Kvasinky před porodem

Anonymní
14.8.24 10:46

Kvasinky před porodem

Ahoj :kytka:
Před týdnem jsem byla na gynekologii na poradně a dělal mi stěr na streptokoka. Při stěru mi řekl, že mám lehkou kvasinku a ať si koupím canesten a potírám. Žádné svědění ani výtok jsem neměla. V lékárně mi ještě doporučili k tomu boraxové globule a poctivě jsem vše brala 6 dní. Teď po dvou dnech od léčby mám takový hustý bílý výtok. Ale žádné svědění ani pálení. Mám strach abych něco nezanedbala, mám 3 týdny do porodu. Na gyndě mají dovolenou.
Myslíte, že můžou být kvasinky i takhle po léčbě? Ráda bych už se i šla vykoupat do bazénu a tak, ale mám strach aby se něco nerozjelo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35754
14.8.24 11:21

Bazén bych asi neriskovala. Jestli se ti něco nezdá tak bez na kontrolu do porodnice když má doktorka dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16951
14.8.24 11:23
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

kvasinková infekce není hustý bílý výtok. Ta se projevuje svěděním, někdy pálením a bílým hrudkovitým povlakem. Ale pokud jsi zaléčená, tak to bude v pořádku. Tam zabírá už první tableta. Většinou se bere právě jedna, nebo tři. Šest dní je docela hodně i na mastičku.

Sleduj výtok, zda nebude do hněda - může to být zátka. Popřípadě si zajdi na pohotovost, ale myslím, že tohle je ještě v pořádku.

:kytka: :mavam:

Btw k tomu bazenu - bud fer k ostatním a na bazen nechod. Jednak k ochraně ostatních a jednak k ochraně sabe asmotné. Tři týdny před porodem bych infekci neriskovala. Dvojnádob, pokud se chystá zátka, pak čípek není chráněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí