Spořka - proč nejede inetbanking?

3138
16.5.09 19:19

Spořka - proč nejede inetbanking?

Ahoj, dnes celý den se nemůžu dostat na stranky české spořitelny a tedy na svůj internetový účet! Jako dost me to s..(štve) :( celý den je tam hláška :
Služba je v tuto chvíli z technických důvodů dočasně nedostupná.
Za způsobené problémy se Vám omlouváme.
platm jim vcelku slušné poplatky za to, že obchodují s mýma prachama (no, ne že by to teda byl nakej extra balík :lol: ). a ani neposlali žádný mail co se děje..takový jednaní mi příjde poněkud nefér k běžnemu opičanovi..achjo
nemáte někdo nejaké info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
16.5.09 19:22

Píšou tam, že je to z plánované odstávky a bude to fungovat zítra k večeru… Kdyby měli každému poslat email, trvalo by jim to týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.5.09 19:28

aha, tak to me tam nepíšou..dík :) takže až zítra večer,jo?achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.5.09 19:28

ahoj, já dělala tento týden převody z účtu a v účtu upozornění bylo :wink: .
nezbývá, než počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
16.5.09 20:42

občas to takhle o víkendech mají a vždycky je to tam s omluvou a s předpokládaným termínem ukončení výpadku… ale teda je fakt, že zrovna dneska se mi to taky moc nehodilo :() A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
17.5.09 14:39

Určitě máš nepřečtenou zprávu, tam každému klientovi této služby sdělují, že to bude plánovaná odstávka…na celý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.5.09 14:49

Tak to já nepřečtenou zprávu v mejlech rozhodně nemám ! A to jsme s manželem byli jedni z prvních uživatelů. A ani on v mejlech nemá nic od ČS. Je fakt, že mě služby ČS už asi ani nerozhází, protože cokoliv vyřizovat na pobočce je o nervy, mám pocit, že opice by to zvládla líp. Např. když jsem se vdala, musela jsem jít na pobočku 3× ! Protože nedokázali změnit ve svém systému moje jméno a nové trvalé bydliště - fakt jako opice :roll:
Odstávku na „servisu“ mají víceméně pravidelné, většinou přes noc, pokud je potřeba na delší dobu, je logické, že to dají přes víkend, kdy je nejméně transakcí. Taky se mi to tento víkend jako na potvoru tedy nehodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.5.09 14:58

Ta nepřečtená zpráva je přímo na účtu, ne na emailu!!! jak jsou vždycky zprávy, co se děje, jaké jsou nové produkty a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.5.09 18:53
kamiŠ píše:
Ta nepřečtená zpráva je přímo na účtu, ne na emailu!!! jak jsou vždycky zprávy, co se děje, jaké jsou nové produkty a tak…

… tak to jo. Já tam nebyla asi 2 měsíce, takže taky bych uvítala zasílání upozornění mejlem. Ono to žádný čas nikoho stát nebude, tyto e-maily rozesílá automat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.09 07:42
tak to jo. Já tam nebyla asi 2 měsíce, takže taky bych uvítala zasílání upozornění mejlem. Ono to žádný čas nikoho stát nebude, tyto e-maily rozesílá automat :nevim:

No to by ze spořky byl kvalitní spammer, několik set tisíc mailů :-) Navíc spořka nemá u všech klientech záznam o mailové adrese..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová