Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budu hodně zvědavá, když se zeptám, jak často se s tím svým miláčkem milujete?
Teda, ne že bych se chtěla nacpat do nějakého průměru, jen že manžel by snad chtěl každý den a mě to stačí tak jednou za týden, možná i dýl. Tak to průměrujeme na zhruba dvakrát týdně, mě se to zdá hodně a jemu málo. Ale je fakt, že když nejsem unavená, třeba na dovolený, tak jsem taky náruživější.
Jo a musím říct, že ani v těhotenství a po šestinedělí to nebylo jiné.
My to máme tak jednou do měsíce
Já bych chtěla časteji,ale mé drahé polovičce to stačí…a nutit ho nemůžu ![]()
On každý den
No tak dvakrát do týdne, ono kdyby byl doma okolo oběda nebo dopolko, ale večer už jsem hotová ![]()
Abych byla upřímná, tak u nás se po narození dítěte už rok nic neděje ![]()
Milence nemáme ani jeden, spíš to spěje k odchodu ![]()
„už“ jen jednou,až 2 x denně. Jse zatížená výchovou malého dítěte,tak už na to nemám tolik náladu. No já k sobě připustit chlapa tak „málo“ ,tak už má asi deset milenek ![]()
Můj by taky mohl pořád, já to tolik nepotřebuju. Kolik bylo hádek ![]()
Teď tak 1-2× týdně. Ale jak kdy, někdy mám období, že bych mohla 4× denně, jindy nemám chuť, že bych začalasama od sebe třeba měsíc ![]()
Někdy 3× za týden,jindy ani jednou.
Jak je čas, chut a nálada. A hlavně jak děti dovolí a kdy je manžel doma a není unavený, či nevyspalý z práce.
Někdy každý den, jindy 1× týdně… Záleží hlavně na tom, jak často se potkáme doma a zároveň syn spí… Takže průměr cca 3 - 4× týdně… ![]()
Anonymní píše:
„už“ jen jednou,až 2 x denně. Jse zatížená výchovou malého dítěte,tak už na to nemám tolik náladu. No já k sobě připustit chlapa tak „málo“ ,tak už má asi deset milenek
Jako jak by jsi mu nedala každý den našel by jsi jinou??
![]()
U nás tak 2-3× do týdne, někdy víc, minimum je tak jednou týdně.
Záleží na náladě, chuti a možnostech
![]()
tak díky uřvanýmu mimču zatím od šestinedělí-to je tak měsíc -asi dvakrát
malej buď řve a když spí okamžitě zalíháme a spíme taky, sbíráme síly na noc kdy se spustí řev nanovo.za bezdětna tak obden
goldenka píše:
tak díky uřvanýmu mimču zatím od šestinedělí-to je tak měsíc -asi dvakrátmalej buď řve a když spí okamžitě zalíháme a spíme taky, sbíráme síly na noc kdy se spustí řev nanovo.za bezdětna tak obden
Jo jako svobodní a bezdětní klidně celou noc a ráno nanovo.
stačilo jít před manželem nahá a mohl hned, dneska ráno jsem se tady nakrucovala a on četl noviny
když mu říkám, že ho to vůbec nevzrušuje odpověděl-spal jsem asi 3hodiny ![]()
Každý den - několikrát denně. Nedokážu si představit dva dny bez milování.
Paoloska píše:
Budu hodně zvědavá, když se zeptám, jak často se s tím svým miláčkem milujete?Teda, ne že bych se chtěla nacpat do nějakého průměru, jen že manžel by snad chtěl každý den a mě to stačí tak jednou za týden, možná i dýl. Tak to průměrujeme na zhruba dvakrát týdně, mě se to zdá hodně a jemu málo. Ale je fakt, že když nejsem unavená, třeba na dovolený, tak jsem taky náruživější.
Jo a musím říct, že ani v těhotenství a po šestinedělí to nebylo jiné.
U nás to samé…přítel chce pořád a já tak jednou týdně......no ale ten můj se nenechá odbýt, takže každý den.......máme spolu takovou dohodu, já to vydržím, on je spokojený a tak i milejší.