Zapomněla jsem zažádat o mateřskou!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosííím nutně o radu !!!
Ahoj holky,
už opět zase já zakládám diskuzi. Ale ted je to životně důležité … Přišel mi papír od sociálky „Doplnující údaje o společně posuzovaných osobách pro účely vyplácení dávek v rámci EU“ a já to zapomněla odevzdat
, mateřská mi samozřejmě nepřišla
. Když to odevzdám zítra pošlou mi jí zpětně ? Nebo už jí nedostanu ?? Vůbec nevim co mám dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já jim ten papír odeslala obratem zpět a rodičák mi taky ještě nepřišel ![]()
Co se týče tvé situace - nejjednodušší je tam zavolat a domluvit se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já se jen modlim, že mi ji pošlou zpětně, nebo to se trefim.. Ale jako co mi píšou holky i na jiných diskuzích, tak někomu přišel, někomu ne… bych teda řekla, že v tom mají bordel i oni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattka Jáák jako jen po někom ? Ježiši tak bud v tom mám já takový bordel a nebo oni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj..já to takhle měla minulý měsíc, zapoměla jsem poslat potvrzení o čtvrtletním příjmu a tenhle měsíc mi poslaly i peníze zpětně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marci: kamaradka se ptala na socialce.
a cituji: ale pochopila jsem to tak, ze se jedna o audit, takze koho chteji proverit jim rekli na zaklade nejakeho vyberu
takze ne vsem to doslo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
A muzete mi nekdo rict proc to nekomu doslo a nekomu ne???![]()
![]()
To je to v čem mám hlavně bordel… nechápu proč to neposílali všem co jsou na mateřské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
A muzete mi nekdo rict proc to nekomu doslo a nekomu ne???![]()
![]()
tak to netuším, mě se to nestalo poprvé a vždy mi peníze došly. A zkoušela si mluvit se soc. pracovnicí? já jí vždy volám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli by ti to poslat zpětně ale pokud ne zavolej tam nebo si tam dojdi osobně ale urcitě to dostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem asi uplny mimon, ale ja vubec netusim o jakem formulari mluvite. To je nejaka novinka? Mne teda taky nic neprislo a vubec o nicem jsem neslysela. Muzete mi nekdo trochu objasnit o co jde? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Clovek..jsem tím naprosto stejně nedotčená,také se ráda poučím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit