Prosím názor psychiatra, spěchá!

Anonymní
23.11.17 13:21

Prosím názor psychiatra, spěchá..Děkuji!!!

Prosím je tu nějaký psychiatr?
Potřebuji něco zkonzultovat, slyšet ( číst :) ) názor jiného odborníka v této oblasti.
Děkuji předem moc, pakliže se mi někdo ozve..Patricie

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1529
23.11.17 15:29

Zkus pohledat na „help24“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
23.11.17 16:46

Hezké odpolende,

nevím, čeho se téma týká, ale zkuste se podívat na naši Poradnu.

Třeba zde najdete informace, které pomohou.

Pěkný den, :kytka:
adminka Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.11.17 19:09

Jsem sice psycholožka a ne psychiatrička, ale možná bych vám mohla pomoci, nebo konzultovat se známými z oboru psychiatrie, dejte vědět soukromou zprávou, jestli máte zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.17 19:54

@janca0101

Jste hodná. jdu zítra ke své psychiatr., pokud nemá dov., měla nějakou akci, tak už to konečně s ní pořeším.
Mám nezvládnutelné stavy vzteku, rozbíjím domácnost, všem sprostě nadávám, třepu se, brečím a chci umřít.
Tedy v té dané chvíli.
Navštívím psychol. i psychiatr. 20 let, ale moc se to nezměnilo.
Tyto stavy jsou někdy jednou za půl roku, teď mě to drží tři dny..je to peklo, nepředstavitelné peklo.
Rivotril 0,5 po hstech a nic, řádím dál.
Od září mi byla změněna několikrát Ad..nechci žít za takovou cenu..
Prosím poradte, ale vzala jsem si prothaziny a jdu spát..děkuji za zájem a ochotu..

• Citovat
  • Upravit
262
23.11.17 20:08

Byla jste na vyšetřeních jako je EEG, CT mozku aj.? Nemám podklady, ani dokumentaci, ale řekla bych, že trpíte depresí (tou skutečnou, mnozí si to pletou se špatnou náladou..). Vaše rodina pro to musí mít pochopení, není to vaše chyba a pokud to nechápou, vysvětle jim to. Udělejte si čas pro sebe, meditujte, projděte se, pozorujte krásy přírody, obzvlášť teď to je nádhera, prostě dělejte co vás baví, abyste neměla čas na takové věci myslet. Zkuste zkonzultovat s lékařem antidepresiva, ze začátku klidně slabší. Máte nějaké jiné příznaky? Jako zvracení, průjem, migrény.. Pokud ne, tak se obávám že Rivotril vám moc nepomůže, hlavně ve stavech, které máte. Radujte se ze života a neberte vše tak vážně a nezapomeňte se usmívat :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.17 20:08

Ještě nejdu spát..

• Citovat
  • Upravit
9023
23.11.17 20:19

Bílý kruh bezpečí, pokud jsi z většího města bývají krizové poradny - fungují nonstop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 11:18

Ahoj, asi je to trochu mimo téma, ale už jsem zoufalá. Jsem ve vztahu se starším partnerem cca 6 let. Vztah prošel několika krizemi, jak velkými, tak jsme občas řešili blbosti. Partner je hodně impulzivní, při každé hádce se se mnou rozchází :roll:, ale vím, že mě miluje a i já jeho. Před několika měsíci mě „donutil“ (pod hrozbou konečného rozchodu) jsem se k němu přestěhovala (poslední rok opravdu vše klapalo jak má). A teď toho začínám litovat. Partner se se mnou neustále hádá, za všechno můžu já. Jeden den mi vyčte, že jsem neuklidila, druhý den mi zas vyčítá, že přijdu z práce a jdu hned uklízet a nevěnuji se mu :,(. Před několika týdny přišel s tím, že se mu nelíbí, že pracuji, že by mě uživil a chtěl by víc cestovat a užívat si. A já upřimně řekla, že se bojím, že se se mnou zase rozejde, a že bych radši pracovala a měla finanční jistotu. Chvíli byl mrzutý, ale nakonec se vše uklidnilo. A před 2 dny na mě začal z ničeho nic hrozně křičet, ať se odstěhuji, když neplním sliby a nechci dát výpověď 8o. Připadám si jak blázen, nejen, že všechny hádky údajně vyvolávám já, zároveň vše překrucuji, jak se mi zlíbí, údajně se se mnou nedá mluvit normálním tónem, protože nic nerespektuji a nejsem schopná splnit jediné jeho přání a být doma. Jenže před x měsíci bylo jediné jeho přání, abych se k němu odstěhovala a našla si práci v jiném městě :nevim:. A teď se mě několikrát za den ptá, zda už jsem si našla podnájem, a že on o tom už nehodlá diskutovat. Je tohle normální? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1780
5.9.19 11:22
@Anonymní píše:
Ahoj, asi je to trochu mimo téma, ale už jsem zoufalá. Jsem ve vztahu se starším partnerem cca 6 let. Vztah prošel několika krizemi, jak velkými, tak jsme občas řešili blbosti. Partner je hodně impulzivní, při každé hádce se se mnou rozchází :roll:, ale vím, že mě miluje a i já jeho. Před několika měsíci mě „donutil“ (pod hrozbou konečného rozchodu) jsem se k němu přestěhovala (poslední rok opravdu vše klapalo jak má). A teď toho začínám litovat. Partner se se mnou neustále hádá, za všechno můžu já. Jeden den mi vyčte, že jsem neuklidila, druhý den mi zas vyčítá, že přijdu z práce a jdu hned uklízet a nevěnuji se mu :,(. Před několika týdny přišel s tím, že se mu nelíbí, že pracuji, že by mě uživil a chtěl by víc cestovat a užívat si. A já upřimně řekla, že se bojím, že se se mnou zase rozejde, a že bych radši pracovala a měla finanční jistotu. Chvíli byl mrzutý, ale nakonec se vše uklidnilo. A před 2 dny na mě začal z ničeho nic hrozně křičet, ať se odstěhuji, když neplním sliby a nechci dát výpověď 8o. Připadám si jak blázen, nejen, že všechny hádky údajně vyvolávám já, zároveň vše překrucuji, jak se mi zlíbí, údajně se se mnou nedá mluvit normálním tónem, protože nic nerespektuji a nejsem schopná splnit jediné jeho přání a být doma. Jenže před x měsíci bylo jediné jeho přání, abych se k němu odstěhovala a našla si práci v jiném městě :nevim:. A teď se mě několikrát za den ptá, zda už jsem si našla podnájem, a že on o tom už nehodlá diskutovat. Je tohle normální? :pocitac:

Nejsem tedy psychiatr, ale normální to určitě není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.9.19 11:23

Neni.Je to deb.il s manipulatorskymi sklony.Na stastny vtah do budoucna to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
5.9.19 11:24

Tak to je dobrý psycho, poslala bych ho do oběhu a našla si normálního chlapa. K čemu ti takové chlap je? Akorat nervy z toho, neváží si tě, jen vyhrožuje a je sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.9.19 11:28

Ne nemiluje tě a ty nemiluješ jeho. Jste vzájemně propletení velmi patologickými vazbami a pro tebe skutečně bude lepší, když se odstěhuješ a začneš se dávat do pořádku, aby tvůj příští vztah nebyl takováhle kalamita.

Jste jen kousek od toho, aby tě uhodil. A pak tě strašně odprošoval, ty si mu na to skočila a on tě pak za nějakou dobu zmlátil. Přesně takhle to začíná…

Protože až se srovánš sama v sobě, až se naučíš mít ráda sebe sama a díky tomu tě najednou začnou zajímat chlapi, co se nechovají jako kreténi, ale zjistíš jak vypadá láskyplný vztah, že to není hysterická estráda výbuchů emocí, tak pak se budeš bít do hlavy, proč si zahodila 6 let vněčem takovém, co teď řešíš.

Odstěhuj se, co nejrychleji neřekni mu kam, zablokuj ho všude a prostě ho odřázni. A vstup do psychoterapie, aby ses z toho vzpamatovala.

Když to nezvládneš teď, tak to zkus alepsoň po té první ráně.

A rozhodně si s ním nepořizuj dítě, jedině byste ničili. Zdravý, láskyplný vztah prostě vypadá úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
5.9.19 11:29

Citový vyděrač a manipulátor. Až budeš bez vlastního příjmu tak si tě teprve vychutná. Vzala bych nohy na ramena a prchla. Toto se bude jen zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
5.9.19 11:29

No ty brdo 8o

Jen jedina rada - UTEC!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...