Prosím o pomoc, už nevím co dál s přítelem :-(

113
7.9.11 22:50

Prosím o pomoc už nevím co dá :-(l

Vím ,že každy má nějaky problém a skoro každý to nějak řeši,ale o mím přítelovi se to říct nedá.
Bude to už rok co jsme spolů.Máme překrásne zdravé měsični dítko,a také máme jěšte už tři letou slečnu,která není jeho dcérka,ale jenom moje přechozího manželstvý.Vše bilo suprový náš vztach,skoro vůbec jsme se nehádali na syna jsme se oba moc těšili obzvláš přítel ,protože on děti nikdy nemněl ,tak, že je to jeho prvorozený syn.Děti má moc rád, vím,že i mně,ale není to už to co bejvavalo.Zamilovanost někde pominula a důvěra?hmm ta spíš také.Nebilo to tak dávno co jsem s partnerem řešila jeho finanční problém.Dlůhy má o kterých sem nevěděla a to jsme si říkali,že si vše budeme řikat.Přišla jsem na to,tak,že mu chodili dom upomínky a tak.Ptala jsem se ho na to,jěstli má nějakej dlůch a jaký.Bilo na něm vidět,že mu ta téma moc vadila,že nerád o tom mlůvi jako kdyby se za to stiděl.Řekla jsem mu,že ak má nějakej dlůch ať mi to řekně,že od toho jsme přece partnery aby jsme si pomohli když nás něco trápi a řešili to spolů a ,že se vůbec nemůsí bát,že bych ho kvůli tomu opůstila i s dětma.Jako nic mi k tomu neřikal, jenom to,že si dlůch zaplatí sám.A to bilo vše.No ale dnes sem mněla doma opět překvapení.S přitelem jsme si pořídili větší auto ,kvůli dětem jěšte když jsem bila těhotná.Vzal si to na lízing z AAAček.mněl měsičně platit 2000 Kč na 4 roky.No a dnes mi někdo klopal na dveře a ptal se jěstli je můj přítel doma,že mu přišli zabavit auto.No mně rozum zůstal stát a nevědela sem cot o má vůbec znamenát.Pán mi řekl,že už dva měsice nezaplatil splátku a že jěšte mněl poslat někam nebo odovzdat velkej techničák.A dlůch se mu vyšphal na 20 000 Kč Pri mu chodili dom upomínky aj mu několik krát volali,ale on na to vůbec nereagoval.Hnet sem volala přítelovi,že co to má vůbec tohle vše znamenat,že proč mi o tom nic doma neřekl.Já jsem proste nevěděla co dělat.No tak nic počkala jsem si na něj než přijede z práce dom a pak to začalo..Zeptala jsem se ho jak si to vůbec tohle vše představuje nic mi neřict a pak jsou problémy.Jedině co mi řekl,že nechtěl mně tím zatěžovat.Řekla jsem mu,že no to od těbe síce moc hezký,ale takhle to přece nepůjde.Buť si budeme důvěřovat a vše si řikat a nebo se na to vyprdneme a každej bude na svem písečku.A jedině co mi řekl…když to takhle chceš mít,tak to tak bude.A já na to,že to takhle nechci ,že to chci řešit.No bilo mi jasný,že se urazil a uplně otočil na 180 stůpnu.O něco pozdeji mi řekl,že si mám dělat co chci.To mně dostalo.Začal i trucovat.Nachystala jsem mu teple jídlo ab se najedl a řekl mi ,že nechce a po půl hodíně si raději vzal jenom suchej chlép.No a pak se mi jěšte zeptal jěstli si může vůbec udělat svačinu do práce.A ja na to proč né.Ale co mně nejvíc dostalo bilo to,že jsem na rchlo uklizela pokut děti bili klidný viděl na mně ,že jsem moc unavená a on mi vůbec nepomohl.Jenom sedel na pohovce a koukal na tv.Pak mi zažal malej moc plakal a ja musela okoupat starši dcéru.Vůbec za malým nešel nechal ho řvat a ja nevědela co dřiv.On si jenom ležel a nic nedělal.A já kmitala jak blázen.A to mám jěšte starši dcérku nemocnu.Čekala jsem ,že v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
7.9.11 23:01

jéééjda.tak pokračovaní níž..

Čekala jsem ,že vstane a pomůže mi ,ale ani se nehl.A to on takovej nikdy nebil.Pořád mi pomáhal.Tak tet nevím co si mám o jeho chovaní myslet.Chová se jak malé díte a přitom má 36 let.Moc se na něj zlobím,tet spolů ani nemlůvime,i kdybych opět já chtěla,tak opět by jsem to musela byt já,která začně mlůvit a jak ho znám ,on by neřeřil vůbec nic.Jenom by mně poslechl a to je tak vše.Tak,že je to asi zbytečný.Vůbec ho nepoznávam.Nevím co sním.
Mám pocit,že se za své dlůhy stydí a nechce mi o tom říct a nebo ja nevím.

Ach jo to je život. :cry: Chce se mi brečet.Mám na tych chlapov nějak pořád smůlu.Holky omlouvám se za chybi. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.11 23:20

Drž se, už kvůli těm dětem ! Ono je to hrozně těžký, těhotenství, porod, šestinedělí, kojení… máme to těžky, ale chlapi to taky těžko prožívají. Už na ně nemáme tolik času, doma není naklizeno, už nemají tolik sexu… často přibereme.atd.
A je chlap a chlap. Některý to pochopí a je trpělivý, jiný doma se samozřejmostí pomáhá a některý leží na gauči a nechá mimi klidně plakat.
Bohužel i já to znám. Znám i to, že na mě řval při kojení, že se válím.
Hodně síly a lásky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.11 23:43

anonymní 2:

no to si děláš srandu, ne?

jak na tebe může řvát když kojíš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.11 23:47
Anonymní píše:
anonymní 2:

Bohužel i takový může být chlap… VŠ, manager, před svatbou snil o rodině a dětech…

• Citovat
  • Upravit
4108
7.9.11 23:59

Asi ti nezbyde nic jiného než počkat,až ho to pána přejde,a jestli tě miluje,tak příjde sám a promluví si s tebou.Rozhodně by ti to měl vysvětlit,jste přeci rodina,ne dva cizinci,a jemu by bylo určitě taky hrozně,kdyby se dozvěděl takový věci a ještě kdybys to před ním tutlala. by se měl rochu probrat,jestli má doma ženu,která je tak hodná a vstřícná,a když jsi mu ještě sama říkala ať si o tom v klidu promluvíte,vždyť takle by to mělo být :nevim:
No ale myslím,že jestli byl do téhle doby hodný,tak se uvnitř určitě nezměnil,jen utrpěla jeho ješitnost a cítí se asi trapně,že to na něj prasklo :think: ..Ale je to jeho chyba a on by se k tomu měl postavit jako chlap,a zkusit napravit co se dá,a tobě se omluvit!!! Ach ty chlapi :roll: :roll: :roll: Držim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.9.11 00:10
marcellia píše:
Asi ti nezbyde nic jiného než počkat,až ho to pána přejde,a jestli tě miluje,tak příjde sám a promluví si s tebou.Rozhodně by ti to měl vysvětlit,jste přeci rodina,ne dva cizinci,a jemu by bylo určitě taky hrozně,kdyby se dozvěděl takový věci a ještě kdybys to před ním tutlala. by se měl rochu probrat,jestli má doma ženu,která je tak hodná a vstřícná,a když jsi mu ještě sama říkala ať si o tom v klidu promluvíte,vždyť takle by to mělo být :nevim:
No ale myslím,že jestli byl do téhle doby hodný,tak se uvnitř určitě nezměnil,jen utrpěla jeho ješitnost a cítí se asi trapně,že to na něj prasklo :think: ..Ale je to jeho chyba a on by se k tomu měl postavit jako chlap,a zkusit napravit co se dá,a tobě se omluvit!!! Ach ty chlapi :roll: :roll: :roll: Držim palce :mavam:

Přesně tak. Taky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
8.9.11 00:19

no tak k první části že se mu nechce o dluzích mluvit, chápu, neomlouvám, ale chápu. Já jsem zadlužená a o exekucích ani nemluvim… pár slovy, jsem prostě úplně v prdeli… S přítelem jsme 3 roky a dloooouho jsem o tom s ním nedokázala mluvit a přiznat vše.. je to pro mě trapné ponižující a nevím co… stydím se za to, stydím se za sebe a i bez něj jsem na sebe nasraná víc než dost, ovšem k řešení situaci to prostě nejde jinak než o tom začít mluvit a začít to řešit. Ze začátku jsem taky furt říkala že je to jen můj problém, moje dluhy a jeho se to prostě netýká.. jenže jsem nečekaně otěhotněla a muselo se to začít řešit, musela jsem začít mluvit a musel to být SPOLEČNÝ problém. Do dneška to sice není vyřešené a asi dlouho nebude a do smrti se za svojí blbost budu nenávidět, ale mám rodinu a podle toho to musím řešit a měl by i ten tvůj. Teď už nejsi jen TY a ON ale jste VY a podle toho by se měl začít chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
8.9.11 09:11
Anonymní píše:
Anonymní píše:
anonymní 2:

Bohužel i takový může být chlap… VŠ, manager, před svatbou snil o rodině a dětech…

Ježíši, já myslela, že ten můj se chovává jako deb*l, ale tady dostalo to slovo nový význam :think: . Máš můj obdiv, že po něm něco neletělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.9.11 09:20

zakladatelko nemyslim, ze vas vztah byl tak idealni jak si namlouvas, pises, ze spolu budete rok a tady https://www.emimino.cz/…citak-79869/ pises, ze jste spolu temer rok nespali? :think: U vas bude vic problemu nez jen dluhy, zamysli se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja.k
8.9.11 22:53

Kdybys nenapsala, že je tvému partnerovi 36, tak ho hádám tak na 17. Fakt se chová jako malé dítě, nezodpovědně, nezrale, trucuje. Je jasné, že mu není příjemné mluvit o svých finančních problémech, to by nebylo nikomu. Ale jednou jste rodina a jeho (finanční i jakékoliv jiné) problémy jsou vaše společné. Mám z toho pocit, jako kdyby váš vztah nebral dostatečně vážně a to vidím jako hlavní problém. Neprojevuje se to i v něčem jiném?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky