Co dělat, mám jít marodit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
7.2.23 18:38

Co dělat, mám jít marodit?

Zdravím, prosim o radu co dělat, když jsem v zaměstnání jako zástup za nemocnou paní v kuchyni a najednou vedoucí, že tam potřebuje kvalifikovanou kuchařku jelikož chodí hygiena a já kuchařka nejsem, mám výpovědní dobu 2 měsíce, ale oni to potřebujou podepsat do konce týdne, aby od pondělí mohla nastoupit kuchařka. Mám jit marodit nebo???Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26854
7.2.23 18:44
@agnes0405 píše:
Zdravím, prosim o radu co dělat, když jsem v zaměstnání jako zástup za nemocnou paní v kuchyni a najednou vedoucí, že tam potřebuje kvalifikovanou kuchařku jelikož chodí hygiena a já kuchařka nejsem, mám výpovědní dobu 2 měsíce, ale oni to potřebujou podepsat do konce týdne, aby od pondělí mohla nastoupit kuchařka. Mám jit marodit nebo???Děkuju

Muzou ti dat vypoved (pokud je k tomu duvod) a do konce vypovedni lhuty te nechat doma.
Nebo planujes, ze jim podepises dohodu? :nevim:

„Marodit“ by jsi sla s cim? Jsi nemocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.2.23 18:45

@agnes0405 tak proč bys jim ty něco podepsala. Chtějí " dohodou" viď :poblion: ať tě pustí pro nadbytečnost a budeš mít aspoň nárok na větší podporu a marodit na ně klidně můžeš jestli máš doktora vpohode :mrgreen: ať aspoň platí a doporučuji po 14 dnech jít na den do práce a pak znovu narodit ať se zaměstnavatel potento :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.2.23 18:46

@cecetka důvod maj jen ten, že nejsem kuchařka a nehodim se jim najednou do krámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.2.23 18:48

Nic jim nepodepisuj a trvej na výpovědní lhůtě. S tou hygienou ti lžou, nic takovýho neřeší. Oni se tě jen snaží vyšoupnout, aby místo dali někomu známýmu. Nebuď hloupá, zkrátilo by ti to případnou podporu.

• Citovat
  • Upravit
207
7.2.23 18:48

@cecetka důvod maj jen ten, že nejsem kuchařka a nehodim se jim najednou do krámu @JiříkMazlík no nejspíš chtěj dohodou ještě jsem nebyla za účetní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
7.2.23 18:50

Nic nepodepisuj, nikam na nemocenskou nechod, mas nárok na tu práci, co mas ve smlouvě. Jejich problém, ze te zamestnali. Trvej na výpovědní lhůtě, nebo si domluv aspoň odstupné, nemají vůbec právo po tobě chtít podepsat okamžitou výpověď a už vůbec nemají právo te tlačit na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
7.2.23 18:51

Pekni vychcanci. Nic jim nepodepisuj, byla bys sama proti sobe. A s cim marodit, kdyz ses zdrava? Jestli Te potrebuji propustit, tak at je to jak se slusi a patri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.2.23 18:52

@Janli Nevim jak je to ve školství ale v naší školce se ani nevaří jen jídlo vydáváme, když potřebovali zaplácnout díru byla jsem jim dobrá teď najednou tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.2.23 18:57

@Janli Nevim jak je to ve školství ale v naší školce se ani nevaří jen jídlo vydáváme, když potřebovali zaplácnout díru byla jsem jim dobrá teď najednou tohle

@Trpajzliiik píše:
Pekni vychcanci. Nic jim nepodepisuj, byla bys sama proti sobe. A s cim marodit, kdyz ses zdrava? Jestli Te potrebuji propustit, tak at je to jak se slusi a patri.
Nevim s čím bych šla marodit jedině se zádama ty mam celkem v háji :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.2.23 19:06

Jak dlouho tam jsi a smlouvu máš jakou? Máš na dobu neurčitou a nejsi ve zkušební době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
7.2.23 19:06
@Janli píše:
Nic jim nepodepisuj a trvej na výpovědní lhůtě. S tou hygienou ti lžou, nic takovýho neřeší. Oni se tě jen snaží vyšoupnout, aby místo dali někomu známýmu. Nebuď hloupá, zkrátilo by ti to případnou podporu.

No, tak zrovna v tehle situaci, npokud je fakt zastup za pani na pn, staci aby dana pani prisla do prace a zakladatelka konci, bez vypovedni doby i bez odstupneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.2.23 19:13

@mamule42 byla jsem bez zkušebky jako zástup za nemocnou paní ta se, ale nevrací. Jen tam chtěj dát kuchařku vedle ze školy aby neměly průser kvůli hygieně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.2.23 19:18

Nooo hygieně je fuk jaké mas vzdělání. Nemá do toho co mluvit pokud mas zdravotní průkaz. Třech na výpovědní lhůtě, nic nepodepisují

• Citovat
  • Upravit
41046
7.2.23 19:18
@agnes0405 píše:
@mamule42 byla jsem bez zkušebky jako zástup za nemocnou paní ta se, ale nevrací. Jen tam chtěj dát kuchařku vedle ze školy aby neměly průser kvůli hygieně

takže jsi nebo nejsi zástup? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat