Milování - jak často?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
3.9.11 19:25

Ted se nam to zklidnilo uz jen jednou denne a kdyz je fakt unaveny tak treba jeden den vynechame.Jinak to bylo dvakrat,nekdy i trikrat za den a nevadil to ani jednomu.Jo nekdy jsem byla utahana ale¨vetsinou na to mam chut vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 19:29
kacerval píše:
Ted se nam to zklidnilo uz jen jednou denne a kdyz je fakt unaveny tak treba jeden den vynechame.Jinak to bylo dvakrat,nekdy i trikrat za den a nevadil to ani jednomu.Jo nekdy jsem byla utahana ale¨vetsinou na to mam chut vzdycky.

Jak to s těma dětma stíháte proboha?? :-)
My musíme bud po obědě (když je manžel doma a starší syn pryč)
Nebo až večer kdy oba usnou (v případě, že je drahouš doma) a to je kolem desáté a to už odpadám spíš já.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
3.9.11 19:30

V posledních pár dnech se mi stalo, že se po mě sápal a hladil tam dole ze sna a ráno o tom nevěděl.

• Citovat
  • Upravit
1925
3.9.11 19:32

tak u nás před otěhotněním tak 2-3× týdně, někdy ale i 4-5×, ale já jsem chtěla víckrát. trošku jsme se kvůli tomu i párkrát chytli, protože jsem měla pocit, že se mu asi nelíbím nebo co, že na to nemá chuť, když údajně chlap má chuť pořád :-D jenže to je pravděpodobně pitomost. teď jsem v 9tt a ne že bych chuť neměla, ale o hodně menší. většinou začne miláček a je to tak 2×, někdy i 3× týdně. zase ale musím říct, že o to lepší to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
3.9.11 20:06
PetraKad píše:
Paoloska píše:
Budu hodně zvědavá, když se zeptám, jak často se s tím svým miláčkem milujete? :oops: Teda, ne že bych se chtěla nacpat do nějakého průměru, jen že manžel by snad chtěl každý den a mě to stačí tak jednou za týden, možná i dýl. Tak to průměrujeme na zhruba dvakrát týdně, mě se to zdá hodně a jemu málo. Ale je fakt, že když nejsem unavená, třeba na dovolený, tak jsem taky náruživější. :wink: Jo a musím říct, že ani v těhotenství a po šestinedělí to nebylo jiné.
U nás to samé…přítel chce pořád a já tak jednou týdně......no ale ten můj se nenechá odbýt, takže každý den.......máme spolu takovou dohodu, já to vydržím, on je spokojený a tak i milejší.

To zní dost hrozně, že to vydržíš…Asi to nemyslíš tak doslova, to by ho to asi moc nebavilo.Já bych to asi taky vydržela, ale předstírat nějakou vášeň, na to nemám sílu ..Večer jsem většinou moc unavená a přes den to je technicky nemožný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 22:07

ahoj, my teda spolu spíme velmi málo, naposledy myslím že v březnu, únoru..no tak nějak. Mě to totiž s ním vůbec nebaví, navíc má lupénku, tak se štítím, si nemůžu pomoct :oops: už ho nemiluju, takže po tom ani netoužím. I takové jsou mezi námi :nevim: takový je život…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
3.9.11 22:08
Anonymní píše:
ahoj, my teda spolu spíme velmi málo, naposledy myslím že v březnu, únoru..no tak nějak. Mě to totiž s ním vůbec nebaví, navíc má lupénku, tak se štítím, si nemůžu pomoct :oops: už ho nemiluju, takže po tom ani netoužím. I takové jsou mezi námi :nevim: takový je život…

To chápu, ale třeba to řešit.

• Citovat
  • Upravit
10004
3.9.11 22:36
Anonymní píše:
ahoj, my teda spolu spíme velmi málo, naposledy myslím že v březnu, únoru..no tak nějak. Mě to totiž s ním vůbec nebaví, navíc má lupénku, tak se štítím, si nemůžu pomoct :oops: už ho nemiluju, takže po tom ani netoužím. I takové jsou mezi námi :nevim: takový je život…

Tak to je mi líto, ale nějak tě chápu. Co na to on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.11 11:00

Paolosko, my se o tom vůbec nebavíme, asi 2× to po mně chtěl, ale řekla jsem, že nechci. Jestli mu to vadí, nevím. Náš vztah je takový sourozenecký. Jsme spolu 15 let. Máme dvě menší děti a hypotéku - jsme spolu jen z těchto důvodů. Nechceme dětem ničit rodinu, to by neunesly. JInak si spolu normálně povídáme, jezdíme na výlety, nakupujeme, ale spát s ním..nene. Pokud to potřebuje, at si to zařídí jinak.
Tu lupénku nemá moc viditelnou-ale mi to vadí.
Víc se už k tomu nebudu vyjadřovat, prominte.
Hezkou neděli

• Citovat
  • Upravit
10568
4.9.11 11:04
lokofa píše:
kacerval píše:
Jak to s těma dětma stíháte proboha?? :-)
My musíme bud po obědě (když je manžel doma a starší syn pryč)
Nebo až večer kdy oba usnou (v případě, že je drahouš doma) a to je kolem desáté a to už odpadám spíš já.

Tak ja stavam driv nez deti,abych stihla vytrit atd a pritel ted marodil,tak rano kdyz jsem stavala se vetsinou vzbudil nebo jsem ho vzbudila,pokud se postestilo tak kdyz spali obe tak v poledne,ciz bylo malo,pak vecer kdyz holky spali,a nekdy v noci me vzbudil 8-o :lol: a driv jsem ho budila ve4rano a v 5staval do prace ale to je taky uz nejaky patek :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.9.11 13:01

u nás je to teda bída..tak 1× za dva mesíce.
nejak mi to nic neříká a manžel to nevyžaduje.
mám pocit,že jsme spíše jako sourozenci,jdem večer spát,držíme se za ruku a u toho hraje televize,miláček se dívá..:-)
je pravda,že před dítetem jsme se k tomu tak 3× do mesíce dopracovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.11 15:06

Tak u nás by přítel chtěl často, téměř každý den, sex miluju, ale jakmile je každodenní tak už se tolik nevzruším..navíc jemu nestačí jedno „číslo“, ale může klidně 4× a vícekrát za sebou…já jsem poslední dobou unavenější, takže máme sex tak jednou za 2 dny :wink:

• Citovat
  • Upravit
1030
4.9.11 15:17

no holky máte můj obdiv, že vás to baví tolik let s jedním chlapem a tak často :potlesk:
já mám teda taky jednoho, ale nijak se do toho nehrnu, jsem ráda, když mám od něho klid. Frekvence 1× za měsíc mi bohatě stačí a to se musím někdy i nutit :roll: nejšťastnější jsem, když mám menses, to mám pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18021
4.9.11 15:22

Jelikož mám chlapa doma hodně málo, tak když už se vyskytne, tak každý den. S vidinou té dlouhé pauzy pak si to musíme nahnat. Ale víckrát denně bych taky nestíhala a vstávat proto ve 4 ráno? :mrgreen:
Jsme spolu taky už 20 let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.9.11 17:46
Eliška píše:
Jelikož mám chlapa doma hodně málo, tak když už se vyskytne, tak každý den. S vidinou té dlouhé pauzy pak si to musíme nahnat. Ale víckrát denně bych taky nestíhala a vstávat proto ve 4 ráno? :mrgreen:
Jsme spolu taky už 20 let :wink:

Tak ja stavala,kdyz se ke me nastehoval,to jsme spolu byli rok a 3mesice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí