Pronatal České Budějovice

16.10.19 20:12

Pronatal České Budějovice

Dobrý večer děvčata. Mohla bych se prosím Vás zeptat, jaké máte z nejbližší doby zkušenosti s Pronatalem v ČB? Před třemi lety jsem byla v Pronatal v Praze a upřímně nic moc. Převažoval si mě jak horký brambor a samozřejmě se nezdařilo. Již 5 let chceme miminko a zatím nám nikdo nepomohl. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
16.10.19 21:06

Mám odtud syny (rok a 3/4 a 1,5 měsíce) a za mě super. Jde samozřejmě o to, jaké máte obtíže. Mně se tam povedlo IVF i KET na první dobrou. Vím že pomohli i dalším, co měli mnohem závažnější obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.19 23:06

Jde pouze o pomalejší spermiky. Tenkrát mi odebrali 10 vajíček a bohužel se ani jedno nechytlo :(. Mam z toho šíleně nervy, že se to opět nepodaří… Moc Vám gratuluji k dětičkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.20 14:02

UIU

Já chodím do pronatalu od října. 14.2.2020 jsme měli první UIU a povedlo se hned jsem v 8 týdnů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.7.21 10:33

Ahoj holky nějaké zkušenosti s pronatalem v č. b. zajímá mě přístup lékařů i cenově třeba prostě vaše zkušenosti děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.1.25 20:33

@Peťka L. Taky by mě zajímal Pronatal v Budejcich.. byla jste tam? Povedlo se? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
19.2.25 10:24

@Alexinka87 Zítra jdu na první IUI, tak ti můžu dát vědět jak jsem dopadla :) jinak jsem tam byla cca před rokem kdy mi udělali veškerý kontroly a odběry - vše dopadlo dobře včetně výsledků přítele. Nechali jsme tomu volný průběh ale jelikož se samo nezadařilo (kromě biochemka na podzim) tak jsme se objednali na IUI, Všechno krásně vysvětlili a všichni byli hrozně příjemní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.6.25 10:43

@Medvidek23 Ahojky, tak jak jsi dopadla? Ja jsem sedmý den po KET a bojím se nejhoršího… mám hrozne bolesti jako na menzes
Vždy jsem se takhle cítila sedmej den a vždy to pak přišlo o pár dní později :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.6.25 13:17

@Alexinka87 čauky, máme za sebou 2 IUI a nic.. :zed: Další pokusy se nekonali, protože nám to vyšlo na Velikonoce a ted sem měla ATB kvůli zánětu, takže čekám na další cyklus a půjdem do třetí IUI :) Do ivf se mi zatím moc nechce, tak jestli se nezadaří tak to necháme až na příští rok :)

a taky chodíš do Pronatalu v ČB? Já s tímhle bohužel nemám zkušenosti, máme za sebou jen ty IUI. Budu držet palce aby to dobře dopadlo. Co už máte za sebou vy? Ještě máš nějaké mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.6.25 13:43

@Medvidek23 Tak vy jste na těch začátcích jak se říká a přeju ať vám to jednou vyjde :srdce: ja mám za sebou strašně moc let se snažením, takže to už ani nespočtu, je mi 38 a tohle byl vyčerpaný druhý IVF cyklus, kdy z každého jsem měla jednou pět a podruhé čtyři embrya… ted jsem byla na vložení toho posledního… takže dost transferu a když jsme začínali tak ani nevim kolik tehda pokusu bylo, ze mi dávali spermie :dance: a v pronatalu jsme ted s tim posledním embryem, kdy nám ho převezli z jineho centra. Beru uplne jiné léky než doposud alw u me je velký problém imunologie, i pres kortikoidy to proste nelze ošálit ten organismus. Takze se bojím, ze se zhroutím kdyz tohle ted nevyjde jelikož embrya uz nemame a penize taky ne :,( zas našetřit a léta mi utíkají :roll: kolik je tobě? :kytka: Jinak jsi zdravá celkove po vsech testech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.6.25 15:12

@Alexinka87 Tyjo tak to mě moc mrzí :? Máte toho fakt dost za sebou, moc přeju aby se zadařilo :kytka: a kdy máš dostat MS? Je to mazec kolik to stojí, i když je část placená na pojišťovnu :zed:
My už jedno dítko spolu máme, to šlo vlastně hned po vysazení HA, ale bylo mi 23 když sem otěhotněla, ve 25 jsme se přestali chránit, s tím že to třeba vyjde a bude sourozenec, no jsou to 4 roky a nic, takže jsme to na začátku roku začali „zlehka“ řešit v CAR. Ale dle všech výsledků je všechno ok, hormonální profil, genetika, imunologie, spermiogram, tak těžko říct co tomu brání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.6.25 17:09

@Medvidek23 Ty blaho, tak to je taky záhada proč to nejde, ze? A to mate všechny testy v pořádku, člověk si pak říká jak to teda má vyjít lidem, co nemají všechny testy na výbornou. Je to prostě pokus/omyl. :roll: Moc vám přeju, aby jste nemuseli jít do transferu embryjek a šlo to vážně jen s pomocí IUI :srdce:
Přeju hodně energie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.6.25 19:26

@Alexinka87 Jooo je to záhada, kamarádka je na tom úplně stejně jen teda žádné mimco nemají, ale jinak taky všechny testy ok, ale několik let už jim to nejde :zed: dekuju moc, tobě taky přeju at to vyjde a nemusíš řešit další ivf 🙏 urcite dej vědět jak si dopadla ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.7.25 17:09

@Alexinka87 Ahoj, tak jak si dopadla? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 18:41

Ahojky, koukala jsem ze je zdarma vyšetření, psala jsem email na objednaní. Co vám holky brali? Nebo jak to probíhalo? Dekuji. :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex