Co na akné?

1316
6.2.24 09:14

prosim holky co na akne ?☺️????

Holky jdu prosim o radu..nikdy jsem na akne netrpela..ani v puberte..od prosince se mne zacalo delat tak osklive akne na obliceji..jsem z toho zoufala :,( myslela jsem jestli to neni stravou, tak jsem stravu upravila ale po mesici zadna zmena, mazu kremem na akne ale nic nepomaha. Nemate prosim radu co na to? nejake vitaminy treba nebo cokoliv? jsem po dvou detech nejmladsi ma 16 mesicu tak jestli to muzou byt jeste nejaky hormony, nedostatek spanku..maly od narozeni v noci skoro nespi..no nevim co mi to zpusobuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1101
6.2.24 09:34

Za sebe mohu doporučit pleťovou vodu od Ryor Aknestop https://eshop.ryor.cz/…atickou-plet
Co se týká krémů na akné většinou je to jen zinek a něco vysušujícího, pokud máte suchou, nebo dehydrovanou pleť tak takový krém vám to jen zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.2.24 09:41

@z.pepa dobre dekuji moc za tip, zkusim objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.2.24 09:41

Nějaká alergie třeba? Mě se po druhem porodu rozjela intolerance na laktozu a krom trávicích potíží je akné jeden z příznaků te intolerance. Nebo nemáš třeba nějaký nový přípravky na vlasy? Já si třeba parkrat dala do vlasu olej a jak se mi ty vlasy pak dotykaly obličeje a ramen, tak se mi na těch místech dělaly pupinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
6.2.24 09:46

@prceek55
Při aplikaci se vyhněte očnímu okolí, já to používám třeba jen lokálně na bradu.
Pokud budete objednávat přímo ze stránek Ryor, přihoďte si k tomu korekční krém https://www.ryor.cz/…tickou-plet/
Krásně upokojuje, nedráždí a hydratuje.

Taky používám k mytí tuto pěnu https://www.ryor.cz/…-typy-pleti/

A na závěr drobné upozornění, ne nejsem zaměstnanec Ryor :), jen přes 20 let používám jejich kosmetiku a komu jsem jí poradil, tak minimálně u některých produktů také zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
6.2.24 09:57

Koloidní stříbro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.2.24 10:06

Jeste prikladam foto..nejhorsi to mam na prave strane tam jich mam takhle hodne..jinak sem tam 1 pupinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.24 10:13

Ahoj, určitě bych se objednala na kožní. :) Mě na akné pomohl chloramfenilkolovy líh, ale ten je na předpis. A pak používám denne Glycolic 7% ten se dá koupit na Notinu. :)

• Citovat
  • Upravit
19790
6.2.24 10:15

Nejsem holka, ale doporučuju užívat zinek. Třeba v tabletách chelatinizovaný. Na začátku třeba zikorot, kde je 25 mg zinku v jedné tabletě, po 14 dnech snížit dávku na 15 mg denně, a tu brát trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
6.2.24 10:19

Jakou máš skincare rutinu? ja se staráš o pleť? co používáš za přípravky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
6.2.24 10:19

Tohle uz je dost a navic za tak kratkou dobu… nezmenila jsi skin care, prostredi, jidlo, neco takoveho? Nejsi ve stresu? Zajdi si na kozni, a vyzkousej, co ti poradi tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.2.24 11:58

@debra.morgan pouzivam kremy od syn care, odlicim vecer, dam krem nocni 2× tydne udelam peeling, rano davam denni krem na akne od syncare

@alynch nezmenila jsem prave vubec nic, kosmetiku, nejsem ve stresu nic🫣 na kozni se snazim dovolat tak uvidime
Mne jedine co napada ze uz by se na tele zacalo projevovat ten nedostatek spanku nevim..malo odpocinku.. a udealo se to opravdu behem prosince a akorat se to zhorsuje.. do te doby jsem mela max 1 pupinek vzdy pred mesickama :zed: takze tohle je pro me sok a jsem z toho nestastna i rodina si vsima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
6.2.24 12:04
@prceek55 píše:
@debra.morgan pouzivam kremy od syn care, odlicim vecer, dam krem nocni 2× tydne udelam peeling, rano davam denni krem na akne od syncare@alynch nezmenila jsem prave vubec nic, kosmetiku, nejsem ve stresu nic🫣 na kozni se snazim dovolat tak uvidime
Mne jedine co napada ze uz by se na tele zacalo projevovat ten nedostatek spanku nevim..malo odpocinku.. a udealo se to opravdu behem prosince a akorat se to zhorsuje.. do te doby jsem mela max 1 pupinek vzdy pred mesickama :zed: takze tohle je pro me sok a jsem z toho nestastna i rodina si vsima :roll:

ale tohle není na řešení na internetu, to je na návštěvu kožního lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.2.24 12:10

@stinga no snazim se to vyresit zatim sama nez me nekde objednaji, vsude plno nebo volny termin za 2 mesice🙈 tak aspon neco pro to chci delat nez me nekde vezmou.. ted jsem se dovolala na kozni pokud ji nekdo vypadne tak se ozve jinak volno az duben a takhle je to vsude :zed:

Příspěvek upraven 06.02.24 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
6.2.24 12:15

Toto by už asi chtělo přeléčit ATB a pak opečovávat. Já používám 2× denně Clinique čistič Black head Solutions 7 day deep.., občas Ericson Actibiotic masku a peeling, výborné mají i záchranné sérum (nahradí atb mastičku a funguje rychle) a gel na akné (krásně zklidní), 2× denně pak dávám Miracletox sérum a občas si dopřeju jehly od Miracle tox. Leze to tedy do peněz, ale po letech konečně lepší pleť. Jo ještě kopřivový čaj a tinkturu z lichořeřišnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek