S hnisavou rýmou do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ronnie123
8.2.23 06:03

S hnisavou rýmou do práce?

Dobrý den, mám takový, možná hodně hloupý dotaz. Mám kašel a rýmu. Chodím s tím do práce, protože přeci kvůli rymicce a kasilku nezůstanu doma a nepřijdu o peníze. Jinak mi nic není. Dnes jsem se ale probudila a rýma úplně, ale úplně žlutá. Což už asi není jen tak. Opět mi ale jinak nic není. Tak nevím. Co byste dělali vy? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
8.2.23 06:13

A kolegove te tam vitaji s otevrenou naruci? Zustan prosim te doma, sobecku. Ty nechces prijit o penize, ale ze nekoho nakazis a ten treba nakazi doma deti a bude doma 14 dni nebo nekoho s oslabenou imunitou, to te nezajima? Takove mam nejradeji :zed:
Kdyz uz tam musis, tak doufam, ze mas respirator…a narvi si do nej rymovnik, bude to i pomahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.2.23 06:17

Já teda nevím, ale rýma má vždycky nějakou barvu. Kvůli rýmě marodit? Důvod? Vždyť rýmu má v zimním období každý. Co by jako daignozu napsal obvoďák na neschopenku, pokud by ti ji vůbec vystavil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.2.23 06:18
@beruska9 píše:
A kolegove te tam vitaji s otevrenou naruci? Zustan prosim te doma, sobecku. Ty nechces prijit o penize, ale ze nekoho nakazis a ten treba nakazi doma deti a bude doma 14 dni nebo nekoho s oslabenou imunitou, to te nezajima? Takove mam nejradeji :zed:
Kdyz uz tam musis, tak doufam, ze mas respirator…a narvi si do nej rymovnik, bude to i pomahat.

Ale no tak :D
Respirátorová komedie už tu byla. Stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
8.2.23 06:19
@beruska9 píše:

Fakt si myslis, ze ji doktor napise neschopenku na rymu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.23 06:23
@vokishka píše:
Fakt si myslis, ze ji doktor napise neschopenku na rymu?

Zluta ryma a kasel :nevim: Jo :nevim: Ja bych s ni odmitla sedet v jednom kanclu cely den. Nevim tedy, co dela, ale pokud je s nekym cely den v jedne mistnosti, potes koste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.23 06:26
@Zeoli píše:
Ale no tak :D
Respirátorová komedie už tu byla. Stačilo.

Respiratory ven na zdravych lidech byla naprosta zhov*dilost. Zakryt so dychaci cesty, pokud prskam kolem sebe, by uz jednou pro vzdy melo zustat jako normalni lidska ohelduplnost, kdyz uz s tim lezu ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15126
8.2.23 06:48

@Ronnie123 Já teda obsah toho co vysmrkam nikdy nezkoumam, barva rýmy mě fakt nezajímá. Do práce s rymou bych normálně šla, především proto, ze nepirijit znamená pridelat práci kolegyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
8.2.23 06:52

Ježíš, normálně bych šla. Snad jsi dospělá, tak se umíš vysmrkat tak, abys neroznesla ty sople po celým kanclu. V barvách rymy se nevyznám, můžeš zkusit zavolat doktorce, jestli by to nebylo na Pamycon nebo tak něco, ale jestli nekasles jako tuberak, normálně choď do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 06:53
@vokishka píše:

Manzelovi pred cca 15 lety doktor napsal neschopenku na rymu a kasel. A jeste chvalil jeho ohleduplnost vuci kolegum. Kdyz pozdeji zavedli homeoffice, uz si manzel neschopenky na virozky nebere.

A jednu znamou takto poslali na nechopenku kolegove. Bylo jim neprijemne, ze jim chrchla v kanclu. A to take jeste pred covidem.

• Citovat
  • Upravit
85284
8.2.23 06:58

Ryma je proste nekdy zluta. Nejsi ve skole a neolizujes se tam s dalsimi detmi. Tohle bych vubec neresila, jinak by v nasi lekarske praxi nikdo nebyl a mohli bysme ji zavrit, pacienty odobjednat, nachcipany je porad nekdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ronnie123
8.2.23 06:59
@ProfZav píše:
Ježíš, normálně bych šla. Snad jsi dospělá, tak se umíš vysmrkat tak, abys neroznesla ty sople po celým kanclu. V barvách rymy se nevyznám, můžeš zkusit zavolat doktorce, jestli by to nebylo na Pamycon nebo tak něco, ale jestli nekasles jako tuberak, normálně choď do práce.

No, kašel mám taky a nepracuju v kanceláři, ale ve škole.

Příspěvek upraven 08.02.23 v 16:30

• Citovat
  • Upravit
26747
8.2.23 07:04
@vokishka píše:

No řekneš, že si měla v noci horečku a bolí tě krk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.2.23 07:07
@vokishka píše:

Samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15126
8.2.23 07:09
@Bubla Bůčková píše:
No řekneš, že si měla v noci horečku a bolí tě krk :think:

Mě by třeba bylo blby kvůli rymě zdržovat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat