Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dělaly jste někdo tyto testy?
Já na ně trénuji a přiipadnou mi hodně náročné. Jsem aktivní sportovec a každý se diví že já bych je neudělala, ale když trénuji, tak podle tabulek bych fakt neprošla. Tak pořád odkládám a odkládám…
Bylo mi řečeno že jsou stejné tabulky jak pro chlapy a ani sebemenší úleva, tak mám strach. Kliků chlapských udělám 30, ale mám problém s během na 1000 m.
Máte s toto někdo za sebou?
Zajímalo by mě jestli v různých krajích se tabulky liší, nebo jsou opravdu všude stejné, jak pro chlapy, tak pro nás.
Testy jsou všude stejné, neliší se ani pro muže a ženy. Min. 32 bodů musí udělat každý
Většina ženských má problém spíše s kliky, hrudník až na zem! Běh se dá rychle natrénovat.
Ještě jedna věc, nepočítáš špatně body za CMT? Když uděláš jeden cvik, tak je to za dva body.
CMT počítám dobře, ale ať dělám co dělám, tak mi pokaždý chybí tak 2 body ![]()
Běhám dle možností tak 4 krát v týdnu už 2 měsíce, spinning s tepovkou na maximální hodnoty a pořád žádné zlepšení ![]()
Ahoj Evi,
tak já nevím jak u PČR, ale k vojákům mě v roce 1999 přijali i když jsem doběhla 1000m mezi posledními
(no v té době jsem ještě kouřila). ![]()
Já bych to zkusila a pokud by to nevyšlo, tak bych se trénovala dál a zkusila bych to příště. ![]()
Ahoj,kamarad delal testy a rikal ze to zvladne kazdy
.Pry bych prosla i ja.A to je co rict
.
Tak já se nebudu trápit, půjdu tam a uvidím, aspoň budu vědět na co se zaměřit když neprojdu.
Já mám zas kamaráda, ten v posilobvně pomalu i spí, vypadá jak Rambo a neprošel, tak proto ten strach.
kattkka píše:
Ahoj,kamarad delal testy a rikal ze to zvladne kazdy.Pry bych prosla i ja.A to je co rict
.
No, ono asi jak kde. Manžel na nich byl asi před měsícem a říkal, že jich udělala polovina (on byl naštěstí mezi nima). Prej tam bylo pár lidí, co tam byli už potřetí. ![]()
Delal je v Praze.Ale ted Vam tak premyslim on je delal k mestske.Tak jestli tam nemuzou byt jine.Nez ke statni. ![]()
Ahoj evi, podle toho, co píšeš, jak sportuješ, tak je musíš uděla z přehledem. Já sice dělala k hasičům, ale když fakt trochu člověk trénuje, tak se do tabulek vejde. Je ale fakt, že u hasičů je to trochu jinak rozdělené (na ženy a muže a podle zařazení). Každopádně držím pěsti!
Ahojky
tak k mětské policii ani nevím jestli jsou vůbec nějaké fyzické testy,ke státní jsou a jsou docela těžké,ale co jsem slyšela,tak ted trošku slevili.
pak jsou taky hodně náročné psychické,jako že si všichni myslí, že v pohodě projde, a co jsem zaslechla ze svého okolí,tak hodně lidí pohořelo na těch psychických.
tak držím pěsti.