate, tak proč te to zajímá? Třeba je to její reakce na to, ze zůstala sama. Někdo neunese stárnutí. Možná bych s ni místo rozebírání na netu hodila řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
27.3.23 13:09

Podle mě si těmi jednorázovými š. uky kompenzuje nedostatek lásky z dětství. Celkem asi klasika. Ale jak bys jí mohla pomoct ty osobně, to fakt nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 13:10

@Netopýr1 zajímá mě to pro to, že mi píšou maminky a říkají mi, proč jim přebrala muže. Když ji konfrontujeme, tak lže a říká, že to není pravda. Pak nám sama řekne, že od stejného muže má nový telefon, protože jsou kamarádi.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.3.23 13:11
@Anonymní píše:
Dobrý den,
s tchyní jsme před rokem ukončili kontakt. Manžel rázně několikrát odmítl její návštěvu, telefonáty a vlastně jakýkoli pokus o to, nás kontaktovat. Vedl k tomu velmi dlouhý seznam důvodů od jejího manipulatovního chování, až po nepochopitelné zacházení s naším několikaměsíčním synem.
Tchyně se narodila do rodiny, kde její máma byla hlídačka v kovošrotu a táta dělník. Její otec trávil 99% času v hospodě, ale jiank to prý byl milius, který téměř furt mlčel. Její matka ji neustále kritizovala, shazovala. Stále vedla extrémně dlouhé monilogy plné pomlouvání. V 16 si tchyně našla muže, otěhotněla a měla s ním mého manžela. Už od puberty je ale extémně promiskuitní. Zná ji celé město, protože s každým spí za něco. Jeden ji bere na rande, deuhý dává dárky, jiný přezouvá auto atd. S manželem se rozvedla, s dalším taky. Prezentuje se jako nezávislá žena s vysokým sebevědomím. Je velmi hlučná, rázná a extravagantní. Jako mladá byla taková obyčejná bezká holka. Teď má umělá prsa, piercingy v bradavkách, permanentní make up, extravagantní oblečení, umělé zuby. Vše ji prý vnutil bývalý manžel a ona nic z toho nechtěla. I nyní se na nás stále obrací ženy, jestli ji neznáme, že jim přebrala manžela. Asi chápete, proč sní nechcem udržovat kontakt.
A teď mi prosím povězte. Myslíte, že má nízké sebevědomí nebo trauma ze své matky z dětství nebo proč se chová jako poběhlice? Nedokážu to pochopit. Mohla mít fajn muže, rodinu, domov. Pořád si stěžovala, že to nemá, přitom dělala vše pro to, aby o to přišla.

Přijde mi, že sebevědomí máš na nule ty. Osobně si nedovedu představit tchýni s umělými kozami a piercingem, bude asi hodně mladá. Tím pádem i ty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.3.23 13:13
@Anonymní píše:
@Netopýr1 zajímá mě to pro to, že mi píšou maminky a říkají mi, proč jim přebrala muže. Když ji konfrontujeme, tak lže a říká, že to není pravda. Pak nám sama řekne, že od stejného muže má nový telefon, protože jsou kamarádi.

Jako že tobě nebo tvému mužíčkovi vyčítají, že jim máti brousí muže? Řekla bych jim, že to není moje starost. Ať si zavolají dotyčné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.3.23 13:15
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Přesný případ těch chudáků, kteří mají v dětství nedostatek lásky od své nejbližší osoby. Celý život ji hledají jinde, ale zároveň se bojí se vázat. Má potřebu být obdivována, protože jako dítě byla nemilovaná a ponižovaná. A jak jí pomoct? Co takhle ji začít brát takovou, jaká je? Je to její osobní život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
27.3.23 13:16

Nechápu, proč to chceš pochopit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Russet To jim samozřejmě říkám. Ale tak od té doby, co si mě manžel vzal a máme stejné příjmení, si mě ty ženy najdou na fb a myslí si, že jsem to samé, protože jsme teď “příbuzné”nebo že jsem o tom dokonce věděla. Je to často a moc mě to nebaví. Tchyně si totiž nechala na fb dotky mě a mého muže. Brala jsem si svého manžela. Kdybych věděla, že si s tím příjmením beru i takové následky, nechala bych si svoje

• Citovat
  • Upravit
21395
@Anonymní píše:

Jak to mas ty vedet? Tys ji tam neposilala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
27.3.23 13:17
@Anonymní píše:

Upřímně? Napsat mi nějaká, že moje tchyně ji brousí muže, tak ji řeknu ať se stará doma o starého a řeší proč on ji podvádí a ne jakou frndu si na to našel :roll: když se od ní distancujete, tak proč to řešíš. Jasné a rázné „to není můj problém“ zcela stačí. Jako co si ty ženské myslí, že ty asi vyřešíš? Jsou na tom zřejmě podobně inteligenčně jako tvoje tchyně. A ty se nestarej, do hlavy nikomu nevidíš a přestože si můžeš vymýšlet různé teorie proč tomu tak je, pravdu se nedozvíš.

Příspěvek upraven 27.03.23 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
27.3.23 13:18
@Anonymní píše:
Když ji konfrontujeme, tak lže a říká, že to není pravda.

Co je Ti do toho?
Co zbytečně řešíš?
Nestrkej nos do cizích věcí.
Dám Ti radu: Řeš si svůj vlastní podělanej život.

Příspěvek upraven 27.03.23 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
40418
27.3.23 13:18

To je nějak veřejně známo, že má piercing v bradavkách? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.3.23 13:19
@Anonymní píše:
@Russet To jim samozřejmě říkám. Ale tak od té doby, co si mě manžel vzal a máme stejné příjmení, si mě ty ženy najdou na fb a myslí si, že jsem to samé, protože jsme teď “příbuzné”nebo že jsem o tom dokonce věděla. Je to často a moc mě to nebaví. Tchyně si totiž nechala na fb dotky mě a mého muže. Brala jsem si svého manžela. Kdybych věděla, že si s tím příjmením beru i takové následky, nechala bych si svoje

A ty žiješ jen na fejsbúku? Zablokovat a neřešit. Každý si s mužem bereme i jeho část rodiny. Co růží zvou… však to znáš…A muž má polovinu jejích genů. Nebojíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová