Prosím - mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.25 20:55

Dobrý den, píši anonymně protože jsem skoro dospělá a docela je mi trapné sem psát takovéto věci. Předem prosím, že si nepřeji žádné urážlivé a nepříjemné odpovědi. První menstruaci jsem dostala v 15 letech, tudíž před dvouma a neco rokama. Někdy mívám zpoždění jeden až tři dny. S přítelem jsme spolu čtyři měsíce a postupně se poznáváme ( nespali jsme spolu, necítím se na to připravená). Tento měsíc jsme si, ale často užívali typu, že jsem mu vyhonila nebo on mi vyprstil( omlouvám se za takové výrazy, netuším jak jinak to pojmenovat).V neděli mi měla začít menstruace nějaký 4-5 dní zpět. Od pátku do neděle mi bylo zle - zvracela jsem, měla průjem a teplotu 37-38. Bojím se, že někde nějaká spermie na jeho prstech zůstala nebo tak něco, vím že je to nesmysl ale ještě jak mi bylo špatně a teď menstruace nepřišla, mám strach

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
23.1.25 21:23
@Anonymní píše: Více

Tak zajímave no, takze jsi prisla o panenstvi pouhym prstěním?
A jak mohla zůstat spermie na jeho prstech, kdyz on si nevyhonil sam? Ale vyhonilas mu ty - takze by mely byt spermie max tak na tvych prstech?
Nebo pokud on se utira, mozna by stacilo si po ejakulaci poumyvat ruce a nemuseli byste se bat nejakeho prenosu.
Ted si tak jeste muzes max zkusit udelat TT nebo cekat na MS ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 21:31

@Mandarinka104
O panenství jsem ještě nepřišla. Po vyvrcholení u partnera samozřejmě vše utřeme a umyje si ruce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 21:33

@Mandarinka104
Spíš mi jde o to, jestli mohla takhle moje dvou denní viróza nějak ovlivnit moji menstruaci a jestli je nějaká šance přenosu i když na prstech nic viditelného nebylo

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
23.1.25 21:40
@Anonymní píše: Více

Dobre, ale pak se nejedna o klasicke prsteni. Takze asi jeste nerozumis tomu, co to znamena. Ale prsteni znamena, ze se zavadeji prsty dovnitr pochvy.
Pokud jsi panna, pak se zrejme jedna ve vasem pripade o obycejne dráždění a to na povrchu, takze pouze vulvy. Casto se to plete a fakt malokdo vi, co to vubec je vulva. Nebo jaky je rozdíl oproti pochve.
Ta sance prenosu tam asi neni, navic mas stale pan. blanu. Asi ti ta viróza opravdu jen rozhodila cyklus, to se muze stat, kdyz je zena nemocna, ze nemoc ovlivni ms ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky