Chcete se pobavit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.18 21:19

Chcete se pobavit?

Jestli jo, napiste, jaky byl vas trapas behem vasi nebo jine svatby? Co se stalo? Kdo vsechno to videl a kdo to porad pripomina a smeje se tomu? :D :D :D :D :D :D priznejte seee :pankac: :D :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
14.10.18 21:26

Trapas žádný ale když ti v 10 ráno v květinářství řeknou že tvou objednávku nemají udělanou (protože ji napsali na špatný měsíc) a máš mit zboží asi za 30 tisíc které vůbec není na skladě tak je to na mrtvici…a druhá pecka byla že v restauraci nebyl dort ani zákusky u sebe nikdo telefon (cukrářka neuměla najít restauraci) a do toho 40 stupňů ve stínu já v 4 měsíci to byl zážitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
14.10.18 21:28

Proč se nekdo ptá jako anonym a nic soukromého nezveřejní??
A vlastně jen položí dotaz a ani sám nic nenapíše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
14.10.18 21:29

@Petra Z Taky to nechapu a to neni jen tahle diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.10.18 21:33

https://www.emimino.cz/…byli-264364/

Stejna diskuze uz tady je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
14.10.18 21:55

Mně cestou k oddavajícímu spadl z nohy podbazek a zůstal se válet v uličce :lol: hned na to ho popadla manžela teta a křikla na mně, že jsem něco ztratila a mávala s ním ve vzduchu :oops: :mrgreen: potom mně manžel šíleně opatřil polévkou, když mně krmil. Při tom mně všichni natáčeli a já si držela pusu, brečela, polévku vyplyvla do ubrousku a přitom si pokecala šaty! :mrgreen: pak jsem měla ještě 5 dnů spálený jazyk. A nakonec jsem třískla kytkou o strop, když jsem jí házela mezi holky :lol: Není to teda nic extra trapného, ale v tu dobu mi moc do smíchu nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
14.10.18 22:00

Za mne vede svatba, kdy se na oslavě ženich vyspal se svědkyní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.10.18 06:04

@Petra :mrgreen: taky mě zaujalo. Chcete se pobavit? Tak se pobavte navzájem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.18 08:09

S lidma je to těžké

Tak prve si stěžujete na to, jak tady lidé dávají pořád dokola to samé a když tady někdo přidá něco, abychom si tady mohli říct své zážitky, tak se vám to také nelíbí. Radši nepište když nemáte žádný zážitek, vy protivy. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová