Problém s přítelem, prosím o názor...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.9.11 14:02

Problém s přítelem, prosím o názor...

Přeju hezký den. Prosila bych Váš názor. Nemám tak dobré kamarádky, abych je prosila o radu a mamka má svých starostí dost, nechci ji nějak rozrušovat.
Jsem s přítelem dva roky a máme dvouměsíční holčičku. Před těhotenstvim nebyl tak nějak žádný problém. Já chodila do práce na směny, viděli jsme se málo a když, tak jsme za to byli rádi, chodili jsme se bavit společně, protože nebyl rád, když jsem šla někam sama, tak jsem nechodila. V těhotenství to začalo být horší. Nechával mě často doma samotnou a jelikož bydlíme na vesnici a já nemám řidičák, nikam jsem se pořádně nedostala. Po práci šel ven za klukama, pak do hospody, řekl, že se vrátí v určitou hodinu, ale nepřišel. Chodila jsem ho v noci i hledat, jestli někde neleží, znám jeho blbou opici a byly mrazy.. Myslela jsem si, že se to zlepší, až se malá narodí, že budeme jezdit na výlety..
Je to ale ještě horší.. mobil nepustí z ruky a pořád mu chodí zprávy. Bere si ho i na záchod! Jednou, když v noci spal jsem si přečetla zprávy. Psal si s bejvalkou, že jí to moc slušelo.. (nic hroznýho) ale když jsem se ho na to druhý den ptala, zapíral, že je to blbost, že si s ní nepíše :roll:
Včera večer mě ale dostal..Nechal mě s malou doma i když věděl, že mi neni dobře a mám teplotu, přtahnul až k ránu, tak už jsem to nevydržela a začala se balit, tak se mi vysmál, že stejně nemám kam jít a ať si jdu, ale malou mi nedá, vyčetl mi, že vše platí on.. Zůstala jsem, protože vážně nemám kam jít a kdyby šlo o mě, ale máme maličkou a kvůli ní jsem zůstala. jinak není zlej, dělá těžkou práci, chápu, že si chce odpočinout třeba i u piva, ale ten telefon a jeho nezájem o mě mě drtí! :oops:
moc to vše řešim? já už sama nevim, co je moc a co ne :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
5.9.11 14:08

Když si to po sobě pečlivě přečteš, zjistíš, že mezi řádky se doslova píše : prdí na nás, jsme mu lhostejné, flirtuje s kde kým a dělá si co chce..nejsme rodina, nežijeme rodiný život..

Co s tím nevím..Nemáš kam jít, tak těžko radit, sbal se a začni nový život..
Chce si to pořádně promyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.9.11 14:10

zůstávat ve vztahu kvůli dítěti je blbost. Promluv s ním, zkus navrhnout třeba poradnu, podle telefonu si myslím, že někoho má, podle chování k tobě, že tě už nemá tolik rád jako dřív - ale to spíš posoudíš ty. Nemáš kam jít? Co k mamce? Nebude všechno lepší než nefungující rodina, kde dcerce budete předvádět parodii na manželství? Máš taky nějakou hrdost, ne? Ono taky, když chlap ví, že nemáš kam jít, nikdo ti nepomůže, on s tebou může mainupolovat jak chce - on přijde kdy chce, ty nemůžeš nic - tak z toho nic hezkého nekouká.Nehledě na to, nejste vzatí, nebudeš tolik muset blbnout s rozvodem - jen s alimentama. Pokud si nejsi jistá, zažádej o svěření dítěte do své péče, zažádej o alimenty. POkud jsi na RD do dvou let dítěte musí otec platit i na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
5.9.11 14:13

AHoj vůbec bych neřekla že to zbytečně řešíš a jestli se k tobě chová takhle tak to potěš pr***,Jednou jsem zažívala něco podobnýho a věř mi že se musí chytit za rypák jinak to bude pořád stejný a neli horší.Já na tvym místě už bych s malou byla u rodičů,nesnesla bych že neni schopnej mi pomoct fajn že má težkou práci ale ty taky a to dokonce 24 hodin denně a kam ty si jdeš odpočinout co? Jestli o vás má zájem určitě by to měl změnit a jestli ne bude ti líp samotný.Neříkám abys od něj odcházela a rozhodně nechci aby to vyznělo jako jediná možnost jen říkám co bych udělala já.
Je pro srovnání já odešla při takovim podobnym chování se dvouma dětma „2“ a „4“ roky a taky jsem myslela že se to nedá zvládnout a dneska jsem za to ráda dobře jsem udělala byla jsem rok a půl u mámi než jsem začala pracovat a pak šla do světa Bydleli jsme s holkama dva rok sami a našli jsme novího tátu kterej je k nezaplacení máme 3měsíční miminko a to jak se o něj a o nás s holkama stará je až neuvěřitelný když si představim že jejich vlastní táta se vůbec nezajímá a tenhle je bere za sví chodí do školy a podobně dělá třeba 5 dní v měsíci 13tky a ještě v noci k malímu vztane abych já si odpočinula „to po něm nechci to dělá sám“. To jsem trochu odbočila ale jenom jsem tim chtěla říct že všecko jde a nenech sebou zametat to že máte miminko ještě neznamená že musí bejt takovej.Určitě si s nim v klidu promluv a zkuste nějaký řešení najít ale věř že tohle dlouho nevydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
5.9.11 14:15

chtěla jsem napsat 5 dní v týdnu 13tky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.9.11 14:19

Ahoj,
no co na to říct. Je to sobecký hovado! Takže být tebou, začnu být taky pěkný sobec a to hodně rychle, jinak se brzo rozejdete. Zkus si s ním promluvit a když to nezabere, tak změň svůj přístup i chování. Pán se asi nudí, takže se fláká po hospodách a ještě má roupy a dopisuje si s bývalou. Přehoď na něj víc povinností, dávej mu hlídat malou a začni fungovat víc pro sebe. On si asi myslí, že doma celý den koukáš na televizi a nic neděláš, ne?! bohužel, tohle si myslí dost chlapů, dokud sami nepoznají, co to je starat se o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 14:22

Je hrozně těžký si to přiznat.. vždycky měl uvařeno, uklizeno, vyžehleno.. teď na to prdim.. nejradši bych se sebrala, zajela si ke kadeřnici, koupila něco na sebe ( po porodu mi dtále nic neni, chodim v teplákách) zašla ke kamarádkám, aby třeba viděl, že nesedim jen doma, že mi to třeba sluší.. ALE peníze nejsou, malou bych doma asi taky nenechala a kamarádky tady nemám. :cry: K mamce nemůžu. Přenechala jsem pokoj bráchovi, kterej je nemocnej a mamka se o něj stará. A někam do azylového domu nechci zase kvůli malý.. má tady krásnou postýlku, hračky, pokojíček a co by měla tam :zed:

• Citovat
  • Upravit
20557
5.9.11 14:24

Nemáš to lehký, já bych zkusila pohovor, pokud by to nedopadlo, šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.9.11 14:25

To je mi Te lito,mela jsem to uplne stejne a vedel,ze nemam kam jit.Jednoho dne uz to prehnal a ja sla k rodicum,az tehdy se mi tak hrozne ulevilo.Porad lepsi zivot sama s ditetem nez se stresovat,prenasis to na malou a v takovem nefungujicim vztahu bude nestastna,je jeste mala,mas cas zmenit svuj zivot k lepsimu.Preju hodne sily a trpelivosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.9.11 14:25

No v tom případě ti nezbyde, než prostě bojovat o změnu ve vašem vztahu. Popřemýšlej, co by na něj mohlo platit a jdi do toho.
Jo a kecy o tom, že vás živí mi neskutečně lezou krkem, protože ty se staráš o jeho, vaše, dítě. Takže pokud se mu něco nezdá, můžete si to kdykoliv vyměnit a ty půjdeš do práce a on bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 14:27
Petra1239 píše:
chtěla jsem napsat 5 dní v týdnu 13tky :D :D

Pochopila jsem. :-D
A jak ste to zvládly? Muselo to být hrozně těžký..jak jste to mely s penězma? Já od něj odejít, tak jsem namydlená :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2872
5.9.11 14:27
Anonymní píše:
Je hrozně těžký si to přiznat.. vždycky měl uvařeno, uklizeno, vyžehleno.. teď na to prdim.. nejradši bych se sebrala, zajela si ke kadeřnici, koupila něco na sebe ( po porodu mi dtále nic neni, chodim v teplákách) zašla ke kamarádkám, aby třeba viděl, že nesedim jen doma, že mi to třeba sluší.. ALE peníze nejsou, malou bych doma asi taky nenechala a kamarádky tady nemám. :cry: K mamce nemůžu. Přenechala jsem pokoj bráchovi, kterej je nemocnej a mamka se o něj stará. A někam do azylového domu nechci zase kvůli malý.. má tady krásnou postýlku, hračky, pokojíček a co by měla tam :zed:

Tak tom případě jak tu nědo psal budtaky sobec nevař nežehli dělej jako když tam neni a žij si svůj život bez ohledu na něj jako to tet dělá on.určitě máš aspon rodičák ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12862
5.9.11 14:28
Anonymní píše:
Je hrozně těžký si to přiznat.. vždycky měl uvařeno, uklizeno, vyžehleno.. teď na to prdim.. nejradši bych se sebrala, zajela si ke kadeřnici, koupila něco na sebe ( po porodu mi dtále nic neni, chodim v teplákách) zašla ke kamarádkám, aby třeba viděl, že nesedim jen doma, že mi to třeba sluší.. ALE peníze nejsou, malou bych doma asi taky nenechala a kamarádky tady nemám. :cry: K mamce nemůžu. Přenechala jsem pokoj bráchovi, kterej je nemocnej a mamka se o něj stará. A někam do azylového domu nechci zase kvůli malý.. má tady krásnou postýlku, hračky, pokojíček a co by měla tam :zed:

Dáváš přílišný význam věcem, jako je postýlka a vlastní pokoj. Postýlku a hračky by sis mohla vzít s sebou, kdybys malou dostala do péče. Jak by se o ni tak asi přítel staral.
On tě nemá jako partnerku, jsi pouze levná domácí pracovní síla. Dřív jsi byla levná pracovní síla, která ještě donesla peníze, tak to bylo asi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.9.11 14:28
Anonymní píše:

V azylovem dome muzes mit pro malou svou postylku a hracky prece,porad lepsi nez tam co zijes,neni to tam tak spatne a mela by ses komu sverit,jsou tam holky ve stejne situaci.Je smutne,zenemas kamaradky,taky skoro nikoho neznam,pristehovala jsem se,tak vim jake to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 14:32

Děkuju, chtěla jsem vědět, jestli po něm třeba nechci moc a jestli mi z toho nehrabe…
Zkusim to s nim ještě probrat. Taky se bojim o malo, aby mi jí vůbec dal, kdyby došlo na akorát..
Jinak malou on miluje. přebalí ji, vozí ji, chová utěšuje. To jen mě asi nemá už rád.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky