Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem ![]()
Poznala jsem tento rok jednoho známého textaře a hudebníka a jelikož jsem napsala pár textů písní, řekla jsem mu o tom a on hned navrhl, že můžu klidně s ním ty texty nazpívat a nahrát ve studiu.
Nemyslím si o sobě, že umím dobře zpívat, musela bych se fakt hodně učit, ale baví mě to. No a jak mě uslyšel zpívat, tak mi hned navrhl, že jak budu připravená, tak mu má napsat a budeme cvičit a zkoušet v tom nahrávacím studiu.
Poznala jsem ho v noci v jednom z podniků na lepší úrovni, pak ho viděla ještě jedenkrát a to už mi řekl, že mi pomůže nahrát.
Vím z jeho řečí, že ke mě chová určité sympatie a samozřejmě jsem ho progooglovala všude možně.
A tak jsem mu nedávno napsala, že můžu a domluvili jsme přesný den a čas.
Ptala jsem se ho, kde to studium je a on, že ho má doma.
A od té doby jsem začala pochybovat.
Naivita si v mém životě už vytancovala hodně problémů a chci se zeptat, jestli by jste šly takto domů k někomu, kdo by se z každého přestupku nebo i něčemu nelegálnímu dokázal vyhrabat, protože je veřejně známý?
Většina lidí přemýšlí obráceně - jeho zná každý, jsem u něj v bezpečí.
Ale historie nám ukazuje jak myslí zase tito lidé a kolik z nich toho zneužilo.
Navíc jsem ho viděla dvakrát a nejsem typ ženy, která jde hned k někomu domů.
Napsala jsem mu, že k němu domů jít nechci, že se dobře neznáme a on začal hnec psát jak je seriózní a kolik let pracuje v tomto odvětví a že vše o něm najdu na netu.
A přišlo mi, že ho to možná trochu zarazilo.
Napsala jsem mu, že tedy můžu odpoledne a večer už ne, protože mi na víkend přijede rodina.
Na to mi napsal, že si myslel, že nemám zájem a na ten daný den se už se domluvil jinde.
Přitom kdyby měl opravou zájem, tak počká co ještě na jeho " obhajobu " napíšu.
Pravdu se tady nedozvím, spís by mě zajímalo jestli jsem dle vás přehnaně opatrná nebo jestli by tu někdo reagoval stejně?
Příspěvek upraven 26.10.22 v 13:33
@Povaharůže píše:
Ahoj všem![]()
Poznala jsem tento rok jednoho známého textaře a hudebníka a jelikož jsem napsala pár textů písní, řekla jsem mu o tom a on hned navrhl, že můžu klidně s ním ty texty nazpívat a nahrát ve studiu.
Nemyslím si o sobě, že umím dobře zpívat, musela bych se fakt hodně učit, ale baví mě to. No a jak m uslyšel zpívat, tak mi hned navrhl, že jak budu připravená, tak mu má napsat a budeme cvičit a zkoušet v tom nahrávacím studiu.Poznala jsem ho v noci v jednom z podniků na lepší úrovni, pak ho viděla ještě jedenkrát a to už mi řekl, že mi pomůže nahrát.
Vím z jeho řečí, že ke mě chová určité sympatie a samozřejmě jsem ho progooglovala všude možně.A tak jsem mu nedávno napsala, že můžu a domluvili jsme přesný den a čas.
Napsala jsem mu, že k němu domů jít nechci, že se dobře neznáme a on začal hnec psát jak je seriózní a kolik let pracuje v tomto odvětví a že vše o něm najdu na netu.
Ptala jsem se ho, kde tk studium je a on, že ho má doma.
A od té doby jsem začala pochybovat.
Naivita si v mém životě už vytancovala hodně problémů a chci se zeptat, jestli by jste šly takto domů k někomu, kdo by se z každého přestupku nebo i něčemu nelegálnímu dokázal vyhrabat, protože je veřejně známý?
Většina lidí přemýšlí obráceně - jeho zná každý, jsem u něj v bezpečí.
Ale historie nám ukazuje jak myslí zase tito lidé a kolik z nich toho zneužilo.
A přišlo mi, že ho to možná trochu zarazilo.
Napsala jsem mu, že tedy můžu odpoledne a večer už ne, protože mi na víkend přijede rodina.
Na to mi napsal, že si myslel, že nemám zájem a už se domluvil jinde.
Pravdu se tady nedozvím, spís by mě zajímalo jestli jsem dle vás přehnaně opatrná nebo jestli by tu někdo reagoval stejně?
Pokud někdo cítí potřebu ujišťovat o své serioznosti, asi k tomu má důvod. ![]()
O čem se domluvil jinde, to jako hledal nějaký začínající talent, aby měl co rozvíjet nebo jeho nahrávací studio nebylo opuštěné? ![]()
@Povaharůže No, ja nejak nechapu jaky rozdil je v tom, zda to studio ma doma nebo jinde ![]()
@catch-22
Už jednou mě u něj zarazila věta - víš, že mi můžeš věřit (psala jsem mu něco ohledně důvěry ale tak všeobecně) a v duchu jsem si říkala, že jak to mám asi vědět, když ho neznám.
A když jsem mu zpívala byl tam s ním jeden jeho kamarád a vykládal o něm, že je to nejlepší člověk a strašně ho přede mnou vychválil což mi přišlo trochu divné, většinou tato chvála smrdí a moc nevím proč mi to říkal.
@Povaharůže píše:
Už jednou mě u něj zarazila věta - víš, že mi můžeš věřit (psala jsem mu něco ohledně důvěry ale tak všeobecně) a v duchu jsem si říkala, že jak to mám asi vědět, když ho neznám.
A když jsem mu zpívala byl tam s ním jeden jeho kamarád a vykládal o něm, že je to nejlepší člověk a strašně ho přede mnou vychválil což mi přišlo trochu divné, většinou tato chvála smrdí a moc nevím proč mi to říkal.
klasika - wingman
Možná jsi o něco přišla, ale tím myslím zážitek z úplně jiné oblasti. ![]()
@j.a.n.i1 asi není moc velký, to je pravda no.
Jen o veřejném studiu se dá dohledat, že existuje, pokud bych šla k němu domů je možnost, že tam žádné studio nebo jen něco lajcky nachystané, ale záměr by měl jiný.
Prostě mám pocit, že na to jak je známý mi chtěl udělat až moc velkou laskavost a viděl mě 2×.
Tak spíše jestli mě nechtěl dostat domů, fajt nevím.
@catch-22
No děkuji
ale patří do věkové kategorie mých rodičů a už proto mě zarazilo, když mi psal, že ho moje letní oblečení ho dost rozptyluje.
Prostě si myslím, že mě v jeho hnízdečku možná chtěl navrhnout jak být ze dne na noc slavnou hvězdnou
ale známe to všichni jak to chodí a čím rychleji hvězda stoupne, tím rychleji padá, myslím že bych padala ráno maximálně z jeho bytu a to b byl vrchol mé hudební kariéry ![]()
Znamy textar by s tebou nahral ihned tvoje texty, i kdyz neumis zpivat.
A chtel ti mozna delat navrhy v jeho hnizdecku…to je zas blabol. Kvuli tomu registrace,
@Povaharůže o nic jsi pravdepodobne neprisla
i demáč nahrát není žádná sranda a hlavne je to vcelku vo.er, vcetne post úprav, takze trochu pochybuju, ze z par tvych tónů poznal novou Celine
…ale tak…no…mohla sis zkusit zazpivat na mikrofon, on by ti nechal poslechnout svou tvorbu a…co by z toho vyplynulo ![]()
A co jako? I kdybych si založila registraci, kvůli tomu, že bych měla pocit že tu najdu manžela, tak je to moje věc.
Zajímal mě názor ostatních.
A co by jsi potom řekla těm, které k němu jdou a myslí si, že z toho bude big deal?
Kdoví kolik superstar se takto " muselo" proslavit.
@Konnny A co jako? I kdybych si založila registraci, kvůli tomu, že bych měla pocit že tu najdu manžela, tak je to moje věc.
Zajímal mě názor ostatních.
A co by jsi potom řekla těm, které k němu jdou a myslí si, že z toho bude big deal?
Kdoví kolik superstar se takto " muselo" proslavit.
@FlorenceF Jenkins jojo máš pravdu.
Myslím si, že takto sbalil nespočet holek na tento fígl a byla bych asi jedna z nich.
Nebo nebyla a v ten moment by se to mohlo dost zvrtnout.
Potřebovala jsem to prostě slyšet i z druhé ruky, teď mám pocit, že jsem udělala/ neudělala tak, jak jsem to cítila.
Taky bych nešla, případně bych mu řekla že si sebou vezmu kamarádku že si to chce taky poslechnout, a podle reakce bych se rozhodla co dál, jestli by s tím neměl problém…