Propadlá stk

Anonymní
9.9.19 09:42

Propadlá stk

Ahoj, dnes jsem zjistila, že mám propadlou stk 8 měsíců. S autem se nejezdilo. Jsem objednána na stk a nechám si auto odtahnout odtahovou službou. Zajímalo by mě, zda mi na stk hrozí pokuta. (Auto by mělo byt v pořádku, ale nikdy nevíme že)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
9.9.19 09:53

Pokutu ti nedají. Tu by dali PČR, ale STK je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
9.9.19 09:53

My jezdili s třiměsiční propadlou stk..já měla za to že je to až příští rok. A dali jsem auto servisákovi jen na nějakou opravu a on nám volal, jel tam s tím a pokutu jsme navíc neplatili žádnou jen normálně technickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 10:09

Moc děkuji. Máme 2 auta a to moje je starší a byla jsem teď delší dobu nemocná tak jsem na to úplně zapomněla..

• Citovat
  • Upravit
81479
9.9.19 10:25

Na STK jim je to jedno. Já bych teda to asi riskla a dojela tam normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.9.19 10:26

Na STK jim to bude jedno. Párkrát se nám stalo, že STK na autě propadla. Nikdy jsem kvůli tomu odtahovku nevolala a s autem na STK normálně zajela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.19 10:42

Stk mám nějakých 15km od tud… hrozí pokuta 10-15 tisíc a řidičák až 6m -1rok… + 5bodu… přítel má známosti na odtahovce takže nějakých 600,– už přežiju… přece jen… za chyby se plati

• Citovat
  • Upravit
29350
9.9.19 10:52
@Anonymní píše:
Stk mám nějakých 15km od tud… hrozí pokuta 10-15 tisíc a řidičák až 6m -1rok… + 5bodu… přítel má známosti na odtahovce takže nějakých 600,– už přežiju… přece jen… za chyby se plati

pokud vím, tak pokuta je 500 - 2000 korun, bez bodů… já bych to riskla a dojela tam sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
9.9.19 10:54
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem zjistila, že mám propadlou stk 8 měsíců. S autem se nejezdilo. Jsem objednána na stk a nechám si auto odtahnout odtahovou službou. Zajímalo by mě, zda mi na stk hrozí pokuta. (Auto by mělo byt v pořádku, ale nikdy nevíme že)

Nene, stk je to jedno.
Osobní zkušenost.

Mimochodem super story - řídím již více jak deset let a jedu si tak městem a za mnou se rozjeli cajti. Řikám si pohoda, tady je 30,vím to. Zpomalila jsem a stejně za mnou začali blikat. OK, zatetelila jsem se, první kontrola v životě - já pochopitelně všechno cajk.

Ještě jsem si nechala pás dokud ke mně nepřišel přísušník policie. Na vyžádání jsem mu podala doklady a zel. kartu… vše OK, to je jasný. A najednou mi řiká:" Víte, že máte propadlou technickou?"
Do pi*če 8o 8o 8o To jsem nečekala… 8o :lol:

Mno, nevím samozřejmě.

„No, jeden den.“ usmíval se „A víte, že bych mohl nechat to Vaše auto hned odstavit a dát Vám pokutu 5tis.?“
„No, ale to vy neuděláte, že ne?“ nahodila jsem úsměv já.
„Néé, neudělám, ale můžeme to vyřešit blokovou pokutou 100,– a zajeďte si hned na technickou.“
„Jasněěě, tady je kilo a já jedu hned pro velkej techničák a na technickou.“

Super… vyhrabala jsem velkej techničák a čumím do toho jak tele na nová vrata - já neměla technickou propadlou jeden den, ale ROK a jeden den! 8o :mrgreen:

No hoši od policiie to museli vědět - jednak si mě vyjeli v systému, protože jeli za mnou a zsatavili mě na jistotu a když mi to kontroloval na SPZtce tak tam je jen měsíc a rok. Ten rok musel vidět. :mrgreen:

Takže jsem hned druhý den absolvovala technickou a tam to bylo skutečně všem úplně putna jak dlouho jí mám propadlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101589
9.9.19 10:55
@Anonymní píše:
Stk mám nějakých 15km od tud… hrozí pokuta 10-15 tisíc a řidičák až 6m -1rok… + 5bodu… přítel má známosti na odtahovce takže nějakých 600,– už přežiju… přece jen… za chyby se plati

Tohle hrozi pokud je auto technicky nezpusobile, nikoliv jen z faktu, ze nema technickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
9.9.19 10:57

My měli STK propadlou rok, v klidu jsme hojně jezdili, aniž bychom cokoli tušili, zjistili jsme až při prodeji auta :oops:. Na STK nikdo nic neřešil a my měli z pekla štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.9.19 11:05
@Anonymní píše:

Znám lidí mraky, většinou se to sfouklo pětikilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
9.9.19 11:12
@FreeLady12 píše:
Nene, stk je to jedno.
Osobní zkušenost.

Mimochodem super story - řídím již více jak deset let a jedu si tak městem a za mnou se rozjeli cajti. Řikám si pohoda, tady je 30,vím to. Zpomalila jsem a stejně za mnou začali blikat. OK, zatetelila jsem se, první kontrola v životě - já pochopitelně všechno cajk.

Ještě jsem si nechala pás dokud ke mně nepřišel přísušník policie. Na vyžádání jsem mu podala doklady a zel. kartu… vše OK, to je jasný. A najednou mi řiká:" Víte, že máte propadlou technickou?"
Do pi*če 8o 8o 8o To jsem nečekala… 8o :lol:

Mno, nevím samozřejmě.

„No, jeden den.“ usmíval se „A víte, že bych mohl nechat to Vaše auto hned odstavit a dát Vám pokutu 5tis.?“
„No, ale to vy neuděláte, že ne?“ nahodila jsem úsměv já.
„Néé, neudělám, ale můžeme to vyřešit blokovou pokutou 100,– a zajeďte si hned na technickou.“
„Jasněěě, tady je kilo a já jedu hned pro velkej techničák a na technickou.“

Super… vyhrabala jsem velkej techničák a čumím do toho jak tele na nová vrata - já neměla technickou propadlou jeden den, ale ROK a jeden den! 8o :mrgreen:

No hoši od policiie to museli vědět - jednak si mě vyjeli v systému, protože jeli za mnou a zsatavili mě na jistotu a když mi to kontroloval na SPZtce tak tam je jen měsíc a rok. Ten rok musel vidět. :mrgreen:

Takže jsem hned druhý den absolvovala technickou a tam to bylo skutečně všem úplně putna jak dlouho jí mám propadlou.

No, to je ten dvojí přístup. Kdybys byla chlap, tak to máš za tisícovku a jdeš domů pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
9.9.19 11:38
@Tomkins píše:
No, to je ten dvojí přístup. Kdybys byla chlap, tak to máš za tisícovku a jdeš domů pěšky.

Kdybych byla chlap tak je pro mě auto víc než nevim co a nikdy bych neměla propadlou technickou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.9.19 11:43

Nedostaneš a jestli je odtahovka za 600… Jinak jsme jeli, ale když víš, že pachas zločin, tak jsou to akorát nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová