Propíchnutí uší kvůli náušnicím

Anonymní
14.5.12 21:04

Propíchnutí uší kvůli náušnicím.

Ahoj holky!Chci se jen zeptat jestli opravdu bolí propíchnutí ucha,chci si dát na levé ucho další dirku.A kolik to vůbec stojí 50-100Kč?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
14.5.12 21:05

udělej si nástřel.Cena bych řekla za jednu dírku kolem 150kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
14.5.12 21:09

Nebolí ani nastřelení, ani propíchnutí. Ale taky doporučuju nastřelení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
14.5.12 21:12

Nebolí ani jedno,nastreleni je ale o něco rychlejší.Cena jak pisou holky.Já jsem si uši pichala několikrát sama a bylo to také v pohodě,ale já jsem trošku blázen do piercingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.5.12 21:13

Nastřelení nebolí, jen je nutné nechat nastřelenou náušnici aspoň 14 dní, až dírka pořádně zaschne, jinak může začít hnisat a pak to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 21:26

jojo necháš to v uchu dýl,ale vybíráš si nastřelovací naušnici,která je v ceně nastřelení a mnohdy mají velký výběr a hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.5.12 21:33

Holky já teď chci nechat dát náušnice malý.Ten nástřel dělá taky dětská Dr. v ordinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
14.5.12 21:36
@maraida píše:
Holky já teď chci nechat dát náušnice malý.Ten nástřel dělá taky dětská Dr. v ordinaci?

Jak která. Ale určitě Ti někoho poradí, pokud nedělá sama.

• Citovat
  • Upravit
24379
14.5.12 21:36
@maraida píše:

mě poslala doktorka s malou ke kožní.Taky jsem se divila,ale překvapila mě i cena.Jen 300 i s nastřelenýma naušničkama a výběr jak ocel,tak pozlacený.Normálně se zeptej svoji dětské a ona tě pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.5.12 21:39
@wildcherry píše:
mě poslala doktorka s malou ke kožní.Taky jsem se divila,ale překvapila mě i cena.Jen 300 i s nastřelenýma naušničkama a výběr jak ocel,tak pozlacený.Normálně se zeptej svoji dětské a ona tě pošle.

A myslíš,že to nastřelení je lepší než klasický propíchnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 21:42
@maraida píše:
A myslíš,že to nastřelení je lepší než klasický propíchnutí?

rozhodně,o tom ani nepochybuj :palec: …je to rychlý a řekla bych že to jen maličenko štípne a za chvilku malá nevěděla,že je má.Prvni dcerka měla 4 roky,když jsem ji nechala nastřelit a je strašnej ciťa a nebrečela,jen se lekla toho zvuku a ten vadí i mě,tak nějak to cvakne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.5.12 21:52
@wildcherry píše:
rozhodně,o tom ani nepochybuj :palec: …je to rychlý a řekla bych že to jen maličenko štípne a za chvilku malá nevěděla,že je má.Prvni dcerka měla 4 roky,když jsem ji nechala nastřelit a je strašnej ciťa a nebrečela,jen se lekla toho zvuku a ten vadí i mě,tak nějak to cvakne :mrgreen:

A ještě se zeptám-to nastřelení se dělá i takhle malým miminkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.5.12 21:57
@maraida píše:
A ještě se zeptám-to nastřelení se dělá i takhle malým miminkům?

od 6 týdnů :) ..já šla nějak kolem 3 měs,nevycházelo mi to časově a hory a hlavně očkování.Mělo by se jít na naušničky dva týdny před,nebo 2 tydny po očkování,dřív ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.5.12 22:03
@wildcherry píše:
od 6 týdnů :) ..já šla nějak kolem 3 měs,nevycházelo mi to časově a hory a hlavně očkování.Mělo by se jít na naušničky dva týdny před,nebo 2 tydny po očkování,dřív ne…

Děkuji za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.5.12 22:13

@maraida rozhodně nech nastřelit, sice to nedělají všichni doktoři, ale určitě někoho najdeš. Dělají to i v některých zlatnictvích. První dcerce jsme nechali uši píchnout (naše dr nenastřeluje) a byla to hrůza, strašně brečela jak u toho, tak asi týden potom, když se s náušnicema muselo hýbat a čistit lihem. U druhé jsme si našli dr, která nastřeluje a pohoda, malá jenom trochu zaplakala, jak se lekla toho cvaknutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová