Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to teda blbě vyfocené, ale není tam čárka. Příznaky sis vsugerovala.
Není tam nic a to foto je upravené… Nehledej tam. Něco co tam není až ti vynechá MS tak se testuj ale to co popisuješ klidně může být PMS a nemusí to znacit těhotenství… Příznaky tady hledá každá druhá…
Vyfoť to normálně bez filtru. Ale tipuji negativní, už jen proto, že se snažíš hledat druhou čárku. Kdyby tam byly čarky dvě, nepřehlédnes je.
Pokud ty tam něco vidíš, tak doporučuju návštěvu očního lékaře. Test se dělá PO VYNECHANÉ MS
Vkládám ještě fotku bez filtru, filtr jsem dávala z toho důvodu že jsem ten test po udělání dala z5 do krabičky a takhle se zaspinil 😀
Není tam nic, proč je to v negativu? A ty příznaky máš vsugerované, i kdyby tam duch byl, tak by ta hladina HCG byla moc malá, na to, aby způsobila příznaky typu zvraceni. Tak počkej do té ms, proč testovat tak brzy?
Psala jsem že minulý měsíc jsem MS neměla, jen špinění, test jsem udělala právě kvůli těm „příznakům“ takže jsem si je asi těžko mohla vsugerovat 😀
@Anonymní píše:
Psala jsem že minulý měsíc jsem MS neměla, jen špinění, test jsem udělala právě kvůli těm „příznakům“ takže jsem si je asi těžko mohla vsugerovat 😀
Kdybys byla těhotná od minuleho měsíce, tak ten test vypada uplne jinak. Příznaky máš od něčeho jiného, nebo vsugerované, jinak bys měla na testu dálnice a test máš rozmaceny a zničený.
@Anonymní píše:
Příznaky sis vsugerovat mohla úplně klidně
Je mi líto, test je rozmáčenej, chlupatej a negativní. Z minulého cyklu by musel být jasně pozitivní, a pokud ti stále nedorazila menstruace, je těhotenství z doby, kterou počítáš jako nový cyklus, nemožné.
Vždycky 1. den nového cyklu rovná se první den menstruace.
Ahoj, co myslíte je tam nebo ne?
Cítím se dost jinak, jsem furt unavená, hodně spím, bolí mě podbřišek, zvracela jsem, přijde mi že jsem citlivější na pachy atd.
Minulý měsíc jsem jen špinila, neměla jsem normální MS, tenhle měsíc bych to měla mít cca za 5dni.