Propustka k doktorovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se optat jaký čas se píše do propustky u lékaře. Má práce začíná v 7:30 a u lékaře jsem byla v 9:50 teď se vracím do práce a budu tam asi cca v 11h. Mám napsat čas od rána do 11h nebo jen čas co jsem stravila u lékaře? Předem děkuji za odpověď
Já jsem tam nikdy nic nepsala. Účetní se řídila podle docházky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi byla v práci ráno, napiš odchod, jestli ne, nic tam nepiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jak se to u vás praktikuje. U nás, pokud ráno vůbec nedorazíme do práce, máme určený čas, od kterého se propustka počítá (ten čas napíšeme na propustku). Jinak píšeme časy odchodu a příchodu dle času v elektronické docházce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře děkuji za odpovědi nechám to na vedení kdyžtak tam něco dopíšou sami
- Citovat
- Upravit
My tam časy nepíšeme, pouze datum. V požadavcích na směny si teda píšeme od kdy do kdy by cca lékař měl být. Pokud přijdu dřív/později než je napsaný čas, tak se to pak upraví a přijde mi info do mailu, že lékař nebyl např. od 8-10 ale od 8-9. Takže bych tam nic nepsala a kdyžtak se dohodneš v práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počítá se čas po který trvala překážka v práci.
Tedy nepřítomnost na pracovišti od odchodu z pracoviště (nejdříve od začátku Tvé prac. doby) po návrat na pracoviště (nejpozději do konce Tvé prac. doby). V té době je zahrnuto vše, bez ohledu na to zda šlo o cestu k lékaři, čekání v čekárně, nebo ošetření či vyšetření.
- Citovat
- Upravit
My píšeme dva časy. Jeden čas u lékaře - opravdu dobu, kdy jsem přišla do čekárny a kdy jsem z ní odešla a druhý, kdy jsem odešla z práce - případně od rána pokud nejdu ráno do práce a čas návratu nebo zase ukončení pracovní doby pokud se již nevrátím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se optat jaký čas se píše do propustky u lékaře. Má práce začíná v 7:30 a u lékaře jsem byla v 9:50 teď se vracím do práce a budu tam asi cca v 11h. Mám napsat čas od rána do 11h nebo jen čas co jsem stravila u lékaře? Předem děkuji za odpověď