Pronájem hrobečku

muffinka89
9.1.12 00:32

pronájem hrobečku

Před 6ti lety mi umřela maminka.Do dnešního dne jí měl doma,ale vzhledem k okolnostem bych si jí ráda vzala domů a zařídila jí uložení do země.Chtěla jsem se zeptat kolik to celkem bude stát?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4243
9.1.12 04:17

To je mi líto, ale řekla bych, že cena bude hodně dle místa hřbitova - jiná v Praze a jiná na vesnici. Spíš si to ověřit v místním pohřebním ústavě. To v případě uložení na veřejném hřbitově. Jinak pokud si uděláš na zahrádce hrobeček, tak asi to nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
9.1.12 07:40

Pronájem místa není zas tak drahý, dělá se to na víc let a není to taková zátěž. Jako že by to stálo 1000 na rok, tak to fakt ne. Uložení nestojí nic, když si ho uděláte samy, nebo když neukládáte do země, ale dáte do prosklené vitrínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
9.1.12 09:43

Já mám už osm let tatínka doma na zahrádce. Zasadily jsme mu tam s maminkou stromeček a urnu jsme uložily do jámy pod kámen. Je tam s náma,běhá mu nad hlavou jeho milovaný pejsek a myslím si,že by to tak chtěl. Tak pokud máš kam,klidně uloži maminku na zahrádku,ať jí máš blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.1.12 09:45

Jestli myslíš uložení do země na hřbitově, tak pronájem místa není drahý, už si nepamatuju ale u nás na malém městě kolem tisícovky na 10 l. Ovšem hrobeček už drahý je, já nechávala dělat v kamenictví z těch levnějších kamenů a písmen, jednoduše dělané a stál mě 26 t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
9.1.12 15:07

Holky děkuji za odpovědi
Ceny náhrobků jsou opravdu vysoké(nejlevnější 16 tisíc)ale bez nápisu a tak :( .Budu na to dlouho šetřit,ale vzhledem k okolnostem co se týká smrti a kremace si myslím,že si zaslouží důstojné uložení na věčný klid.Ach jo ach jo ach jo

• Citovat
  • Upravit
1900
10.1.12 08:21

Ještě mě napadlo kolumbárium, my ho tady máme a je tam hodně urniček
Ale za mě vede určitě hrob. My jsme všechny podědili, takže jsme jednou nechali připsat jméno a jednou jsme to řešili tou venkovní urničkou.

Drž se :palec:

muffinka89 píše:
Holky děkuji za odpovědi
Ceny náhrobků jsou opravdu vysoké(nejlevnější 16 tisíc)ale bez nápisu a tak :( .Budu na to dlouho šetřit,ale vzhledem k okolnostem co se týká smrti a kremace si myslím,že si zaslouží důstojné uložení na věčný klid.Ach jo ach jo ach jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová