Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamčo , ty vypadáš jinak, než jsem si tě představovala! Ne hůř, nebo líp, prostě jinak…takový děťátko! Ale jsi dost podobná jinýmu děťátku z mojí diskuze, a máte i podobný smysl pro humor!
Ty jsi byla jak velryba? A pak jsi zase zhubla na svých 48 kilo, viď?
![]()
Přibrala jsem skoro 30kg
a tet už jsou dole a fakt mám 48kg
ale měřim trochu nad metr takže vychrtlá nejsem
![]()
Ve skutečnosti vypadám trochu jinak ![]()
Tak já letim do pelechu ![]()
Sati píše:
Mou kultovní srdíčkovou diskuzí je DBŽ
Jediné tvoje štěstí, že jsi admin, protože za ten otřesný přívlastek vlastní bys byla z klubu senilních dědků nekompromisně vyloučena
.
Liška… no tak to už se nedivím, že jsem tě v té ZOO nenašla
.
Hele plkalky, něco mi uniklo a to já velmi nerada… A tak se strapním blbým dotazem. Jak je celý název toho DBŽ ? ne že bych se někam cpala
, ale pořádek je pořádek… A fotečky máte hezký, já raděj nebudu děsit nahlížející a odkážu zvědavé dolů na webovky. Nebojte se ségrou si mě nespletete, ta je teď pomalu o 50kilo lehčí než já a jiné ženské krom babiček tam snad taky nejsou.
DuantNefret
Jinak tady nebudu vyjmenovávat ty který mám nejradši z mých dvou domovskejch diskuzí, ostatní by mně pak neměly rády
![]()
Duant ,myslela si mě?
![]()
Jinak abych ti Duant odpověděla:
1. Jarnátka 2009 - to je jasný! ![]()
2. Lednátka 2009
3. Někdo prostě nekojí.. optimistická diskuse na smutné téma
4. nesmím zapomenout na Nově se snažící - i když jsem tam teda dost dlouho nenakukovala. ale je to diskuse,kde jsem na e-mimi začínala a poznala spustu fajn lidí. Těhotenství Ajika a Jezinky je skělý!!,a ještě strašně moc držím palce naší cukrářce Katkaty ![]()
a taky jsem se hodně motala jako největší plašan - miminko se nechce otočit hlavou dolů,císařský řez atd…
Befi, já myslím, že stejně každej tak nějak ví a tuší
, a doufám, že ty co mám ráda já, mají rády mně, tedy to jsou asi velká slova, prostě mám je a ony mně v oblibě
![]()
Len-til-kah píše:Sati píše:Jediné tvoje štěstí, že jsi admin, protože za ten otřesný přívlastek vlastní bys byla z klubu senilních dědků nekompromisně vyloučena
Mou kultovní srdíčkovou diskuzí je DBŽ![]()
.
Liška… no tak to už se nedivím, že jsem tě v té ZOO nenašla.
To víš, malá liška - malé srdíčko
- sorry dědku ![]()
Že jsi v ZOO nepotkala volně pobíhající lišku mi fakt hlava nebere ![]()
Tak ja se taky přidam.
Srdičkove zaležitosti jsou Jarnulky 2005 a DBZ.A snad mně taky nevyloučí.Moc rada mam zamčene Frenuly.Zdar Sati
![]()
A jako vice tady občas sleduju Kamču.
Mou kultovní srdíčkovou diskusí jsou zamčené Frenule.
Sati píše:Len-til-kah píše:Sati píše:Jediné tvoje štěstí, že jsi admin, protože za ten otřesný přívlastek vlastní bys byla z klubu senilních dědků nekompromisně vyloučena
Mou kultovní srdíčkovou diskuzí je DBŽ![]()
.
Liška… no tak to už se nedivím, že jsem tě v té ZOO nenašla.
To víš, malá liška - malé srdíčko
Že jsi v ZOO nepotkala volně pobíhající lišku mi fakt hlava nebere- sorry dědku
![]()
Sem občas chodím šmírovat
, protože vy jste tam prostě bombičkové maminečky a srdíčkové těhulinky.
No a Kamču, tu zde nelze přehlédnout. ![]()
Chodím občas písnou Dušince.
Diskuse: jsem těhotná? raději ani neotevírám.
Za mě - moje nej diskuse je ta naše a zamčená
Jinak chodím na účetní, tam jsem teda teď strašně dlouho nebyla
. Ale že bych chodila číst cizí diskuse (myslím takové ty dlouhodobé jako jsou podle termínu porodu), tak to nechodím. Trošku mě to zavání šmíráctvím.
Pokud mě zaujme nějaký název diskuse na liště, tak se podívám, pokud k tomu mám, co říct, tak i něco napíšu.
Přiznám se, že sem chodím už strašně dlouho, ale i tak se tu do dneška pořádně neorientuju
![]()
Tys chtěla být úplně konkrétní? Já myslela, že se ptáš jen tak obecně … Mě vadí, když se někdo zeptá na něco konkrétního, ale dostane odpověď úplně na něco jiného, např. které látkovky vám nějvíc vyhovují? a odpověď: já používám pampers. ![]()
Jinak samo hlasuji pro tu naši uzamčenou ![]()
Konkrétní je lepší…apropós Ledňátka budou taky uzamčena, pánč byl někdo sledován a potom jí chodily zprávy, či co…takže kdo šmírujete Ledňátka 2009, přináším tuto smutnou zprávu
![]()
Jo a taky mám ráda samozřejmě Hysterické těhule. Tam se naplno projevila Kamča, kdyby mně tato diskuze zastihla v období těhotenství, měla bych příspěvků habaděj. Takhle abych založila diskuzi Hysterky - obecně ![]()
Vubec nic nevidim je taky dobrá
, sic tragikomická