Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nějak mně to napadlo, když už se tady na více frontách začalo bavit o tom nakukování do cizích diskuzí, že by to bylo docela zajímavé, udělat si takovej průzkum…
Za mně: Ledňátka 2009
Jarňátka 2009
Září 2009 (mám slabost pro Lacenku) ![]()
A pak mám slabost pro Kamcu.dalmatinku a ta se objevuje tak nějak ve všech „nestálých“ diskuzích ![]()
Tak pro Kamcu mam slabost taky
ale do dlouhodobych zatim nechodim, teprve se tak nejak „rozkoukavam“… ![]()
lednátka 2009 - tam patřím..
a snažilky s CAR… už dlouho jsem tam nenakukla.. ale obdivuju jejich sílu bojovat aby se vše podařilo a svoje miminko mohly sevřít v náruči.. a vždy mám radost, když některá najde //. Poslední největší radost PetraZ, a Ajik!!! Taky Jezinka - ta je teda z jiné diskuse.. ale jsem ráda, že i ona se // dočkala! ![]()
Ahoj, tak já se rochním :
1 - Brno (tam sem doma)
2 - Listopad 2007
3 - KETY a ty ostatní ETY - tam držím pěstičky všem holkám a mám strašnou radost z každého pozitivního těhutestu
Jinak se zapojuju všudemožně… ![]()
Tož Duan… ty mi chceš udělat radost co??
Už se dýchá volněji, tak snad nakonec bude s naším klučíkem dobře, uvidíme…
Moje NO1 je samo „Září 2009“, pak přirozeně „Leden 2007“ a musím se přiznat čtu a nakukuji holkám „snažilkám“ do deníčku. MOc jim všem totiž držím palce a jak už jsem psala, kdyby to šlo, nejraděj bych těhotněla za ně, protože na mě stačí aby se manžel jen usmál a jsem těhule ![]()
A když pominu naše „zářící“ maminky tak nejraděj potkávám v diskuzích Pudloslavu, neb její příspěvky mají hlavu a patu a většinou věcně poradí… Jo a nesmín zapomenout na Trojmatku Lesinu… její příspěvky jsou zas plné reality všedního dne…
Možná jsem úplně mimo, ale mě jsou nejsympatičtější, ty, ve kterých na sebe maminy neútočí, nenaráží a zbytečně
isticky neprosazují svůj názor. Jinak samozřejmě Prosinec 2009 ![]()
Tak já nedám dopustit na Červenec 08…
Fakt se tam sešly skvělé holky, některé už znám i osobně, jsme tam fakt jedna velká rodina…
No a pak taky Hubneme (nejen) s dvojčátky… Lacenko , ty jsi na nás zapoměla, co? A to ti v tabulce tak hezky eviduju váhu… ![]()
Ráda potkávám Pudloslavu, je vtipná.
A od té doby co doma leží, tak ji potkávám všude… ![]()
Já nejmenovala deníčky, mám taky ráda Psychiku a přispívám do maminkou s e-mimi. A určitě jsem spoustu skvělejch nečetla…
A Pudlu mám taky ráda, i když mně občas něčím provokuje, ale to je právě tím lepčejší…já mám obecně slabost pro vtipný holky, no a to Pudla je bezesporu
Jinak tady nebudu vyjmenovávat ty který mám nejradši z mých dvou domovskejch diskuzí, ostatní by mně pak neměly rády
![]()
DuantNefret píše:tak napis ty co nesnasis a bude to fer
Já nejmenovala deníčky, mám taky ráda Psychiku a přispívám do maminkou s e-mimi. A určitě jsem spoustu skvělejch nečetla…A Pudlu mám taky ráda, i když mně občas něčím provokuje, ale to je právě tím lepčejší…já mám obecně slabost pro vtipný holky, no a to Pudla je bezesporu
Jinak tady nebudu vyjmenovávat ty který mám nejradši z mých dvou domovskejch diskuzí, ostatní by mně pak neměly rády![]()
![]()
Danylea píše:
tak napis ty co nesnasis a bude to fer![]()
Čoveče, zamyslela jsem se a jsou tam skutečně moc fajn holky, o nesnášení se vůbec mluvit nedá, jen prostě některé jsou mému srdci blíž…a je to fakt vzácnost, takhle mezi babama, už jsme to řešily na Ledňátkách, že je fakt zvláštní, že mezi tolika holkama není nějaká vyloženě echtovní kráva ![]()
Byly jsme společně v třeba v ZOO, 10 z nás a bylo to super! ![]()
DuantNefret píše:tak to je super, toho si opravdu vaz !Danylea píše:
tak napis ty co nesnasis a bude to fer![]()
Čoveče, zamyslela jsem se a jsou tam skutečně moc fajn holky, o nesnášení se vůbec mluvit nedá, jen prostě některé jsou mému srdci blíž…a je to fakt vzácnost, takhle mezi babama, už jsme to řešily na Ledňátkách, že je fakt zvláštní, že mezi tolika holkama není nějaká vyloženě echtovní kráva
Byly jsme společně v třeba v ZOO, 10 z nás a bylo to super!
duant, ahoj ![]()
tak- mam rada muj mily rijen 06, ted uz zamceny
srdcovka je DBZ, i kdyz moc nepisu, ale ty holky mam fakt rada- a na nase lonske hriste v Pze moc rada vzpominam ![]()
taky me berou „stare pecky“ ![]()
a jinak v diskuzich se potkavam s Kamcou-predevsim diky nasim „klestackum“, hodne vidim „Pudlu“- tu vidim rada ![]()
a pak denicky…ten nas, rada ctu snazilky…a tak vubec ![]()
Judycum - tak to vůbec neee. Na vás myslím den co den jak lezu na váhu. Jen se teď dost stydím, neb mi to fakt asi s těch nervíku dost vyletělo, tak to nechám ten týden uležet a nahlásím pravdu až příští týden. Jinak si samozřejmě skvělá nástěnkářka a v „hubnutí…“ se sešli taky úžasné ženské, jen škoda, že jsem musela přerušit…
Už jsem tu
.Trochu jsem dnes nechala odpočinout oči ![]()
Hned jak jsem viděla diskuzi tak jsem hned měla na jazyku spoustu jmen a jak jsem si přečetla diskuzi tak jen ohromeně koukám že mě má taky někdo rád
.Zrovna mě která píše jak prase,věčně všude vleze a občas se jde někam i pohádat a trochu vyvolat spory
![]()
Děkuji děkuji děkuji!!
Tak já to vemu hezky po pořadě ![]()
Moje začínající diskuze život po potratu,tam jsem nabrala sílu jít dál a poznala spoustu fajn holek ![]()
Moje stálá diskuze srpen 2007 která je zamčená a mužu si tam postěžovat,zasmát pochlubit a zanadávat aniž by to četl někdo kdo by neměl a atam jsou všichni super a máme tam takovou domácí pohodičku
.
Pak jsou tu diskuze co mě baví a fakt se u nich zasměju jako jsou hysterický těhule
kde si samozřejmě hlídám nejvíc tu největší hysterku pudlu
proto že konečně jsem našla někoho kdo je stejně hysterickej jako já a to se jen tak nevidí.
Pak moje klěštáčky a všechny maminky tam odtud a naprosto skvělý dětičky který jsou prostě nejkrásnější a nejchytřejší a prostě všechno nej nej nej ![]()
Poezie duant mě dokáže vždycky rozveselit a doufám že budou brzo další a další a další ![]()
Pak jsou zde diskuze které tak veselé nejsou a pečlivě sleduju jak to maminky zvládají a posílám sílu na dálku jako je třeba přežila jsem vlastní dítě od Dušičky ![]()
Pak jsou zde diskuze co mě dokážou vytočit a raději je přeskakuju jako Jsem těhotná?Mužu bejt těhotná?Test jsem si nedělala jsem těhotná? I když na jednu stranu pisatelky chápu ale věštkyně tu fakt nejsou ![]()
Pak je tu spousta a spousta dalších diskuzí nad kterýma se pobavim,občas i popláču ale hlavně je tu spousta holek pro který si i oči vykoukám
ale jmenovat nemužu proto že na všechny si nevzpomenu a to by bylo špatný na někoho zapomenout
.
V poslední době jsem se tu hodně internetově sedla se spoustu novejch maminek i těhulek a jsem ráda že jsem je poznala,oni ví ![]()