Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
udělej si nástřel.Cena bych řekla za jednu dírku kolem 150kc
Nebolí ani nastřelení, ani propíchnutí. Ale taky doporučuju nastřelení ![]()
Nebolí ani jedno,nastreleni je ale o něco rychlejší.Cena jak pisou holky.Já jsem si uši pichala několikrát sama a bylo to také v pohodě,ale já jsem trošku blázen do piercingu.
Nastřelení nebolí, jen je nutné nechat nastřelenou náušnici aspoň 14 dní, až dírka pořádně zaschne, jinak může začít hnisat a pak to bolí.
jojo necháš to v uchu dýl,ale vybíráš si nastřelovací naušnici,která je v ceně nastřelení a mnohdy mají velký výběr a hezký.
Holky já teď chci nechat dát náušnice malý.Ten nástřel dělá taky dětská Dr. v ordinaci?
@maraida píše:
Holky já teď chci nechat dát náušnice malý.Ten nástřel dělá taky dětská Dr. v ordinaci?
Jak která. Ale určitě Ti někoho poradí, pokud nedělá sama.
@maraida píše:
mě poslala doktorka s malou ke kožní.Taky jsem se divila,ale překvapila mě i cena.Jen 300 i s nastřelenýma naušničkama a výběr jak ocel,tak pozlacený.Normálně se zeptej svoji dětské a ona tě pošle.
@wildcherry píše:
mě poslala doktorka s malou ke kožní.Taky jsem se divila,ale překvapila mě i cena.Jen 300 i s nastřelenýma naušničkama a výběr jak ocel,tak pozlacený.Normálně se zeptej svoji dětské a ona tě pošle.
A myslíš,že to nastřelení je lepší než klasický propíchnutí?
@maraida píše:
A myslíš,že to nastřelení je lepší než klasický propíchnutí?
rozhodně,o tom ani nepochybuj
…je to rychlý a řekla bych že to jen maličenko štípne a za chvilku malá nevěděla,že je má.Prvni dcerka měla 4 roky,když jsem ji nechala nastřelit a je strašnej ciťa a nebrečela,jen se lekla toho zvuku a ten vadí i mě,tak nějak to cvakne ![]()
@wildcherry píše:
rozhodně,o tom ani nepochybuj…je to rychlý a řekla bych že to jen maličenko štípne a za chvilku malá nevěděla,že je má.Prvni dcerka měla 4 roky,když jsem ji nechala nastřelit a je strašnej ciťa a nebrečela,jen se lekla toho zvuku a ten vadí i mě,tak nějak to cvakne
A ještě se zeptám-to nastřelení se dělá i takhle malým miminkům?
@maraida píše:
A ještě se zeptám-to nastřelení se dělá i takhle malým miminkům?
od 6 týdnů
..já šla nějak kolem 3 měs,nevycházelo mi to časově a hory a hlavně očkování.Mělo by se jít na naušničky dva týdny před,nebo 2 tydny po očkování,dřív ne…
@wildcherry píše:
od 6 týdnů..já šla nějak kolem 3 měs,nevycházelo mi to časově a hory a hlavně očkování.Mělo by se jít na naušničky dva týdny před,nebo 2 tydny po očkování,dřív ne…
Děkuji za informace ![]()
@maraida rozhodně nech nastřelit, sice to nedělají všichni doktoři, ale určitě někoho najdeš. Dělají to i v některých zlatnictvích. První dcerce jsme nechali uši píchnout (naše dr nenastřeluje) a byla to hrůza, strašně brečela jak u toho, tak asi týden potom, když se s náušnicema muselo hýbat a čistit lihem. U druhé jsme si našli dr, která nastřeluje a pohoda, malá jenom trochu zaplakala, jak se lekla toho cvaknutí
Ahoj holky!Chci se jen zeptat jestli opravdu bolí propíchnutí ucha,chci si dát na levé ucho další dirku.A kolik to vůbec stojí 50-100Kč?