Promluvte mi do duše :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.18 20:36

Promluvte mi do duse :)

Ahoj holky vzdycky mi pomuzete, jdu pristi tyden na kontrolu po ctyrech mesicich po operaci prsu a bojim se… histologie i biopsie byla ok… omlouvam se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
27.10.18 20:37

Takže bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 20:38

@GabinkaCh ja se tak neskutecne bojim… snad mas pravdu, pry mozna udelaji i sono

• Citovat
  • Upravit
25179
27.10.18 20:42
@Anonymní píše:
@GabinkaCh ja se tak neskutecne bojim… snad mas pravdu, pry mozna udelaji i sono

určitě udělají i sono :think: A vše bude v pořádku, věř osudu! To zlé už sis vybrala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 20:44

@pe-terka ja vis ze urcite? Sestricka pri objednani rikala ze me tam napise ale ze to rekne az pan doktor jestli je treba

• Citovat
  • Upravit
25179
27.10.18 20:50
@Anonymní píše:
@pe-terka ja vis ze urcite? Sestricka pri objednani rikala ze me tam napise ale ze to rekne az pan doktor jestli je treba

je to prvděpodobné! Sono je metoda s dobrými zobrazovacími schopnostmi měkkých tkání, velký diagnostický pomocník :palec: Obnáší malou zátěž pro tělo a není drahé, lékaři ho používají dost často!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 20:52

@pe-terka ty jsi doktorka? Jak mam verit osudu kdyz nevim jaky ho mam? Nevim co by mi pomohlo abych se tak nebala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 20:53

Jinak kdyz jsem mela nalez tak na sonu videt nebyl…

• Citovat
  • Upravit
25179
27.10.18 20:54
@Anonymní píše:
@pe-terka ty jsi doktorka? Jak mam verit osudu kdyz nevim jaky ho mam? Nevim co by mi pomohlo abych se tak nebala

nejsem doktorka ani vědma - jen se tě snažím povzbudit :think: Jsou věci, které stejně neovlivníš - a za mě je v takových případech lépe být fatalista a věřit vyšší moci :think: Nikdo nemá nekonečnou smůlu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 20:55

@pe-terka diiiky to jsi hodna…

• Citovat
  • Upravit
1699
27.10.18 20:59

Neboj se nic,
bude zase líp.
Nemusíš se bát,
nenecháš se dát!

Jsi silná a statečná,
bojí se Tě nemoc škaredá. Života buď zase plná,
každy vidí, jak jsi silná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11066
27.10.18 20:59

Vim ze je to tezke,ale snaz se myslet pozitivne,jdi osudu naproti :) A udelej si zatim necim radost,dej si neco dobreho,pust si nejakou komedii a nemysli na to (snaz se nemyslet),nekaz si vikend :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.10.18 21:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky vzdycky mi pomuzete, jdu pristi tyden na kontrolu po ctyrech mesicich po operaci prsu a bojim se… histologie i biopsie byla ok… omlouvam se za anonym

Tak pokud byla histologie i biopsie OK, je velká pravděpodobnost, že to bude opravdu v pohodě. Chápu, že se bojíš, ale strach není v tomto případě dobrým pomocníkem. Ať se bude dít cokoliv, řeš to v přítomnosti. Netrap se ani tím, co bylo, ani tím, co by teprve mohlo nastat. Je totiž možné, že to nenastane a ty se teď trápíš zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 21:03

holky jste skvele dekuji moc, joo to ja si rikam nekaz si tim vikend a prazdniny nemysli na to… ale porucit si je u me moc tezke

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 21:29

A kdyz mi to rikate vy tak to tak bude ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová