Mám ho nechat jet?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
5.9.11 14:18

Mám ho nechat jet?

Ráda bych znala Vaše názory na tuto situaci.
S přítelem jsme letos ještě nikde na žádné dovolené nebyli,jediný,kam jezdíme je chalupa mých rodičů a pár výletů.Ráda bych společně strávila aspon 3-4 dny někde v penzionu,chatce apod.a chodila někam na tůry,výlety…Ale na to prej nemáme peníze.Já vydělávám,přítel má ted jen občasný melouchy,protože bude odjíždět do zahraničí.
Je to 14 dní zpátky,kdy byl 5 dní na rybách s mým strejdou a jeho kamarády.O víkendu opět přišel s tím,že ho kluci z práce pozvali lézt po horách v Rakousku,asi na 4 dny.Nejdříve mi to podal jako pánskou jízdu,ale včera z něj vypadlo,že jede i přítelkyně jednoho z nich.To mě docela zaskočilo,že jede jedna holka s pěti chlapama navíc v podmínkách,pro mě docela spartanských.Bylo mi nabídnuto,že můžu jet taky,ale přítel moc dobře ví,že se prostě nemůžu jen tak uvolnit z práce,navíc takhle narychlo a k tomu ty podmínky…
V den kdy by měl odjíždět mám zrovna narozeniny,což mě taky trochu mrzí,protože jsem si chtěla jít někam sednout,do kina apod.Nevím,jak se k tomu mám postavit,že spolu jsme nikde nebyli a sám si takhle jezdí,mrzí mě to a je mi to líto.
Co by jste mi poradili,jak se zachovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.9.11 14:21

No teda :nevim: , za mě můj by nejel. A vubec mi tam ještě nesedí ty narozky a to že ví že ty bys stejně nemohla…chápu že je možná nadšenej nápadem kámošů, ale možná bych byla i schovívější k té pánské jizdě…ale takhle. Já bych mu asi dala najevo že tě to mrzí, a pokud pojede byla bych zklamana :nevim: moc jsem neporadila co? štvě mě to za Tebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.9.11 14:22

No tak jestliže ti to vadí tak bys mu to měla říci,myslím že to je od něho nepěkné, u nás je to tak že sme prostě pár a když bych nemohla se uvolnit z práce tak zůstaneme doma oba neumím si ani představit že bysme jely jeden bez druhého to už bysme pak nebyli pár :nevim: toď ale jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.9.11 14:24

No přesně!
Jsou jako výjmečný situace ale tohle zrovna mě přijde tak že by neměl jet azvlášt když máš narozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
5.9.11 14:26

Hm…
sobec, co jiného.
Můj by nejel, určitě by odmítl, k vůli dětem , k vůli mě.. a prostě příjde mi to automatické.
kort va vaši situaci, nikam nchodíte,chystá se do zahraničí, narozeniny,atd atd . a to už nemluvím o tom, že se mu při tom lezení, může velice lehce něco stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.9.11 14:28

Já bych ho jet nechala a naplánovala bych pro nás dva taky něco na ty 4 dny.

Já teda narozeniny neslavím tak proto by mě to nemrzelo,ale my jsme spolu 10 let,nevím jak dlouho vy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Právě že je mám přesně v den odjezdu.A navíc bych si ráda s přítelem ještě trochu užila,než odjede vydělávat do zahraničí.Já mu dala najevo,že mě to mrzí,ale on mi hned vpálil,že žárlim - což je samozřejmně taky trochu pravda,protože pořád jako nechápu,co tam bude sama holka s pěti chlapama dělat,samotný by mi to bylo trapný a nepetřičný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Mahdalko, já nevím, ale ty z toho necítíš že na tebe se*e jak na placatej kámen.. :?:
za prvé - kde vzal peníze, když na společnou dovču je nemá :?:
za druhé - ví že ty se neuvolníš a je mu to jedno 8-o
za třetí - narozeniny si oslav sama.. :cry:

Ale radit asi nic nebudu, protože on je přece jinak strašně hodný..( akorát ne na tebe..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
5.9.11 14:29

Na narozky bych kašlala, já byla letos na desetiletý výročí seznámení akorát sama pryč a on na výročí svatby naplánoval čundr s kamarádama, ač tahle letos pěkně kulatá výročí normálně dost slavíme, letos to holt vyšlo až o pár dní později.
Nemrzelo by mě ani, že chce jet někam sám bez tebe, já tohle naopak považuji pro vztah za přínosné, trochu si od sebe na pár dní oddychnout.
Co by mě ale extra mrzelo, že říká, že nemá prachy na pitomý prodloužený víkend v ČR s tebou, ale s kamarádama do ciziny, to může…
Každopádně já bych svému chlapovi nikdy nezakazovala kamkoliv jezdit, ale na druhou stranu od něj očekávám dostatek rozumu. Když už chce trávit volno s kamarády, považovala bych za automatické, že minimálně jednou tolik ho stráví s tebou, i kdyby třeba jen pod stanem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
5.9.11 14:30

Tak mě na tom nepřijde nic zvláštního, asi proto, že u nás to mám já tak, že se tak sem tam trhám :wink:
Narozky neprožíváme, ani extra neslavíme :roll:
Ale záleží na konkrétním manželství/partnerství, jak se k tomu stavíte oba :kytka:
Mě by to nevadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

Ahoj,
tyjo, tak to bych asi nezkousla. S tebou na dovču jet nechce, protože „údajně“ nemáte peníze a sám si jezdí pořád někde. Rybaření beru, to asi není tak drahé, ale jet někam lozit do alp!!!! to už asi nebude nejlevnější. Buď bych mu to zkusila zatrhnout úplně s tím, že na vaši dovolenou nemáte, ale na jeho čundrování jo nebo bych trvala na tom, že další měsíc pojedete spolu na dovolenou, kterou vybereš ty a nejmíň na 10dní a bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Jo,já přehlídla,že nmá prachy na společý víkend.To by mě mrzelo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.9.11 14:32

My jsme spolu 3 roky a děti zatím nemáme.Jenže já už vidím,že od něj nedostanu pomalu ani kytku,natož aby jsme šli na večeři,protože mi určitě zase řekne,že nemáme peníze,jeho oblíbená věta.Jak to,že na výlet s kamarádama je má? :oops: To mě dost mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

já nevím jak to jinak spolu máte, ale já bych teda chlopa nepustila, na společnou dovču nemáte a on sám jet může :cert:
u nás by se nic takového stát teda nemohlo, chlapa by to ani nenapadlo. Pokud má volno a nebo dovču veškerý čas plánujeme tak, abysme byli pohromadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Jinak dodám že mě by též nevadilo ,že někam jede, že mám narozky a že tam bude jedna dívka ( vždyt tam má svýho borce ne??) - ale vadilo by mi, že na mě apriori kašle z důvodů peněz a přitom je jasné ,že se vymlouvá..To by mě asi urazilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí