Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc si přeji miminko..ovulka byla podle testu 30.5.(30DC-STRAŠNĚ ROZHÁZENÉ CYKLY)) dnes 11.6. test negativní
CO MYSLÍTE??JE JEŠTĚ ŠANCE?? JINAK POSLEDNÍ MS 1.5. - 9.5.2013…OVULKA 30.5…
Pořád bych spala a tak nějak cítím že je něco se mnou jinak…kéž-by ![]()
PROSÍM NÁZORY..
12 dní po ovulaci ještě nemusí být test pozitivní..držím palečky ![]()
Potěší
Hlavně ani evím kdy čekat případně nečekat MS…TA POSLEDNÍ PŘIŠLA PO 60
DNECH…
Můj názor? Počkat, nic jiného, bohužel, nezbývá.
Držím palce.
Můj názor je, že jsi příliš nedočkavá a chceš slyšet trávu růst. Co stát se má, stane se. Psychika hraje dost důležitou roli, aby jsi nebyla naopak zklamaná, že nic…
@sissaa šance je vždy, ale vyjít to muže a nemusí, to ti nikdo nepoví.
Já ti ale z celého srdce přeji at to vyjde a když né ted, tak hned příště
ale sama vim, že tohle většinou přichází nečekaně, když na to nemyslíš.
Držim palce
Tak mně se slabě pozitivní test ukázal až čtrnáct dní od očekávané menstruace. A těhotenství naprosto normální. Akorát zmatek v termínech.
@Kamča.dalmatinka píše:
sama vim, že tohle většinou přichází nečekaně, když na to nemyslíš.
Držim palce
Jo tak pod tohle se podepisuju. ![]()
@Fíková píše:
Tak mně se slabě pozitivní test ukázal až čtrnáct dní od očekávané menstruace. A těhotenství naprosto normální. Akorát zmatek v termínech.
ZMATEK MÁM HLAVNĚ V MS JEDNOU PŘIJDE PO 35DNECH PAK PO 60
ALE OVULKA JE ZATÍM VŽDY SICE DLOUHO ALE JE ![]()
@sissaa mně lítá MS max o týden. Ale podle MS jsem měla termín 11.6., podle UZ 25.6. Nakonec jsem porodila 1.7. lehce přenošené dítě.
Tak doteď vůbec nechápu, kdy jsem to vlastně otěhotněla, ale musel mi ten cyklus taky nějak blbnout.
Ovulka, mimísek… jste se s manžou tulískovali, co?
mě vždy pobaví, jak snažilky a čekatelky každý měsíc cítí, že je bolí prsa, podbřišek nebo jsou víc unavené a že už cítí, že je něco jinak
fakt ![]()
@Jazz27 a tys to tak neprožívala? Já tedy jo a nepřijde mi to nijak špatně myšleno. Moc dobře si pamatuji, jak jak moc jsem chtěla aby byl testík pozitivní a ty příznaky jsem taky hledala a viděla. Takže i když já už mám děti a další neplánuji, tak si to moc dobře pamatuji. A @sissaa držím palce, ať to vyjde ![]()