Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Už jsem to zkoušela v ruzných diskuzí a tak už mi nic jiného nezbývá než založit další diskuzi ![]()
Koupila jsem si notebook a potřebuji přenosný internet.
Prosím prosím nemáte někdo nějaký co by jste mi doporučily?Na internetu nic nestahuju jen lezu na emimino takže nepotřebuju nějak extra výkonej a rychlej internet ale zase jsem dost nervák takže nákej pomalej by mě zas strašně rozčiloval ![]()
Nebo nemáte někdo internet v mobilu ??Vím že pomocí drátu a instalačního cd jde pak napojit mobil na notebook ale nevím od jaké společnosti.
Operátora mám eurotel tak pokud je tu alespon někdo kdo má internet od O2 tak budu také moc vděčná.
Samozřejmě aby byla nějaká rozumná cena připojení třeba zase 1000 by se mi dávat nechtělo ![]()
Děkuji Kamča
Ahoj Kamco, ja ma net v mobilu a bud pres kabel, nebo pomoci blu too /nevim jak se to presne pise/ se pripojim prakticky vsude…ale…je to silene pomaly, vyuzivam to fakt jen u nasich, na chate a tak…rikam, da se to, ale pokud jsi zvykla na rychly prenos dat, je tohle brutus…jako platit bych za tohle nechtela…vyuzivam to jen z toho duvodu, ze manzel ma u O2 ramcovou smlouvu jako vip zakaznik a ted nam to dali jako bonus na rok zdarma…jo a jeste bacha, nejde se pripojit z uplne kazdeho mobilu…bohuzel nevim, kolik to presne stoji, ale zadna lace to neni…obcas jsme to kdysi vyuzivali treba na dovce, kde nemeli wifi a vim, ze to bylo docela drahe…
Tak ja mam net jen v mobilu,pac bydlime na samote u lesa a signal na PC nee
Mam 02,mesicne platis bud 100,– kdyz mam telefon s pausalem a nebo 160,– kdyz mas kartu.Zalezi,jakej mas telefon,ale kdyz je dobre nastavenej a musis si stahnout z netu nejnovejsi prohlizec,tak je to v pohode.A kdyz je wifi,tak je to frkot.Muzes i stahovat nebo vkladat obrazky,fotky,zalezi na tvy zrucnosti ![]()
Sati píše:ne doma mám UPC
Máš internet ADSL s pevnou linkou?
GAVOTTKA píše:zručnost je špatná
Tak ja mam net jen v mobilu,pac bydlime na samote u lesa a signal na PC neeMam 02,mesicne platis bud 100,– kdyz mam telefon s pausalem a nebo 160,– kdyz mas kartu.Zalezi,jakej mas telefon,ale kdyz je dobre nastavenej a musis si stahnout z netu nejnovejsi prohlizec,tak je to v pohode.A kdyz je wifi,tak je to frkot.Muzes i stahovat nebo vkladat obrazky,fotky,zalezi na tvy zrucnosti
Jde to jen v mobilu,to by si dal pak kazdej,za 100,– mesicne
Wifi-jeeezis,zas takovej technik nejsem
,ale je to moznost bezdratovyho prenosu a byva to treba zdarma v nakupnich centrech.Vim,ze pritel vzdycky rika,ze je to superrychly,kdyz ja couram po kramech a on si krati cas na netu.Muzes do mobilu stahovat i hudbu a tak,neni to nic tezkyho.Zavolas operatorovi,reknes,ze bys chtela net do mobilu,on ti posle instalacni sms,tu ulozis,vypnes zapnes mobil a je to
Hlavne mit dobrej prohlizec.ted je nejnovejsi Opera mini 4,2 Jakej mas telefon?
aha tak to já právě potřebuju aby to šlo i do pc abych mohla Matymu třeba v autě pouštět joutube.Muj brácha má od t mobile internet v mobilu asi za 150 a když chce tak si drátem připojí do notebooku a jede normálně ,ale já právě nechci tmobil ![]()
telefon mám samsung ale jakej to ani nevim ![]()
Hm,tak to nevim,u druhyho telefonu mam taky net o T-mobile a na PC mi to asi nejde
A pritel mel od Vodafone,to sice mohl pripojit na PC,ale to uz platil za stazeny kB a to byla vzdycky palka
Ted ma teda Nokii N95 a stahnul si aplikaci,takze si tam you tube muze poustet taky a ma i docela slusne velkej display.Ja mam teda taky Samsung,vysuvnej U700 a na net je taky supr.Nejlepsi bude,kdyz zavolas operatorovi a poptas se ![]()
gavotko pokud máš od tmobile tak to jde na 100=musíš si do pc stáhnout nějaké instalační cd na to a pak koupit takovej kabel a nebo u novějších telefonu už je to součástí .
Oskar to má také tak to má zas muj táta ale o2 právě nemá nikdo ![]()
zítra teda skočím do o2 a zeptám se ale vždycky se mi snaží vnutit to nejdražší tak jsem právě chtěla nejdřív náké info
GAVOTTKA píše:jasně ale stejnak moc děkuji
Tak to jsem ti asi moc neporadila,tak aspon jsme pokecaly
Ahoj naši mají ufona - dostali do nich takovej telefonek, kterej se připojí normalně do usbéčka a net vcelku jede..ale teda na nejaky poustení videí to moc není..
wifi - bezdrát. Někde v dosahu je vysílač - trebana komíně, vykrývačka atd. pokud na ten vysílač přímo vidíš, můžeš se k síti připojit. Pokud v notasu wifinu máš , prostě ji zapneš (přijímač) a jsou ti nabidnuty sítě. To je jak když jdeš třeba do internetové kavarny s vlastním notebookem. Ovsem pokud vysílač není na tvém baráku (tvuj) sit bude pravdepodobně pro tvůj přistup zamčená. I když treba v panelákové zastavbě můžeš mít štígro a nějakou odemčenou si't chytit. Já takhle byla na netu nekolik mesicu.
Porizovací náklady na vlastní vysílač jsou ovšem vysoké.