Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chci se zeptat proplaci socialka najem? Jsem momentálně sama s dvěmi dětmi a našla jsem si bydlení tak chci vědět jestli mi pomuzou děkuji za odpověď hezký den
@Anuhea No, měla bys mít alimenty, a pak příspěvek na bydlení.
Celý určitě ne. Možná příspěvek na bydlení. Záleží na tvých příjmech. Není nic jednoduššího než si tam zajít a zeptat se.
Příspěvek upraven 06.07.20 v 10:01
@Anuhea píše: ?
Jako, že celý nájem ti určitě neproplatí ![]()
Jsou na to nějaké tabulky, zohledňuje se příjem, počet dětí, obvyklý nájem v dané lokalitě, není to tak jednoduché, nejlepší je zajít na úřad a zeptat se, co k tomu budeš potřebovat a jestli máš nárok…
@Anuhea píše:
Dobrý den chci se zeptat proplaci socialka najem? Jsem momentálně sama s dvěmi dětmi a našla jsem si bydlení tak chci vědět jestli mi pomuzou děkuji za odpověď hezký den
Celý určitě ne
Celý nájem ti určitě neproplatí, záleží, jak máš soudně dané alimenty + tvůj příjem.
Proplati pouze cast. A stejne tyto davky, doplatky a vsechno mozneho zdrazuje bydleni vsem nam ostatnim. Bylo by potreba do toho poradne riznout.
@sirThommas píše:Říznout a dávky zrušit.
Proplati pouze cast. A stejne tyto davky, doplatky a vsechno mozneho zdrazuje bydleni vsem nam ostatnim. Bylo by potreba do toho poradne riznout.