Mám ho nechat jet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
5.9.11 14:54
peggy.sl píše: … On si jezdí kam chce a já taky. Bez zbytečných scén a podezřívání.
Já sama za sebe razím názor, že když chce někdo zahnout, tak to udělá a nemusí kvůli tomu jezdit do hor. …

Podle mě nejde o řešení případné nevěry, nejde ani o to, že si každý jede jinam (my si to navzájem také tolerujeme), ale o to, že S NÍ nikam jet nechce (a má k tomu blbé výmluvy), ale SÁM či s jinými jede. A to by mě teda vážně dožralo! :cert:

Můj chlap si může rajzovat po světě, dokonce i nepracovně-dovolenkově (za odměnu od firmy), můžu jezdit s ním, ale teď to nejde (s dětma bych třeba Thajsko nedala), takže ať si jede klidně sám. ALE! Musím to mít od něj dostatečně VYKOMPENZOVANÉ (je jedno, jestli společnou dovolenou, zvýšeným zájmem o mou osobu či jakkoliv jinak). Prostě musím cítit, že mi to nějak vynahradil! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.9.11 14:55

Mahdalko,
ten můj měl taky mraky výmluv, proč nejedeme támhle a proč se mu nechce támhle. No nakonec mi ruply nervy a domluvila se s dvěma kolegyněma a jeli jsme do egypta na last minute. Nebylo to levné a bylo to super. A ten můj koukal jak puk. Platila jsem si to ze svého, takže nemohl říct ani popel a myslím, že se půlku času užíral, jak se tam mám a jestli mě tam nesbalil nějaký místní playboy :mrgreen:
No a rok na to se to opakovalo, takže jsem jela zase! A musím říct, že dovča byla DOKONALÁ!!
Takže bych mu řekla ať si jede a že ty pojedeš taky, ale sama a jinam, když nemá zájem trávit čas s tebou.
Jo a třetí rok začal sám, že tentokrát nechce být sám doma a pojedeme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.9.11 14:58
Laaja píše:
Mahdalko,
ten můj měl taky mraky výmluv, proč nejedeme támhle a proč se mu nechce támhle. No nakonec mi ruply nervy a domluvila se s dvěma kolegyněma a jeli jsme do egypta na last minute. Nebylo to levné a bylo to super. A ten můj koukal jak puk. Platila jsem si to ze svého, takže nemohl říct ani popel a myslím, že se půlku času užíral, jak se tam mám a jestli mě tam nesbalil nějaký místní playboy :mrgreen:
No a rok na to se to opakovalo, takže jsem jela zase! A musím říct, že dovča byla DOKONALÁ!!
Takže bych mu řekla ať si jede a že ty pojedeš taky, ale sama a jinam, když nemá zájem trávit čas s tebou.
Jo a třetí rok začal sám, že tentokrát nechce být sám doma a pojedeme spolu.

To je přesně ono. Průser jsou společné prachy, nebo ženská na MD, která čeká co jí mužíček utrousí.
Já jsem zastáncem rozdělených účtů. Nedovedu si představit mít společný a čekat na příděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.9.11 15:02

Peggy, koukám, že shodneme ve spoustě diskuzí! Ano, tohle je jeden z důvodů, proč bych nikdy nepřistoupila na společný účet. Vidím to u více lidí a taky vidím ty problémy, které pak ženské mají. A vysvětlovat, proč jsem zase utrácela za děti nebo za sebe, tak to teda ne! A to nemluvím o tom, že kdyby se něco stalo, třeba úmrtí manžela, tak účet zamrazí i na několik měsíců a já budu bez peněz nebo kdyby jsme se rozváděli, tak budu také bez peněz, protože v drtivé většině je účet psaný na chlapa. Ale to už zbytečně odbočujeme od diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.9.11 15:03

Já bych ho pustila. Ale řekla bych mu, co mi vadí. Že když má na dovču v Rakousku, že ať se naplánuje - ale dopravdy a uskuteční dovča třeba pak za 14 dní s tebou.
Jak je možný, že na Rakousko má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.9.11 15:05
Laaja píše:
Peggy, koukám, že shodneme ve spoustě diskuzí! Ano, tohle je jeden z důvodů, proč bych nikdy nepřistoupila na společný účet. Vidím to u více lidí a taky vidím ty problémy, které pak ženské mají. A vysvětlovat, proč jsem zase utrácela za děti nebo za sebe, tak to teda ne! A to nemluvím o tom, že kdyby se něco stalo, třeba úmrtí manžela, tak účet zamrazí i na několik měsíců a já budu bez peněz nebo kdyby jsme se rozváděli, tak budu také bez peněz, protože v drtivé většině je účet psaný na chlapa. Ale to už zbytečně odbočujeme od diskuze.

Tak tady to vidíš v každé diskuzi - chlap je magor - odešla bych - nemohu - nemám prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.11 15:11

můj by jel, a já bych neměla nic proti… ale mě to nevadí.
tobě to ale evidentně VADÍ… řekni mu to , a nechej to na něm.

mám za to, že by se ve vztahu neměly věci, které druhému vadí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.9.11 15:20

My máme taky každej svý peníze.No,ten můj má na účtu ted akorát 4 tis 8-o
Ptal se mě,jestli může jet a já mu řekla,at jede,jestli chce,ale že mám narozeniny,nejsou peníze jak mi pořád tvrdí apod.Tak se nafouk,bouchnul dveřma a šel do práce.Ale ted mi zas volal jako by nic.Mám pocit,že jeden z nás bude stejně naštvanej :oops:
Jo a čet mi tusms od kamaráda,co ho na to lezení pozval a já z toho pochopila,že už jsou domluvený napevno,tak na mě chlap asi hraje divadýlko,jako jestli ho teda pustim atd.
A co jsme se tak bavili,tak jemu by se teda nelíbilo,kdybych někam takhle odjela,protože jsem prej holka a moh by mě někdo znásilnit :zed: Ale to vám říkám,že jestli teda nakonec odjede,tak se balim a pojedu taky někam.Jako přece nebudu na narozky sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
5.9.11 15:20

za běžných podmínek, kdy by nepřítomnost byla kompenzovaná společnou akcí, by mi to nevadilo. my si takhle s manželem před dětma vyráželi taky za svými akcemi a výborně jsme si oba odpočinuli.
ALE na tvém místě by mi to vadilo a to hodně. asi bych to řekla hned jak by s tím nápadem přišel a dala mu ultimátum, že pokud jsou peníze na Alpy, tak budou i peníze na wellness víkend na horách nebo v lázních (a nebo něco podobného). myslím, že pokud jsi mu to už jednou odkývala, že už nemůže nejet. vypadal by před kamarády jako podpantoflák… ale dala bych mu to asi hodně sežrat a vyjela si po jeho návratu taky. at se doma užírá zase on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.9.11 15:25

Tak mu řekni, že znásilnit tě můžou i před barákem…

ne jako, já naprosto souhlasím s prvním příspěvkem od Lizbeth…tady ten týpek prostě hraje v tom vztahu jen za sebe (teda podle toho co o něm píšeš) - takže za mě ten vztah nemá budoucnost, nebo aspoň budoucnost s dobrým „koncem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.9.11 15:25

Já bych přijala nabídku jet taky s tím, že a) i když to asi nebude pro mně úplně jednoduché v práci tak si volno udělám, b) i když nejsem žádný lezec tak co bych neudělala pro společně strávené chvíle mimo běžný stereotyp, c) přece ho nenechám samotného tak dlouho když se za pár dní chystá za prací do ciziny. Ale něco mi říká, že když mu jsi „moc drahá“ na víkend v ČR zatímco čundr s kámošema ne a „narozky budeš mít za rok zase“, tak je vlastně na odchodu. Zkus to zvrátit (a tvoje účast na horalské akci může být brána jako dost ulítlá, ale upřímná snaha o společnou existenci), ale moc od toho nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
5.9.11 15:26

Taky bych neřešila tu holku, některé na to jsou - třeba já, tohle zní jako super výlet a hned bych do toho šla, nemytí, spaní pod širákem…Nepřijde mi na tom ani nic divného, že někdo z chlapů to té svojí nabídl a ona ráda jede. Ani bych neřešila nevěru, to se mi do téhle situace vůbec nehodí, o to tu nejde.

Jde o to, že jsou pár a on to asi tak úplně nevnímá. Mně osobně by to nevadilo, manžela bych pustila, s tímhle nemám problém - to možná ani zakladatelka, spíš jde o víc věcí, které se sešly zároveň.
Mně by za prvé mrzelo, že nemůžu jet taky, protože už by to tak narychlo nešlo zařídit a pak taky, že na společný - i kdyby blbý víkend (a ten se dá sehnat někde v penzionu za dva tisíce, samy jsme tak byli…s výletama a tak, bylo to kouzelný) peníze nejsou. :think: Ještě jednou si to proberte, ať z něho vypadne něco kloudnějšího než, že žárlíš a řekni mu popravdě co tě na tom mrzí, ať vidí, že to není jen o té žárlivosti. Třeba se mu to nakonec rozleží v hlavě

edit: než jsem to stihla sepsat, tak už jsou tu další příspěvky…A zakladatelko, pokud by opravdu jel, zařídila bych si taky něco sama :kytka:

Příspěvek upraven 05.09.11 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.11 15:27

Narozeniny bych neřešila, není ti 5. Můžete je společně oslavit den předem nebo až se vrátí. Vadilo by mi, že říká, že na společnou dovolenou peníze nejsou, ale na tohle jo. Kvůli tomuhle bych udělala asi trochu dusno a vyžádala si příslib společné dovolené v konkrétním termínu. Ale jet bych ho spíš asi nechala… :think:

Že jede sama holka s 5 chlapama do spartánských podmínek… Já bych taky jela. Podmínky neřeším, s chlapama si rozumím víc (naopak, bych byla radši, že mi tam nebude žádná cizí baba fňukat o sprše, penzionu a teplé večeři :lol: ) - pochybuju, že tam bude probíhat nějaký hromadný grupáč - navíc, jeslti je to ještě něčí přítelkyně… Třeba je jenom, jak já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.11 15:27

Ne nejel by a upřímně mě sice mrzí co napíšu,ale přijde mi váš vztah až moc problémoví a taky že on si tě moc neváží.Možná bych zvážila uplnou změnu.Omlouvám se za upřímnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
5.9.11 15:35

Tak asi jak psaly holky…
vadilo by mi to mlžení…jako že pustíš mě???? apřitom už to má domluvené…
Má na účtě 4 000 a z čeho pak bude žít???
Jinak----já byla u moře s kamarádkou,chlap na pánské jízdě s chlapama…to mi nevadí..
Peníze máme kadý svoje–teda já ted co mám mateřskou jde celá na nájem+služby…
takže mi na účet chlap posílá co je potřeba a doma nechává hotovost.
ale pokud by mi tvrdil,že na to,aby jsme jeli spolu nemá,nechápu,že na jeho výlet to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí