Propustka na celý denv - kdy platí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Katrin99 Mas narok na uvolnění na dobu nezbytně nutnou, takze ano, mas povinnost se vratit, i když to bude na hodinu. Ja dojizdim na spesl gyndu asi 90km a fakt na to celou pracovni dobu nepotrebuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud to stíháš, měla by ses vrátit do práce. Ono chybět jim tam 5 dní v měsíci z 20 nedivím se, že prskaj. Nikde v zákoně to nenajdeš. Je tam psáno o době nutné, což při cestě z Vysočiny do Prahy je v pohodě celý den, do krajského města stačí 3 hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera Zas je otazkou, zda je Praha opravdu nejbližší lekar dane odbornosti z Vysočiny, ze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Aspera Zas je otazkou, zda je Praha opravdu nejbližší lekar dane odbornosti z Vysočiny, ze.
Samo. Tak u nás jde o dětské kardio Motol a to je jediný lékař.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrin99 osobně bych to u tebe řešila aspoň občas dovolenou jestli můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 presne tak…ja dojizdela na gyndu z prahy 60km…ale to nikoho nezajima. Brala jsem si pul den dovcu…pripadne u nas stacilo mit vic potvrzeni (treba rano jsem se synem sla na logopedii a pak prejela a uhradili mi cely den…ale i to byla myslim jen dobra vule zamestnavatele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem byla těhotná a jezdila po lekarich 30km daleko jsem se do práce vracela, pokud jsem byla objednaná třeba na 9.ráno. Nebo jsem se nechala objednat na dopoledne třeba na 11 a to už jsem se nevracela. Pracovala jsem do půl třetí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasne chapu jen jsem teda zapomnela zminit ze auto nemam..musim dojizdet vlakem mhd atd..jinak bych to logicky neresila, autem bych byla za 40 minut zpatky..a prskat muzou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrin99 jakože 2×40km cesta plus injekce/ultrazvuk ti zabere celý den?
v zákoně je doba nezbytně nutná a nedivím se, že po tobě chtějí, aby ses vracela, když chybíš 5× do měsíce
si toho doktora plánuj na brzy ráno nebo na pozdě odpoledne, abys stihla většinu pracovní doby, když je to tak často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byt to jednou za ctvrt roku, asi to nikdo resit nebude. Ale placene volno 5× do mesice by se mi jako zamestnavateli taky nelibilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Samo. Tak u nás jde o dětské kardio Motol a to je jediný lékař.
Tak u specialni srdeční vady jo, ale kolik takovych pacientu je? Jedno promile? Zbytek muze na detske kardio do kazdeho vetsiho mesta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele tohle musis ze 3 hodly stihnout i s cestou.jsi objednana na cas? jinak u nas to je tak, ze jiny okres je na cely den.do 30km 4hodiny. v miste 2 hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitul.kaaa9 myslis ze kdyby to slo naplanovat tak to neudelam?? da mi na vyber jestli v 10 nebo v 11 ma to fakt narvany..a ja mam smeny..ja jsem se normalne zeptala..dotedka jsem se zpatky vracela..a neres jak dlouho trva ultrazvuk nebo cesta autem..ja jezdim tramvaji pak na vlak a pak jeste na bus abych se k tomu doktorovi dostala
a pak zase zpatky..proto se ptam jestli se to da nejak obejit tou propustkou..to je cely
- načítám...
- Citovat
- Zmínit