Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kdyby mu řekl, že je přednější kamarádka, vyletěl by ze dveří tak rychle, že by si nestihl obout boty (ty by mu přistály na hlavě).
Ona uz jen ta veta, ze je mu dotycna prednejsi nez ty, je snad vserikajici… ![]()
Takže mi to vadí právem.Dekuji.On se ještě divil,že mi to vadi,že zbytečně vysiluji.
Kdyby mi rekl tohle nic vic by me uz nezajimalo a on by davno byl stejne nezadany jako jeho kamaradka..nevim moc nad cim jeste uvazujes? ![]()
@Heivka píše:
Tak kdyby mu řekl, že je přednější kamarádka, vyletěl by ze dveří tak rychle, že by si nestihl obout boty (ty by mu přistály na hlavě).
To je zmetek! Je mu přednější než ty,jede s ní na dovču a ty máš být v klidu a tolerovat to? To je fakt drzoun!
Večeře by mi nevadila. Tady chodím na večeři s kamarády. Ale kdyby mi řekl že je pro něj přesnější tak už není co řešit
@Celina píše:
no, pokud nechceš být za úplné tele a nechceš si přestat vážit sama sebe…tak fakt ne
Najdi si chlapa, co bez tebe nebude chtít být a ne takového, co ti řekne, že je pro něj jiná důležitějšívždyť je to jasné jako nebe
Je to těžké. ![]()
Řekl, že je mu přednější než ty - to se musíš ptát, jestli zbytečně neblbneš? Kopni ho do zadku a najdi si někoho, kdo si tě bude vážit.
@jannina1 píše:
Proč jsi na tu dovolenou nejela ty?
Protože chtěl jet jen s rodinou a když jsem se zeptala a co ona-kamaradka,odpověděl,proboha ona je rodina,naší ji tam pozvali.
@Anonymní píše:
@G.a.b.c.a20 miluji ho,jenže asi tolerovat tohle nejde,že?
Chapes, ze je tady pan davno s nekym jinym nebo se na to minimalne chysta?
On ti to v podstate bez obalu rekne a ty resis, jestli ti to ma vadit? To jako fakt?
A takove vztahy naji odjakziva? Berou ji bezne na rodinne dovolene, on ji bere jako sestru? Stykas se s ni taky?
Dobrý den, prosím o anonym, je to pro mě citlivé téma.
Včera jsem měla rozhovor se svým přítelem, protože nějak víc se začal setkávat se svou dlouholetou kamarádkou. Znaji se 15let, je nezadana. Řekl mi, ona je sama, nikoho nemá, je mi přednější než ty. Jeste jsem se dozvěděla, že na dovolenou kde chtěl jet s rodinou jela i ona a během léta s ní byl na večeři, na kterou jí pozval.Ze kvůli tomu dělám zbytečně scény.
Teď nevím jestli mi to má vadit nebo ne.
Vadilo by vám to?