Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsi těhotná. Ale když tě neuklidní ani návštěva doktora který nic nenašel tak by to chtělo asi se sexem počkat až na něj budeš připravena.
Pokud to bylo před peti týdny, tak osobně si myslím, že tehotna opravdu nejsi. Na ultrazvuku by byla vidět minimálně dutinka, váček, černá šmouha, prostě něco:-)
Jinak tě nebudu poučovat, ale nějak tyhle „nehody“ nechápu. Jakože praskl kondom?
@RomaVienna Sklouzl nám kondom a zustal ve mne..
doktorka mi rikala, ze se to jeste nemusi na ultrazvuku objevit takto brzo.. Ale rikam si, proc bych mela pozitivni test?
Po 5 týdnech od styku už by byl test jasně pozitivní. Cyklus máš nejspíš rozhozený tím postinorem. Mamatest dělá často falešné duchy…takže klid na 99,9% nejsi těhotná…
Pokud bys dnes měla slabounkou čárku, tak by to bylo ze sexu 10-15 dní zpět a to by doktor ještě nic vidět nemuset. Z toho před 5 týdny těhotná nebudeš, to už by viděl jak doktor tak na testu bys měla pořádné dálnice. Takže buď se stala nehoda znovu nebo to byl špatný test, udělej druhý za 2 dny, pokud zesílí oproti dnešnímu tak jsi těhotná, pokud tam nic nebude tak můžeš být v klidu.
@Vladusxx a jak je mozne, ze by to ukaze falesne pozitivni? To jde? :/
@Ardilera mne prave doktorka rikala, ze to nemusi byt videt ani v 5 tydnu…
@Anonymní píše: Více
Ale ty by jsi byla už 7 týdnu a to bývá už jasně vidět a doktorka by to poznala i podle sliznice. Těhotná nejsi.
Těhotenství se počítá od začátku cyklu.
@JancaS84 no posledni menstruaci jsem mela 28 cervna.. Ale to je u me normalni, ze mam treba 48dni cyklus
Sex (možná ovulace) byl před 5 týdny, ale ty jsi v 7.týdnu (počítá se vždy od ms) a to už by doktor viděl a test by byl jasně pozitivní.
S dlouhými cykly máš ale ovulaci vždy cca 14dní před další ms, takže pokud teď někdy ms očekáváš a sex byl cca 10-15 dní zpět, tak bys byla těhotná až z tohoto dalšího sexu, i síla čárky by tomu odpovídala. Zkus test zítra znovu, pokud bude negativní, tak bych to neřešila a byla v klidu (asi chyba testu). Pokud i další dny něco vykoukáš, tak zajdi na krev, tam to uvidíš jasně. (Můžeš klidně do synlabu nebo jiné laborky, nemusíš k doktorce).
Zdravím, jdu si pro radu. Je mi patnáct let, antikoncepci neberu. Před pěti dny jsem měla dostat menstruaci a stále nic (nedostávám ji vždy pravidelně, ale většinou se to liší tak o dva dny). Za tento cyklus mě přítel prstil maximálně pětkrát, z toho asi dvakrát jsem mu první vyhonila, vše se uklidilo a nějak si umyl ruce. Poté vyprstil on mě (na prstech nic viditelného nebylo). Mám příznaky jako před menstruací, bolí mě prsa a v podbřišku, odpoledne jsem měla na toaletním papíře a vložce trosku krve, spíše do růžova zabarvenou, myslela jsem si že už jsem to dostala, ale od té doby nic. Myslíte, že bych mohla být tehotna? Dekuji za názory ![]()
Ahoj všem, jdu si sem asi pro vyklidnění duše a stresu. Jsem mladá a neplánuji zatim miminko. S peitelem se nam stala pred cca 5 tydny nehoda. Vzala jsem si postinor. Nehoda se stala po skonceni menstruace. Planovana menstruace se nedostavila (ale to je u me normalni, mam to hodne rozhohene), jen spinim. Delala jsem si 2 testy cca 14 dni zpet, oba negativni. Dnes rano jsem si udelala mamatest a vysel mi tam lehce naznak druhe carky, po hodine skoro vybledla, ale je tam. Jela jsem na gyndu, na ultrazvuku nic, poslala mi na krevni testy, zitra bude vSledek. Potom jsem si hned udelala jiny test, jinou znacku a uplne negativni. Prosim, je nejaka sance, ze bych tehotna nemusela byt? Moc vam dekuji za rady a uklidneni…