Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já jsem u VZP a tam to zrušili už od 1. dubna. A právě se říkalo že to postupně zruší všude, tak nevím… ![]()
No já mám právě pocit, že oni to snad nepropláceli už loni? Manžel byl ještě u VZP, tam ano, ale když jsem se dívala na HZP k sobě, myslím, že to tam nebylo… Ted jsem se taky koukala a nenašla…
No ještě před 3 týdny to tam bylo. Tak to mě teda dostali, počítám každou korunu a tohle, je tedy čára přes rozpočet.
![]()
jj, uz je to tak…
Zruseno. Taky nam zustal neproplaceny ucet. Ale co uz, bezpecnost je nad vsechny penize, no ne? Akorat jaksi nevim, za co prispevek vycerpame, porusili skoro vsechno, solnou jeskyni, sporty… ![]()
Ahoj letos v březnu malýmu HZP proplatila 500,– za lyžařskou a jeětě bych chtěla koupit menšímu na příští rok, právě než se to z důvodu krize zruší. No jestli to zrušili tak mám po ptákách (pardon po přilbě
)
Mno dívala jsem se na jejich stránky a mám pocit, že to taky nemám za co vyčerpat
, nějak se mi do těch očkování nechce
, Tak snad už jen program pro snižování nadváhy
No a děti plavání, aspoň že to nechali ![]()
holky zrušili to všichni!
já se chtěla přehlásit k HZP, a oni porušili taky hromadu příspěvků, taky na masáže,což mě pěkně štve! kdyby to ti blbci aspoň dali vědět dopředu-jsem u VZP,tak tu přilbu koupíme už na jaře a hotovo. hlavně že do schránky chodí jejich stupidní časopisy, ale o rušení se člověk dozví až z internetu, až je po všem.
![]()
Holky, zrovna jsem malé koupila přilbu na kola za 990,–kč s tím, že tam má ještě 800,– na proplacení u HZP? Ale najednou to tam nemůžu najít. Oni to zrušili? katka