Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak jsem to založila, protože chudáci normální holky, co navštívěj diskuzi s celkem neškodným názvem a musí se tam cítit jak když se ocitly v Beřkovicích s Kostomlatama a Bohnicema dohromady
![]()
Noggie…podmínky jsem zatím nepromýšlela, ale pokud se cítíš minimálně jednou nohou v blázinci, jsi tady správně ![]()
![]()
jsem čekala,ktera je založite.Budu nakukovat jestli mužu.
A propo,ja byla za hysterku označena oficialně dr.na Urologii.Protože chci,aby se muj mladši syn v noci nepočuraval
![]()
Taky se hlásím do klubu.
![]()
Dana26 i já to mám oficiálně potvrzené od pana Dr . K tenkrát ani ne tříměsíční Andulce jsem si dovolila zavolat pohotovost. Měla přes 40. A po vyšetření Dr. konstatoval: Takové hysterky, co volají pohotovost kvůli zubům mám nejradši.:nevim:
Noggie se asi zalekla ![]()
To co holky popisujete, to je dost slabej odvárek
…to jste mi připomněly, jak strašně dávno moje starší dcera začla zničehož nic strašně plakat, že ji hooooooodně bolí bříško…bylo jí něco málo přes dva roky. Byla jsem u našich, tuším sobota večer a protože to nikdy předtím neměla, okamžitě jsem propadla panice a volala pohotovost, která byla od našeho baráku ne tak moc vzdálená, ale neměla jsem auto a regulerně jsem nabyla dojmu, že má nějakou akutní břišní příhodu a že tam nestačíme dojít, protože vyváděla jak nikdy. Opravdu to nikdy předtím neudělala a působilo to hrůzostrašně. Pohotovost přijela po víc jak dvou hodinách, to bychom tam samozřejmě byli desetkrát, a já jak jsme byla mimo sebe, tak jsem se hned do toho doktora pustila, od čeho jsou pohotovot, že mám dítě s nějakým akutním problémem a oni přijedou takhle pozdě.
Zachoval klid, byl to relativně mladej kluk, začal Marušku prohlížet, a když jí prohmatával bříško, zeptal se mně, jak dlouho nekakala. Ona s tím vyprazdňováním tomu tenkrát moc nedala, takže to bylo už pár dní. No a jak jí tak prohmatal, tak Maruška najednou začla volat: „Jáááááá budu kakáááát.“ Vykakala se a bylo po bolesti. Doktor byl velmi sovívavý, na to, že jsme ho volali, aby se nám dítě vys…, já bych si to snad nechala uhradit
![]()
Ahoj holky,tak já se taky hlásím do klubu Hysterek.Zrovna před měsícem jsem dostala nějaký kašel,sedla jsem k internetu a hledala co všechno mi může být,nakonec diagnoza jasná zápal plic a s tou jsem odjela na pohotovost,doktorka pro mě měla naštěstí pochopení a s pobavením mi řekla že takový lidi jako já by neměly mít vůbec přístup na internet.
Mišáčku , já měla onehdá černý kašel. Holt se o tom teď moc mluví, tak to na mě hned taky sedlo
![]()
hmmmm, viz moje diskuse 4leté dítě pálí žáha …
Ale kadění se záchrankou - dobré ![]()
Ahojky I.
ivik21 píše:![]()
hmmmm, viz moje diskuse 4leté dítě pálí žáha …
Ale kadění se záchrankou - dobré
Ahojky I.
To naštěstí nebyla záchranka!!!
„Jen“ pohotovost ![]()
Duant jo jo
černej kašel,to byla moje druhá diagnoza když mi neprošel zápal plic,no a pak mě napadlo jesli ho nemůžou mít děti,taky začli pokašlávat,ale po důkladném prostudování očkovacích průkazů jsem tuhle s ulehčením vyloučila.
Ted jsem volala tchýni,vzala Báru na procházku pěšky k nim domů,jenže kousek šly lesem a já hned viděla nějakýho úchyla co je chce přepadnout,no naštěstí dorazily v pořádku.
Mišáček píše:Ted jsem volala tchýni,vzala Báru na procházku pěšky k nim domů,jenže kousek šly lesem a já hned viděla nějakýho úchyla co je chce přepadnout,no naštěstí dorazily v pořádku.
Tak ať jí ještě prohlídne, jestli nemá klíště
![]()
Ahoj tak by bylo až divné kdybych já se nepřidala ![]()
Hodně historek už znáte takže se nebudu opakovat ale v hledání diagnoz jsem fakt machr.Nedávno jsem při oslepnutí sama sobě diagnostikovala nádor v hlavě tlačící na svoje oční pozadí a tím pádem proto jsem ztratila zrak.Hned jsem hledala jaká mám šance na přežití a tak jsem se už i poptala našich kdybych umřela jestli by se o matyho postaraly proto že jsem nabyla dojmu že tam by jim bylo líp než s manželem
Hned byla doma hádka že by ho chtěl on a tak jsme předem probral mojí situaci s které nevyváznu živá.nakonec se ukázalo že nádor to nebude jen moje blbost ![]()
Minulej týden jsem opět měla další diagnosickej den.Malej celej den zvracel a kadil a já hned zjištovala jak je to ze žloutenkou a volala jsem na pohotovost aby mi řekly všechny příznaky a tak jsem žloutenku vyloučila a přišla na to že to je asi salmoneloza kterou jsem pak také vyloučila.Když Maty zvracel celou noc a byl malátnej tak jsem s ním jela na pohotovost kde mi ho chtěly vzít že pokoj pro matku nemaj a tak jsem hystericky křičela že to teda né,že já ho nikam nedám a uprchla domu.druhou noc co pořád zvracel jsem volala mojí mamince že mi snad maty umře že musí hned přijet a hroutila jsem se do telefonu.nakonc to teda přešlo samo ![]()
Včera zas zazářil Zdeněk.Matyášek obědval a smál se nějaký pohádce a Z měl dojem že se dusí a začal hystericky dítě mlátit do zad a křičel on se dusí on se dusí
a já zas řvala at ho nechá že s jen směje.Matyášek pak celej den hodil a říkal Táta bum táta bum ![]()
A tím že máme pneumokoka jsem známá už po celí rodině i u dr jsem s tím byla několikrát a vždycky při každý horečce dítě v noci budim aby mi něco řekl třeba jak dělá ovečka atd abych věděla že vnímá
.nakonec aby toho nebylo málo tak naše malá kamarádka pneumokoka dostala a skončila ve vážnym stavu v nemocnici a já opět letěla k dr na testy a dr hned řekla že napíchnem tu novou vakcínu takže jsem tet už klidná ![]()
Myslím že pro někoho jsme blázni ale já si říkám že je lepší jet 100× zbytečně k dr než jednou nejet a něco se stane
.
Lepší je bejt hysterická než něco zanedbat!
No vidíš,hned jí zavolám,dyt šli i dost vysokou trávou ![]()
Ivik21 teď jsem to pročetla,myslím že jsi tu správně.
Kamčo to říkám taky,sice mě maj všichni za blázna,ale raději se projedu zbytečně než něco opravdu zanedbat.
Jinak s přiznám že kvůli dušení krájím pro Kubíka hodně na jemno i když dobře kouše,ale manželova babi,ta byla horší jak já,ještě v první třídě rozklepávala klukům tvrdý bonbony paličkou na maso ![]()