Echtovní hysterky alias Nervové sanatorium

14597
10.5.09 00:07

Echtovní hysterky alias Nervové sanatorium

Holky, tak jsem to založila, protože chudáci normální holky, co navštívěj diskuzi s celkem neškodným názvem a musí se tam cítit jak když se ocitly v Beřkovicích s Kostomlatama a Bohnicema dohromady :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14597
10.5.09 00:22

Noggie…podmínky jsem zatím nepromýšlela, ale pokud se cítíš minimálně jednou nohou v blázinci, jsi tady správně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
10.5.09 07:22

:lol: :lol: :lol:
jsem čekala,ktera je založite.Budu nakukovat jestli mužu.
A propo,ja byla za hysterku označena oficialně dr.na Urologii.Protože chci,aby se muj mladši syn v noci nepočuraval :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
10.5.09 08:20

Taky se hlásím do klubu. :lol: :lol: :lol:

Dana26 i já to mám oficiálně potvrzené od pana Dr . K tenkrát ani ne tříměsíční Andulce jsem si dovolila zavolat pohotovost. Měla přes 40. A po vyšetření Dr. konstatoval: Takové hysterky, co volají pohotovost kvůli zubům mám nejradši.:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 10:51

Noggie se asi zalekla :lol:

To co holky popisujete, to je dost slabej odvárek :lol: …to jste mi připomněly, jak strašně dávno moje starší dcera začla zničehož nic strašně plakat, že ji hooooooodně bolí bříško…bylo jí něco málo přes dva roky. Byla jsem u našich, tuším sobota večer a protože to nikdy předtím neměla, okamžitě jsem propadla panice a volala pohotovost, která byla od našeho baráku ne tak moc vzdálená, ale neměla jsem auto a regulerně jsem nabyla dojmu, že má nějakou akutní břišní příhodu a že tam nestačíme dojít, protože vyváděla jak nikdy. Opravdu to nikdy předtím neudělala a působilo to hrůzostrašně. Pohotovost přijela po víc jak dvou hodinách, to bychom tam samozřejmě byli desetkrát, a já jak jsme byla mimo sebe, tak jsem se hned do toho doktora pustila, od čeho jsou pohotovot, že mám dítě s nějakým akutním problémem a oni přijedou takhle pozdě.
Zachoval klid, byl to relativně mladej kluk, začal Marušku prohlížet, a když jí prohmatával bříško, zeptal se mně, jak dlouho nekakala. Ona s tím vyprazdňováním tomu tenkrát moc nedala, takže to bylo už pár dní. No a jak jí tak prohmatal, tak Maruška najednou začla volat: „Jáááááá budu kakáááát.“ Vykakala se a bylo po bolesti. Doktor byl velmi sovívavý, na to, že jsme ho volali, aby se nám dítě vys…, já bych si to snad nechala uhradit :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
10.5.09 10:54

Ahoj holky,tak já se taky hlásím do klubu Hysterek.Zrovna před měsícem jsem dostala nějaký kašel,sedla jsem k internetu a hledala co všechno mi může být,nakonec diagnoza jasná zápal plic a s tou jsem odjela na pohotovost,doktorka pro mě měla naštěstí pochopení a s pobavením mi řekla že takový lidi jako já by neměly mít vůbec přístup na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 10:59

Mišáčku , já měla onehdá černý kašel. Holt se o tom teď moc mluví, tak to na mě hned taky sedlo :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
10.5.09 11:05

:D :D hmmmm, viz moje diskuse 4leté dítě pálí žáha …

Ale kadění se záchrankou - dobré :wink:

Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
14597
10.5.09 11:07
ivik21 píše: :D :D hmmmm, viz moje diskuse 4leté dítě pálí žáha …

Ale kadění se záchrankou - dobré :wink:

Ahojky I.

To naštěstí nebyla záchranka!!! 8O „Jen“ pohotovost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
10.5.09 11:16

Duant jo jo :lol: černej kašel,to byla moje druhá diagnoza když mi neprošel zápal plic,no a pak mě napadlo jesli ho nemůžou mít děti,taky začli pokašlávat,ale po důkladném prostudování očkovacích průkazů jsem tuhle s ulehčením vyloučila.

Ted jsem volala tchýni,vzala Báru na procházku pěšky k nim domů,jenže kousek šly lesem a já hned viděla nějakýho úchyla co je chce přepadnout,no naštěstí dorazily v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 11:18
Mišáček píše:Ted jsem volala tchýni,vzala Báru na procházku pěšky k nim domů,jenže kousek šly lesem a já hned viděla nějakýho úchyla co je chce přepadnout,no naštěstí dorazily v pořádku.

Tak ať jí ještě prohlídne, jestli nemá klíště 8O :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.09 11:19

Ahoj tak by bylo až divné kdybych já se nepřidala :lol:
Hodně historek už znáte takže se nebudu opakovat ale v hledání diagnoz jsem fakt machr.Nedávno jsem při oslepnutí sama sobě diagnostikovala nádor v hlavě tlačící na svoje oční pozadí a tím pádem proto jsem ztratila zrak.Hned jsem hledala jaká mám šance na přežití a tak jsem se už i poptala našich kdybych umřela jestli by se o matyho postaraly proto že jsem nabyla dojmu že tam by jim bylo líp než s manželem :lol: :lol: Hned byla doma hádka že by ho chtěl on a tak jsme předem probral mojí situaci s které nevyváznu živá.nakonec se ukázalo že nádor to nebude jen moje blbost :roll:

Minulej týden jsem opět měla další diagnosickej den.Malej celej den zvracel a kadil a já hned zjištovala jak je to ze žloutenkou a volala jsem na pohotovost aby mi řekly všechny příznaky a tak jsem žloutenku vyloučila a přišla na to že to je asi salmoneloza kterou jsem pak také vyloučila.Když Maty zvracel celou noc a byl malátnej tak jsem s ním jela na pohotovost kde mi ho chtěly vzít že pokoj pro matku nemaj a tak jsem hystericky křičela že to teda né,že já ho nikam nedám a uprchla domu.druhou noc co pořád zvracel jsem volala mojí mamince že mi snad maty umře že musí hned přijet a hroutila jsem se do telefonu.nakonc to teda přešlo samo :oops:

Včera zas zazářil Zdeněk.Matyášek obědval a smál se nějaký pohádce a Z měl dojem že se dusí a začal hystericky dítě mlátit do zad a křičel on se dusí on se dusí :roll: a já zas řvala at ho nechá že s jen směje.Matyášek pak celej den hodil a říkal Táta bum táta bum :roll:

A tím že máme pneumokoka jsem známá už po celí rodině i u dr jsem s tím byla několikrát a vždycky při každý horečce dítě v noci budim aby mi něco řekl třeba jak dělá ovečka atd abych věděla že vnímá :oops: .nakonec aby toho nebylo málo tak naše malá kamarádka pneumokoka dostala a skončila ve vážnym stavu v nemocnici a já opět letěla k dr na testy a dr hned řekla že napíchnem tu novou vakcínu takže jsem tet už klidná :wink:

Myslím že pro někoho jsme blázni ale já si říkám že je lepší jet 100× zbytečně k dr než jednou nejet a něco se stane :roll: .
Lepší je bejt hysterická než něco zanedbat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
10.5.09 11:20

No vidíš,hned jí zavolám,dyt šli i dost vysokou trávou :lol:

Ivik21 teď jsem to pročetla,myslím že jsi tu správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 11:23

Kamčo , ty jsi prostě můj miláček :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
10.5.09 11:26

Kamčo to říkám taky,sice mě maj všichni za blázna,ale raději se projedu zbytečně než něco opravdu zanedbat.

Jinak s přiznám že kvůli dušení krájím pro Kubíka hodně na jemno i když dobře kouše,ale manželova babi,ta byla horší jak já,ještě v první třídě rozklepávala klukům tvrdý bonbony paličkou na maso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová