Co dělat, mám jít marodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
7.2.23 19:29

Hygieně je u zadku, kdo má jakou kvalifikaci. Musíš mít potravinářský průkaz. Nenech si nalhat pi. čoviny, pokud výpověď, tak tedy řádně. Žádný podpisy dohodiček :mavam:

• Citovat
  • Upravit
207
7.2.23 19:32

@shadowbabe průkaz mam, ale vim o těch všech zásadách jak má co bejt atd prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.2.23 19:40

@agnes0405 no prostě někdo tam má tlačenku a tebe se snaží vyhnat abys na nic neměla nárok. Zapomeň že existuje propiska a nic nepodepisuj i kdyby vyhrožovali třeba papežem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.2.23 19:41

@JiříkMazlík jen si chtěj krejt záda nic nepodepíšu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.2.23 19:44

@agnes0405 takhle se ti nemůžou hned zbavit a museli by buď platit nebo čekat dva měsíce :pocitac: a příště koukni po něčem lepším a hlavně lépe placený job protože tohle šlágr nebude a ještě takové hnusné chování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.2.23 19:52
@j.a.n.i1 píše:
No, tak zrovna v tehle situaci, npokud je fakt zastup za pani na pn, staci aby dana pani prisla do prace a zakladatelka konci, bez vypovedni doby i bez odstupneho.

To ano, ale tohle evidentně není ten případ.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
7.2.23 20:29

Nepodepisovat, nemarodit. Pokud máš smlouvu, trvej na řádné výpovědní lhůtě.

• Citovat
  • Upravit
101761
7.2.23 21:10
@Janli píše:
To ano, ale tohle evidentně není ten případ.

To nevíme, klidně to tak může skončit, pokud zaměstnavatel zjistí, že mu dohodu nepodepíše… Jasně záleží taky co je té nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.2.23 21:24
@j.a.n.i1 píše:
To nevíme, klidně to tak může skončit, pokud zaměstnavatel zjistí, že mu dohodu nepodepíše… Jasně záleží taky co je té nemocné.

Tak pokud by se ta nemocná plánovala v dohledné době vrátit, tak by neřešili dohodu, ale oznámili zakl., že končí. Očividně se jí chtějí zbavit nejlépe hned. Má celkem slušnou šanci, že si k dohodě vyjedná i slušné odstupné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.2.23 21:50

Musíš koukat na sebe a svoje zájmy. Ty jejich jsou jejich problém. Nepodepisuje dohodu. Dohoda je svolná a souhlasná vůle obou stran. Pokud se tě chtějí zbavit, ať ti dají výpověď sami. Udělali chybu oni. Ne ty. Bylas jim dobrá a teď tě chtějí poškodit. Jen ať si to vyžere ten, kdo tě přijal. Měl přijmout tedy někoho kvalifikovaného. Jsou to neřádi. Příbuzná prošla úspěšně konkurzem, líbila se jim. Vrátila se s velkou nadějí. Víš, co jí řekli, když ji nevybrali? My sem nechceme nikoho přespolního. Ona jim řekla, že dojíždět taky není zrovna její hobby. Ale že by jim dojížděla a pracovala, jak by nejlíp uměla. To víš, že to přihráli někomu známému. Jindy zase osvědčená pracovnice jinde potřebovala na čas místo pro dceru. Nebylo. Ale stále místo se jindy obsadilo na doporučení nové nastoupivší holky. Která ještě neudělala za nehet práce a jen řekla, moje sestřenice by sem ráda šla pracovat. Tak tam byly mladé a nové, bez praxe, hned dvě. Ono všechno jde. Ale jen pro někoho. Slušné jim řekni, vy hájíte svoje zájmy a já zase svoje. Já s vámi jednám slušně. Ale z vaší strany nemám tedy dobrý pocit. Na odstupné budou muset prachy najít. Nedostaneš podporu, když půjdeš dohodou, řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.2.23 07:54
@EEKK píše:
Musíš koukat na sebe a svoje zájmy. Ty jejich jsou jejich problém. Nepodepisuje dohodu. Dohoda je svolná a souhlasná vůle obou stran. Pokud se tě chtějí zbavit, ať ti dají výpověď sami. Udělali chybu oni. Ne ty. Bylas jim dobrá a teď tě chtějí poškodit. Jen ať si to vyžere ten, kdo tě přijal. Měl přijmout tedy někoho kvalifikovaného. Jsou to neřádi. Příbuzná prošla úspěšně konkurzem, líbila se jim. Vrátila se s velkou nadějí. Víš, co jí řekli, když ji nevybrali? My sem nechceme nikoho přespolního. Ona jim řekla, že dojíždět taky není zrovna její hobby. Ale že by jim dojížděla a @EEKK
Přsesně tak a navíc mi večer psala učitelka od dcery ze školy ať si ji nechám doma, že je hodně nastydlá takže stejně nejsem v práci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.2.23 07:59

@mamule42 Jsem tam od září, jako zástup za nemocnou kuchařku, smlouvu na dobu marodění tý kuchařky nejdéle do 30.6. Ale ona se do práce nevrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.2.23 09:45

@Keyllah jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.2.23 12:25

Tak jsem psala účetní ať mi pošle ten papír co bych měla podepsat a je tam ukonceni dohodou. To jsou šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
8.2.23 17:47
@agnes0405 píše:
Tak jsem psala účetní ať mi pošle ten papír co bych měla podepsat a je tam ukonceni dohodou. To jsou šmejdi

No ještě když tam bude že ti náleží třeba dva platy či nějaká finanční kompenzace tak bych teprve přemýšlel kde najdu propisku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat