Milování - jak často?

9994
3.9.11 17:13

milování - jak často?

Budu hodně zvědavá, když se zeptám, jak často se s tím svým miláčkem milujete? :oops: Teda, ne že bych se chtěla nacpat do nějakého průměru, jen že manžel by snad chtěl každý den a mě to stačí tak jednou za týden, možná i dýl. Tak to průměrujeme na zhruba dvakrát týdně, mě se to zdá hodně a jemu málo. Ale je fakt, že když nejsem unavená, třeba na dovolený, tak jsem taky náruživější. :wink: Jo a musím říct, že ani v těhotenství a po šestinedělí to nebylo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
muffinka89
3.9.11 17:28

My to máme tak jednou do měsíce :-( Já bych chtěla časteji,ale mé drahé polovičce to stačí…a nutit ho nemůžu :roll:

• Citovat
  • Upravit
35545
3.9.11 17:32

On každý den :zed: No tak dvakrát do týdne, ono kdyby byl doma okolo oběda nebo dopolko, ale večer už jsem hotová :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 17:36

Abych byla upřímná, tak u nás se po narození dítěte už rok nic neděje :-(
Milence nemáme ani jeden, spíš to spěje k odchodu :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.11 17:37

„už“ jen jednou,až 2 x denně. Jse zatížená výchovou malého dítěte,tak už na to nemám tolik náladu. No já k sobě připustit chlapa tak „málo“ ,tak už má asi deset milenek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1626
3.9.11 17:54

Můj by taky mohl pořád, já to tolik nepotřebuju. Kolik bylo hádek :pankac:
Teď tak 1-2× týdně. Ale jak kdy, někdy mám období, že bych mohla 4× denně, jindy nemám chuť, že bych začalasama od sebe třeba měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 18:01

Někdy 3× za týden,jindy ani jednou.

Jak je čas, chut a nálada. A hlavně jak děti dovolí a kdy je manžel doma a není unavený, či nevyspalý z práce.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
3.9.11 18:05

Někdy každý den, jindy 1× týdně… Záleží hlavně na tom, jak často se potkáme doma a zároveň syn spí… Takže průměr cca 3 - 4× týdně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.9.11 18:48
Anonymní píše:
„už“ jen jednou,až 2 x denně. Jse zatížená výchovou malého dítěte,tak už na to nemám tolik náladu. No já k sobě připustit chlapa tak „málo“ ,tak už má asi deset milenek :mrgreen:

Jako jak by jsi mu nedala každý den našel by jsi jinou?? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.9.11 18:49

U nás tak 2-3× do týdne, někdy víc, minimum je tak jednou týdně. :wink: Záleží na náladě, chuti a možnostech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
3.9.11 19:04

tak díky uřvanýmu mimču zatím od šestinedělí-to je tak měsíc -asi dvakrát :mrgreen: malej buď řve a když spí okamžitě zalíháme a spíme taky, sbíráme síly na noc kdy se spustí řev nanovo.za bezdětna tak obden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 19:06
goldenka píše:
tak díky uřvanýmu mimču zatím od šestinedělí-to je tak měsíc -asi dvakrát :mrgreen: malej buď řve a když spí okamžitě zalíháme a spíme taky, sbíráme síly na noc kdy se spustí řev nanovo.za bezdětna tak obden

Jo jako svobodní a bezdětní klidně celou noc a ráno nanovo.

• Citovat
  • Upravit
12681
3.9.11 19:10

stačilo jít před manželem nahá a mohl hned, dneska ráno jsem se tady nakrucovala a on četl noviny :mrgreen: když mu říkám, že ho to vůbec nevzrušuje odpověděl-spal jsem asi 3hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
3.9.11 19:13

Každý den - několikrát denně. Nedokážu si představit dva dny bez milování.

• Citovat
  • Upravit
1987
3.9.11 19:18
Paoloska píše:
Budu hodně zvědavá, když se zeptám, jak často se s tím svým miláčkem milujete? :oops: Teda, ne že bych se chtěla nacpat do nějakého průměru, jen že manžel by snad chtěl každý den a mě to stačí tak jednou za týden, možná i dýl. Tak to průměrujeme na zhruba dvakrát týdně, mě se to zdá hodně a jemu málo. Ale je fakt, že když nejsem unavená, třeba na dovolený, tak jsem taky náruživější. :wink: Jo a musím říct, že ani v těhotenství a po šestinedělí to nebylo jiné.

U nás to samé…přítel chce pořád a já tak jednou týdně......no ale ten můj se nenechá odbýt, takže každý den.......máme spolu takovou dohodu, já to vydržím, on je spokojený a tak i milejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí