Proplacení odsavacky vzp

1151
3.3.23 11:57

Proplacení odsavacky vzp

Ahoj, rada bych využila balíček od VZP 3500 do jednoho roka dítěte, screeningy jsem si nenechala proplácet takže bych měla mít nárok na celou částku? Chtěla bych elektrickou odsávačku která stojí přes 3000,proplati mi ji pojišťovna celou když ji koupím v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
3.3.23 12:21

Dole píšou, že se ta pětistovka přičítá i těm, co už čerpali a ještě se to na ně vztahuje, takže jo. Do těch 3500 čerpat můžeš.
A jestli to myslíš, jestli ti proplatí něco „tak drahého“, tak tam nevidím důvod, proč ne. Omezení tam je psané jen pro screeningy.
No snad se ti ozve někdo, kdo má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
3.3.23 15:23

Koupila jsem odsávačku na Alze a k i tomu sáčky na MM (dohromady více než 3,5 tisíce) a VZP mi to v plné výši bez problémů proplatila. Dělala jsem to na pobočce a akorát vyžadovali při platbě kartou i výpis z účtu, že částka byla opravdu zaplacena. Peníze jsem měla do pár dní na účtu. Přihoď k tomu cokoliv prokazatelně těhotenského/mateřského, ať se dostaneš přes 3,5 tisíce a proplatí ti to v plné výši.
Ještě má VZP 1000 Kč na novorozence, ale tam to musí být nákup lékárně a uskutečněný až po narození dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová